CANDY MAN בקשה אישית

Arie17

New member
CANDY MAN בקשה אישית

ואני כותב אותה לפני כולם כי אתה מנסה לרדת עלי לפני כולם, אני רוצה לבקש ממך משהו: אכפת לך לענות קצת בצורה יותר נורמלית במקום לתקוף אותי, אני גם בן אדם, ולא, לא ניסיתי להוכיח שאני נראה טוב בגלל שניסו להתחיל איתי, רציתי להשוות ת´כלס מקרה למקרה, אבל למה התגובות שלך כ"כ עצבניות?? אם זה מעצבן אותך מה שרשמתי (ולא מבחינה דתית!!) אז תודיע לי ואני אבקש מהמנהל כאן למחוק את ההודעה שלי... אבל בבקשה, תדבר איתי קצת יותר יפה, אני לא אמרתי עליך שום דבר רע, ולא פגעתי בך ואם כן אני מתנצל

Arie17

New member
ועוד משהו להגיד לך

אמרתי לך מקודם שלא הפריע לי שניסו להתחיל איתי אז זה נכון חוץ מדבר אחד. תבין, אני גר עם חילונים באיזור וזה לא נתון לבחירה שלי, קשה לי שם, ואני מנסה לשמור לא לדבר עם בנות, אני מאמין בזה, ומותר לך לחלוק עלי אבל שמשהי מנסה להתחיל איתך אז עולה לך בראש אחרי 10 דקות "למה לא הסכמתי? מה? בגלל ההלכה??" ובסוף אני מגיע לתשובה של "כן!! בגלל ההלכה שאני שומר", אבל אתה חושב שזה קל? למה אני צריך להכנס להתלבטויות האלה? ותאמין לי שזה לא קל הנושא הזה, ואתה פשוט הפכת אותי לאשם, לילד בן 3... זה פוגע

Ouri_s

New member
אתה לא יותר גרוע ממנו.

אני אישית לא שמתי לב לפה המלוכלך שלו כמו שאתם אומרים..מה שכן אני מסכים איתו בכל מילה... אם פעם בכמה זמן הוא אומר מפגר או אידיוט וכאלה זה נחשב אצלך לפה מלוכלך? מה קרה ? הרב אמר שאסור להגיד אידיוט?

La Gamba

New member
מישהו שמוסיף הודעות, מילים, ופסקאות

בטרה לפגוע באנישם אחרים באופן תדיר, הינו אדם עם פה מלוכלך. אפילו "אדיוט"

.המוסד

New member
אני באמת לא יותר גרוע ממנו

ותודה על התמיכה וידידי, הפה שלו מלוכלך, הגננת שלי מזמן הייתה שוטפת לו את הפה בסבון נאצים, אצבעות לתחת, ועוד דברים מגעילים שרק פה מגעיל יכול לייצר הרב אמר להרים ידיים

CANDY MAN

New member
זה שכואב לך לשמוע את האמת...

זאת לא בעייה שלי... חבל שאתה מפחד הודות במה שנכון... חבל שאתה מתעלם מכל מה שקורה במגזר המגעיל הזה ובכך אתה גורם לעוד ילדים ונשים שנפגעים שם לשתוק! ממה את נגעל בדיוק? מהאמת? מזה שאונסים שם ילדים? אולי מזה שבעלים אונסים את הנשים שלהם? ואולי בכלל אתה לא נגעל! אתה פשוט לא רוצה להאמין! אתה לא רוצה להאמין שיש חברה בעולם המערבי שעדיין מצווה על שתיקה... רק כדי שלא לקלקל למשפחה את השם... אתה בדיוק כמוהם... אתה יודע ומפחד לדבר... אתה לא מבין בכלל מה קורה שם ואתה בכלל לא מנסה להבין... כל עוד זה לא פוגע בך אז לא איכפת לך אבל כנראה שזה ההבדל ביננו. בי זה בטוח לא פוגע אבל לי קשה להתעלם ממה שקורה שם.. ואני לא זורק סתם דברים באוויר... אני יודע על מה אני מדבר.. אני מדבר כי אני שומע ומה שאני שומע זה צרחות של כאב... אתה לא בסה"כ עלוב כמוהם... כל מה שבראש שלך זה ההתנחלויות שלך והטרנספר שלך... כאילו לא קיים עולם שם בחוץ שזועק לעזרה - תתבייש. נאצים? הדוסים הם החברה הכי גזענית שקיימת... המעט שאני יכול לעשות זה להשוות אותם לנאצים וזה בדיוק מה שאני עושה. במה הם שונים? מנהיג אחד יש? בטח שיש - עובדיה. צבא נאצי יש? בטח שיש - משמרות הצניעות. אזרחים נאמנים שטופי מוח יש? בטח שיש - כל הדוסים. גזענות כלפי כל מה שהוא לא דוס יש? בטח שיש - ערבים,רוסים, גויים,חילוניים ומה לא? ומה לא? (דנה) מה חסר ברשימה היפה הזאת? חסר רוב! וכשיהיה להם רוב אז באמת תיהיה לנו בעייה. אז המדינה הדמוקרטית ישראל תהפוך למדינה הפאשיסטית איראן... בחיים לא חשבתי על זה אבל אולי כן יהיה משהו שיגרום לי לעזוב את הארץ איכשהו... וזה לא ערבים מתאבדים... זה גרוע מזה! זה פאנטים דתיים שיישרצו פה בכל מקום וינהיגו שלטון דתי קיצוני... חבל!

