Canon 3 MP

Chooch

New member
Canon 3 MP

שלום מישהו יודע אם הקנון A300 מאולסייל היא חדשה או מחודשת?

I R I S C

New member
חבל שלא צירפת קישורים חמים

לכתובות. בכל אופן - כמו שמכירה את אולסייל - מפורט גם מספר הטלפון של הספק - אליו רצוי וכדאי לפנות ל פ נ י ההחלטה לגבי רכישה,ולברר. לא הייתי סומכת על תשובה אקראית מגולש אנונימי באינטרנט. גם תוכלי להתרשם מאמינות הספק ומהירות תגובתו. דבר נוסף:לברר קודם מחיר בחנות,ובאתרים אחרים,אמינים.

RKIL

New member
כדי לחסוך כאב ראש

לדעתי עדיף לקנות בחנות........ בנתיים רוב הסיפורים שיצא לי לישמוע על קנית מוצרי חשמל מהסוג הזה היה רק צרות.... רוב המכירות של המצלמות באינטרנט הם לא מהיבואן הראשי של החברה אלא חברה שלא שמעו עלייה וככה גם היחס והאחריות.... אני מאמין (לפחות בקטע הזה) שמה שזול עולה יקר

Chooch

New member
לבדוק רבותי,לבדוק...

הcanon מקרט באולסייל וזה היבואן הרשמי. אני בודק מי היבואן,כמו שראיתי עכשיו באתר אחד שמוכר פוג'י שהיבואן הוא NEAO כשהיבואן הוא בעצם פוג'יפילם ישראל אז אני יודע לא לקנות משם. זה שאנשים לא יודעים לבדוק זה לא אומר שאני לא יודע לבדוק ובגלל זה צריך לשלם עוד 700 שקל ואני לא צוחק: בחנות רצו על קנון A70 2200 שקל באינטרנט 1500...

Chooch

New member
תשובה+קישורים

ביררתי בחנויות,רוצים 2000 שקל באינטרנט אני לא עובר את ה1200... אמא שלי בדקה עם קרט אבל אני רוצה לבדוק בעצמי ליתר ביטחון ובינתיים לא תפסתי אותם. Fuji Finepix A210 Vs. Canon Powershot A300

I R I S C

New member
מצלמה ראשונה?

קח בחשבון גם עלות כרטיס זכרון-עוד כמה מאות. תתחדש.

Chooch

New member
תגידו מזל טוב,קניתי A300 של קנון

210 שקל כ. זכרון 128 מגה CF,בדקתי! ואולי אני קונה מחבר זכרון קינגסטון יד שניה

Chooch

New member
קיבלתי את הA300

מצלמה מעולה.חדשה,מחיר טוב,מהיבואן הרשמי (קרט) ולא מחודשת! צילמתי איתה כמה דברים. רעיונות מאוד גרועים לתמונות אבל לא היה לי מספיק זמן לחשוב,הבטריות נגמרו לפני שהיו רעיונות... אז התמונות מצורפות ופעם הבאה מקווה לצרף תמונות טובות יותר המצלמה מעולה במקרו! לא שיש לי למה להשוות אבל זה יוצא מעוהל. מוצרים נלווים: מצאתי CF 128 מגה סנדיסק ב197 שקל,רק צריך להזמין... בינתיים הלוויתי מחבר כרטיס דומה של קינגסטון. קניתי כבר GP:מטען+סוללות 1600 MAH מקווה שיספיקו כי שמתי חדשות של אנרג'ייזר שהן 600 MAH והן מתחסלות תוך 20-25 דקות!!! הבעיה שהוא מטען איטי (כנראה בגלל זה המבצע...) אז אני אחכה לתוצאות,מקווה שיהיה טוב...

למעלה