Canon 28-200 USM

Yossssssi

New member
Canon 28-200 USM

היי...אני מעוניין לרכוש את העדשה הנ"ל ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה איתה ויכול לחוות את דעתו עליה... תודה.. יוסי

© DrorZi

New member
איזה עדשות יש לך היום ../images/Emo35.gif

ה 28-200 זו העדשה הראשונה שקניתי לעצמי (3200 שקל בארץ, ב CAMERA.CO.IL) מייד כשיצאתי מהחנות עם ה 10D. מנסיון עם TAMRON 28-200 העדשה שלהם לא פחות טובה וזולה יותר. בגדול ענו לך שהעדשה לא מצטיינת באיכות אבל מנגד אני חושב שהיא (במיוחד הטמרון) כן שווה את מחירה ונותנת תמורה טובה למי שמחפש את הטווח הזה והיא לא רק מעצור לדלת בכמה אלפי ש"ח.
דרור זי.

מחזקת את דברי הכותבים בשרשור:

1.אם יש ברשותך סכום בסביבות ה3000 ש"ח להשקיע בעדשה,לדעתי הבחירה הטובה ביותר כיום,גם אופטיקה וגם שימושיות ליותר מצבי צילום - הקנון 28-135 IS .חפש עליה יותר מידע. 2.להוציא סכום כזה על עדשת 28-200,ואפילו רשום עליה 'קנון' לדעתי זהו בזבוז וחבל.בפחות מזה מקבלים את עדשת הטמרון הגירסה החדשה שלה,כולל ה'הוד',ועם יותר נוחות,אם חפצת דווקא בטווח זה.גם הפילטרים זולים יותר כי הקוטר קטן יותר. 3.אם בחרת ב-2,לקחת בחשבון שיש מצבים בהם לא כדאי לצלם בהחזקת יד,כי אחרת סכנת 'טשטוש',וכמובן,שימוש תמידי בסרטים מהירים יותר,200 ביום,400 בלילה,אפילו עם פלאש.ד"א-ללא ה'הוד',עדשת הטמרון לא מסתירה את הפלאש הפנימי,לפחות כשהיא לא משוכה כולה החוצה. 4.עדשת קנון ה28-105 היא אופציה חביבה,זולה ומקבילה באיכות שלה.גם שווה לשקול.

FlyFoto

New member
חבל

כמו כמעט כל עדשה בטווחי זום כה גדולים, זו אחת מהעדשות הכי פחות טובות של קנון. אם השקעת כבר במצלמה טובה, תזכור שחשוב יותר להשקיע בעדשות טובות. לכן, המלצתי לך היא או להוסיף $50 ולקחת את ה 28-135mm f/3.5-5.6 IS, או במקרה ואתה מוגבל בתקציב דווקא לרדת במחיר ולקחת את ה 28-105mm f/3.5-4.5 II USM. שתיהן פחות או יותר באותה רמה אופטית, הגבוהה בהרבה מזו של ה 28-200. במקרה ואתה הולך על הקצרה יותר, הייתי קונה בכסף הנותר את ה 50mm f/1.8. עדשה מדהימה (שווה פי 5 מערכה). אגב, מכיוון שזו עדשה שבד"כ קונים כעדשה ראשונה (ואפילו יחידה), נשאלת השאלה - מה יש לך עכשיו על המצלמה ?

למעלה