אריאל1

New member
רציתי להגיב

אבל כשהגעתי לאמצע ההודעה כבר גילתי שאין עם מי לדבר... אתה בכל מקרה מאמין שאני שטוף מוח גזען ו... מה היה ההמשך? אה כן שאני נמצא בצבא נאצי... אין עם מי לדבר. תגיד יש לך קרב משפחה שהוא ניצול? אל תחזור באוזניו על מה שאמרת עכשיו.

Ouri_s

New member
משמרת הצניעות

הוא אשכרה ההגדרה לצבא נאצי-פאשיסטי. נאצי לפי ההגדרה במילון - אכזר , גזעני , קיצוני , חסר מוסר. ההגדרה הזאת מתאימה למשמרת הצניעות. אתה בכלל מודע למה שהם עושים?????? אתה יודע איזה קיצוניים הם?????? אתה שמעת על האדם שהייתה לו חנות סקס בשנקין ושרפו לו אותה איזה 5 פעמים???????? איזה מוסריות זאת תגיד לי???????? הם גזענים מגעילים וחסרי כל צלם אנוש, וגזר דינם כדין הנאצים , מוות. לא מגיע לאנשים כאלה לחיות.

אריאל1

New member
תגיד אתה נפגשת פעם איתם?

אני פשוט תוהה. דווקא על המקרה בשינקין שמעתי. שמעתי שהבנאדם היה חולה נפש... זה מאוד מוזר לי כי אני חיי בירושלים 16 שנים באיזור שלא חסרים חרדים ושמעתי על איזשהו פעילות של "משמרת הצניעות" אולי 6 פעמים וגם אז זה נכתב בעיתון שמבחנתי לא אמין בכל מה שקשור לחרדים. אז אתה נפגשת איתם? או אולי מישהו שאתה מכיר אישית? אני הייתי מאוד רוצה לשמוע על זה.

CANDY MAN

New member
המוסד, טטרנספר את עצמך לעזה בבקשה..

ובקשר לאריה. תקשיב יכול להיות שקצת הגזמתי בתגובות שלי אלייך פשוט יש דברים שפשוט מקפיצים לי את הפיוז ואני לא יכול להרגע! זה קרה כבר שליהי וענבר אמרו שמחבלים הם לא אנשים רעים! וזה קרה לי כשאתה העזת להאשים את הנאנסות במקום את האנסים. ויכול להיות דבריך יצאו מהקשרם אבל אתה חייב להבין שאסור לך לפלוט דברים כאלה! תחשוב שאת הדברים שלך קוראת מישהי שנאנסה ופתאום היא תתחיל להאשים את עצמה שזה אולי בגלל שהיא הלכה עם גופיה לבנה חצי שקופה ברחוב... יכול להיות שזה לא הטעם שלך ויכול להיות שבשבילך זה תועבה אבל תבין שאצלנו החילונים זה דבר שבשגרה ומכיוון שאנחנו גרים במדינה דמוקרטית אתה צריך ללמוד לקבל את השונה ולא לנסות לתקן אותו בעזרת אמירות פוגעות וחסרות טאקט... בקשר לדוסים, אני לא מאשים אותך בכלום, אני יודע שאתה לא דוס והבנתי ממזמן כבר שאתה בסה"כ דתי מסורתי אבל אתם דיברתם כל כך על זה שאנחנו החילונים לא מבינים כלום ואני הוצאתי עלייך את כל הזעם שיש לי על החברה הפאשיסטית שמנהלת ש"ס. בקשר לכפייה, תבין שיש הבדל בין 3 ערסיות מסריחות שמנסות להתחיל איתך ואתה פשוט יכול להתעלם מהם לבין מעשה שפל של 5 דוסים שמחלקים כסף וממתקים לילדים ולעניים כדי שיניחו תפילין! כבר כולם פה יודעים שה´ חבר טוב שלי (אני מדבר איתו לעיתים קרובות) ואני אומר לך שה´ לא רוצה שככה "ישווקו" את הדת היהודית! איפה ההגיון בלשחד אנשים כדי להחזיר אותם בתשובה? איפה הצדק? איפה ההגינות? יש פתגם שאומר "חיה ותן לחיות"! אני נותן לחרדים להמשיך להשריץ את הילדים שלהם בכל מקום ואני לא נוסע בשבת בבני ברק ואני לא הולך חצי עירום בבני ברק אז מדוע הם חייבים לכפות עליי דברים? מדוע אני צריך לסבול שאין תחבורה ציבורית בשבת? מדוע הם עשו מונופול על קדישא ואתה חייב לשלם להם אלפי שקלים כדי לקבור מישהו בכבוד שמגיע לו? מדוע אני צריך לראות אותם משחדים ילדים קטנים בממתקים? תבין שההצקה שאתה קיבלת מהשלוש ערסיות זוהי סתם התגרות (למרות שיכול להיות שהיו לערסיות כוונות טובות...) ומה שהדוסים עושים זאת שפלות שה´ לא מוכן לסבול (כבר אמרתי לך שאני חבר שלו) יש לי עוד הרבה מה להגיד לך אבל אני אשתדל לכתוב את הדברים בטון יותר רגוע... סליחה, CANDY MAN

