Canon A75 או Canon A85

yanben

New member
Canon A75 או Canon A85

שלום, אני מתכוון לקנות מצלמה דיגיטלית סוף סוף .... הרבה אנשים די ביבלו אותי לגבי המגה פיקסל יש שטוענים ש- 3.2 מגה פיקסל זה מספיק ויש שאומרים שלא, מה דעתכם? חוץ מזה אני מתכוון לקנות אותה כנראה בהונג קונג, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות או מה סדר המחירים שם למצלמות Canon A75 ו- Canon A85 זה יעזור לי מאד !! ודבר אחרון האם ישנם דגמים נוספים ברמה של ה-Canon שציינתי שכדאי גם לבחון ? תודה !!

בילבלו זה טוב

ראשית כך בחשבון שבארץ A85 עולה 1400 וA75 עולה 900 שקל ומכבלים שנתיים אחריות בחו"ל אין לך אחריות (אפשר גם למצוא מחודשת בארץ עם שנה אחריות) דגמים נוספים תוכל למצוא OLYMPOS שלא נופל מ CANON על אף ה CANON זה מותג Olympus C-50 ZOOM C470 C760 וכו לגבי הMP ללא ספק זה עינין שנוי במחלוקת ההצע שלי תראה תמונה שצולמה במצלמה שלך ואז תבחר בהצלחה

yanben

New member
תודה

יש לי עוד כמה שאלות.... 1) איפה אני מוצא Canon A75 ב- 900 ש"ח? הכוונה למחודשת או חדשה? ומה הכוונה שאומרים "מחודשת" זה מספיק טוב או לא לפי דעתכם? 2) אם אני קונה מצלמה בהונג קונג עם אחריות בינלאומית יכבדו אותה גם בארץ? 3) אם בכלל משתלם לקנות מצלמה A75 בהונג קונג, מה המחיר שם ??? טוב תודה רבה !!!

לאט לאט

מצלמה מחודשת זוהי מצלמה שחידשו אותה נניח וקניתי מצלמה, התקלקלה הכמתי צעקות קיבלתי חדשה במקום. מתקנים את המקולקלת ומוחרים כמחודשת אני באופן אישי משתדל להמנע מלרכוש מחודשת A75 ב900 אפשר בקמרה אילת גם בבני ברק אפשר למצוא באוטו מחיר פחות או יותר כמה שאני יודע אחריות המצלמות בארץ היא אחריות יבואן כלומר דרך מי שקניתה מימנו - לא קניתה אין אחריות בהונג קונג טווח המחירים בדר"כ הינו תלוי בכושר המיקוח שלך לכן אני לא יכול להיגד לך כמה זה עולה שם

למעלה