amitooshacham
New member
Canadian Idol 113-114../images/Emo58.gif
את הפרקים עד עכשיו שנאתי. אבל פרק 113 של ההופעות התחיל להזכיר לי את אמריקן איידול המשובח, ואולי קנדיאן איידול בדרך. אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשדירגתי לעצמי את כולם, מצאתי שמתוך 11 זמרים, יש 5 בנות ו-6 בנים. מצאתי שכל הטופ 5 שלי הן בנות. סתומרת, אין בן שהיה יותר טוב מבת באותו פרק לדעתי.. אבל כרגיל
הקנדים המעצבנים האלה חושבים אחרת.. אני עוד חושב שיש קמצוץ תקווה שאולי כל השלושה שיעופו יהיו בנים - במקום זה הם העיפו 2 בנות ורק בן אחד.. מה עובר על מייקי הזה? אני לא מוצא דבר אחד שטוב בבנאדם הזה.. הוא שר בצורה גרועה כל כך שבא לי להחטיף לו כאפה כשהוא שר. העיקר שהקנדים האלה אפילו לא שמו אותו בבוטום 4.
לבילי יש כשרון אבל אני שונא אותו. ממנו קיוויתי שהוא יהיה בבוטום 4, אבל ידעתי שהוא לא יהיה.. כן גם גרי שנראה לי ממש הומו לפי הצורת דיבור שלו וההתנהגות שלו.. אין שום דבר טוב בשירה שלו. אין בו שום דבר מיוחד. מיוחד כמו... כמו אצל הבנות!
אודרי
-
וואו!
איזה יופי! וסוף סוף השופטים וגם הקהל מסכימים איתי - אודרי זמרת גדולה, אין עליה. הלוואי שג'ק צדק כשהוא אמר לזאק שאודרי היא ה"קנדיאן איידול". אולי זה לפחות ישפר את הסדרה.. אם אודרי תגיע לבוטום באיזה פרק, אז זה באמת יגיע לי לעצב האחרון וימאס לי מהקנדים האלה שהורסים את מה שהיה להם. מדברים על מה שהיה להם
... קנדידה שלי! קארן לי החמודה!
עצוב לראות שתי בנות כל כך מדהימות ומוכשרות עפ... עפו... עפות!
קשה לי להגיד את זה.. קשה לקלוט! אחרי שראיתי את פרק 13 בחיים לא הייתי חושב שהן יהיו בין השלוש שיעופו. וכמה שאני תמיד מתלונן שאני שונא תוכניות צפויות.. לא היה צפוי שקנדידה וקארן לי יעופו, ועדיין ש-נ-א-ת-י את זה. הדירוג של המתחרים שנשארו:
אודרי
ג'ני
טויה
טיילר
רייאן
גרי
בילי
מייקי
את הפרקים עד עכשיו שנאתי. אבל פרק 113 של ההופעות התחיל להזכיר לי את אמריקן איידול המשובח, ואולי קנדיאן איידול בדרך. אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשדירגתי לעצמי את כולם, מצאתי שמתוך 11 זמרים, יש 5 בנות ו-6 בנים. מצאתי שכל הטופ 5 שלי הן בנות. סתומרת, אין בן שהיה יותר טוב מבת באותו פרק לדעתי.. אבל כרגיל