CANDY MAN

New member
"אל תשפוט אדם בכעסו ובזעמו"....

ולי זה קורה דיי הרבה... אני לא אשם שקשה לי לשמור בבטן את מה שאני באמת חושב ומרגיש...

La Gamba

New member
קורה לך יותר מדי!

לפני שאתה שולח הודעה, תחכה עשר שניות, ואז תקרא שוב את ההודעה ותערוך אותה.

Ouri_s

New member
כשהזעם גובר על היצר..

אני למשל , במיוחד במקרה של דתיים ושל אנשים שמגינים עליהם..כדוגמת המוסד ואריה..זה מטריף אותי. יש גם אנשים שמתגרים..

CANDY MAN

New member
זה יותר כמו: כשהזעם גובר על הטמטום.

אנשים כותבים פה כל כך הרבה דברים מפגרים וחסרי טאקט שלפעמים גובלים ברשע טהור או בבורות עמוקה והזעם שלי לא יכול לעמוד בזה... תלמדו להסתדר עם זה...

Arie17

New member
טוב... תקרא את זה בבקשה!! ../images/Emo36.gif

אני רק עכשיו שם לב מה מפריע לך אבל זה ממש לא מה שאני דיברתי עליו: השתיקה הזאת - קראתי פעם ספר על הנושא, אני יודע בדיוק על מה מדובר, ולהפתיע אותך? אני מסכים איתך! ברור שזה לא טוב לשתוק, ברור שאני לא מסכים עם הדרך חיים של האנשים האלה, אבל אני מבין את הרעיון שלהם ואני לא אתקוף אותם... ואני לא אומר שצריך ללכת כמו באיראן... פשוט אם חם, אז אפשר ללכת אפילו עם חצאית קצרה, לדעתי זה לא מפריע, אולי רב יחלוק עלי, אבל אתה צודק שחם... אני אמרתי שיש כאלה שעושים דווקא והולכות עם בגד ים... זה מפריע לי בקשר להשוואה שלי, אני עדיין נשאר עם הדעה שלי, אני לא רואה הבדל, כי כל אחד תופס את המקרה בצורה אחרת

Arie17

New member
ועוד הערה קטנה

התכוונתי ללבוש העליון שרשמתי "בגד ים".. שים לב שאף פעם לא דיברתי בשום הודעה על הלבוש התחתון

Ouri_s

New member
אני לא מבין אריה ,

אמרת שאתה גר בשכונה חילונית. מה הבעיה שלך בדיוק? זה שכונה חילונית , מה אתה מצפה מהן? שישנו את אורח החיים שלהן בגלל כמה דוסל´ה ? ואם אתה חושב שכן , אז כל הויכוח שלנו על כפייה דתית הוכיח את עצמו. למה עושות דווקא ? אתה פשוט לא מבין אריה.. בנות שבד"כ נראות טוב נהנות לחשוף את גופן ואני לא רואה שום פסול במעשה הזה...על אחת כמה וכמה אם אתה גר בשכונה חילונית.. אם זה היה בשכונה חרדית , אז ברור שזה בכוונה וזה מעשה פסול(בשביל הדתיים)...וגם ככה היו סוקלים את הבנות האלה..

למעלה