CANDY MAN בקשה אישית

Arie17

New member
אמרתי שלא קל לי לחיות במצב הזה

אבל לא באתי בטענות כלפי אלה שגרים לידי

מפריע לך? פשוט אל תסתכל!

מי אתה שתקבע לאישה ללבוש שמלה/מכנס ארוך/קצר וכד´. נמאסת כבר! הנשים מספיק חכמות ( אפילו שאריה לא חושב ככה) בשביל לדעת מה הן רוצות ללבוש ומה לא! אני רוצה רגע להוסיף עוד משהו: אצלנו בביה"ס (רוגוזין) יש פה עוד אחד מהביה"ס הזה בעיר שלי ,תשאל גם אותו, אוסרים ללכת בחולצות בטן חשופות מאוד (מי לעזאזל קובע את זה) וחולצות ללא שרוולים וכו´. המנהל שלנו די מקפיד על זה- אפילו שחלק בביה"ס שלי לא בטוח שמעו על זה. ההחלטה הזאת כמובן מטומטמת מיסודה ועושה מהבנות מטומטמות, אנחנו צריכים להחליט בשבילן מה הן ילבשו??? תודה לאל הן יכולותלהחליט לבדן בלי שאיזה פנאט דתי כדוגמת אריה יקבע להן מה מגרה אותו/עושה לו את זה על סמך חוקים של שנות הקייקא מייקא! לגבי מה שאמרת על איראן: "אני מבין את הרעיון שלהם ואני לא אתקוף אותם"- זה כולל גם הבנה לזה שהם מענישים נשים שנאנסו כמעט כמו רוצחים??? (עזוב רגע את ישראל שאמרת "לא צריך ללכת כמו באיראן)

Pacha

New member
אתה לא יודע מה הולך באשכול פיס

ביום שגרוס אמורים ללמוד באשכול אסור לילדים במיוחד בנות להיכנס לשם למה ? כי הם מפחדים שהילדים של רוגוזין יקלקלו את הנוער של גרוס (הבית ספר הדתי) ואבוי לנערה שתעז להיכנס עם גופיה לשם ביום של גרוס מה יוצא מזה בסוף ? ילדים שזקוקים למחשבים לאינטרנט לצורך הלימודים לא מורשים להשתמש בהם! כפייה דתית ? כן!

Arie17

New member
הקללות זה לא מה שמעליב אותי, מצידי

שיגיד לי שאני מכוער, תמים, מסכן, שפוט, כל הדברים הכי מעליבים שיש... זה לא אכפת לי אבל משנה לי, שמאשימים אותי בדברים שאני לא אשם, ששופטים אותי לא נכון ובלי לבדוק, ושדורשים ממני דברים לא במקום, וזה לא משנה אם זה במציאות או באינטרנט, אני פשוט לא אוהב שעושים את זה

למעלה