Canadian Idol 113-114

amitooshacham

New member
Canadian Idol 113-114../images/Emo58.gif

את הפרקים עד עכשיו שנאתי. אבל פרק 113 של ההופעות התחיל להזכיר לי את אמריקן איידול המשובח, ואולי קנדיאן איידול בדרך. אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשדירגתי לעצמי את כולם, מצאתי שמתוך 11 זמרים, יש 5 בנות ו-6 בנים. מצאתי שכל הטופ 5 שלי הן בנות. סתומרת, אין בן שהיה יותר טוב מבת באותו פרק לדעתי.. אבל כרגיל
הקנדים המעצבנים האלה חושבים אחרת.. אני עוד חושב שיש קמצוץ תקווה שאולי כל השלושה שיעופו יהיו בנים - במקום זה הם העיפו 2 בנות ורק בן אחד.. מה עובר על מייקי הזה? אני לא מוצא דבר אחד שטוב בבנאדם הזה.. הוא שר בצורה גרועה כל כך שבא לי להחטיף לו כאפה כשהוא שר. העיקר שהקנדים האלה אפילו לא שמו אותו בבוטום 4.
לבילי יש כשרון אבל אני שונא אותו. ממנו קיוויתי שהוא יהיה בבוטום 4, אבל ידעתי שהוא לא יהיה.. כן גם גרי שנראה לי ממש הומו לפי הצורת דיבור שלו וההתנהגות שלו.. אין שום דבר טוב בשירה שלו. אין בו שום דבר מיוחד. מיוחד כמו... כמו אצל הבנות!
אודרי
-
וואו!
איזה יופי! וסוף סוף השופטים וגם הקהל מסכימים איתי - אודרי זמרת גדולה, אין עליה. הלוואי שג'ק צדק כשהוא אמר לזאק שאודרי היא ה"קנדיאן איידול". אולי זה לפחות ישפר את הסדרה.. אם אודרי תגיע לבוטום באיזה פרק, אז זה באמת יגיע לי לעצב האחרון וימאס לי מהקנדים האלה שהורסים את מה שהיה להם. מדברים על מה שהיה להם
... קנדידה שלי! קארן לי החמודה!
עצוב לראות שתי בנות כל כך מדהימות ומוכשרות עפ... עפו... עפות!
קשה לי להגיד את זה.. קשה לקלוט! אחרי שראיתי את פרק 13 בחיים לא הייתי חושב שהן יהיו בין השלוש שיעופו. וכמה שאני תמיד מתלונן שאני שונא תוכניות צפויות.. לא היה צפוי שקנדידה וקארן לי יעופו, ועדיין ש-נ-א-ת-י את זה. הדירוג של המתחרים שנשארו:
אודרי
ג'ני
טויה
טיילר
רייאן
גרי
בילי
מייקי

Boran

New member
../images/Emo58.gif מרכין ראש ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

רשמים מפרק 13 לפני הצפיה בפרק 14:
ההקדמה הזו היתה מעולה, דבר כ"כ מתבקש שהיה כ"כ חסר לי באמריקן איידול.
בילי ממש שר במקום לצעוק. לדעתי האנשים יותר אוהבים אישיות בולטת מאשר קול טוב, ולבילי יש אחלה אישיות בולטת. אני אוהב אותו.
קארן לי שרה את אותו שיר ששרה ניקי מק'קיבין
באמריקן איידול 1. ניקי פשוט שרה אותו כ"כ טוב, ובמיוחד ממש טוב לעומת קארן-לי. קרן לי נראית כמו מלאך, חבל שהיא לא שרה טוב כמו שהיא נראית. הגירסה שלה לא גירדה את הקרסוליים של ניקי.
שמתם לב שלגרי וריצ'י יש אבא עם אותו שם?
השירים היו ממש ממש קצרים. אפילו קצרים מדי. היו יכולים להוסיף בשקט עוד דקה לכל אחד, וזה היה באורך נורמלי.
השיר של קנדידה היה כ"כ קשה לביצוע, נראה לי השיר הכי קשה בעולם לביצוע (משאיר את "פולינ" של אלישיה קיז במקום השני
) אבל היא שרה אותו מעולה. קנדידה לראשות הממשלה.
ריאן היה ממש ממש טוב.
כולם שם ממש מתלהבים. אחרי שהם שרים צורחים ת'נק יו לקהל וזה, לא סותמים את הפה. שילמדו מהאמריקנים- סיימו לשיר- תשתקו.
אודרי נראית בדיוק כמו ההורים שלה. מבין כל מי שהראו, היא היחידה שממש דומה. יש לה בדיוק את העיניים של אבא שלה ואת הפרצוף של אמא שלה.
אודרי כ"כ הולכת לנצח בזה. היא ה-
. מקום שני מייקי, מקום שלישי קנדידה, מקום רביעי ראיין, טויה היא וויילד קארד כזה- היא יכולה להיות לפעמים טובה מאוד, אבל אין לה אישיות שנשפכת החוצה וגורמת להתאהב בה כמו אחרים. רואים שהקהל הקנדי מחפש יותר אישיות בולטת מקול טוב- אחרת בילי לא היה שם וגם ריצ'י ועוד כמה.
ממש ממש איכזב אותי שאף אחד לא שר שיר של הזמרת הקנדית הגדולה בכל הזמנים אלאניס מוריסט. ממש היה אכזבה.
ממש בעסה שעוזבים שלושה (מן הסתם היו אמורים לעזוב 2- כי זה בפורמט של אמריקן איידול 1, אבל כשהכניסו טופ 11, לא יכלו לדחות את התאריך של הפינאלה אז העיפו שלושה כדי לעמוד בלוח הזמנים. הפעם היחידה שעזבו יותר מ-1 היה אמריקן איידול 1, וגם אז היו מספיק זמרים לא טובים בשביל לעוף (למרות שהראשון ראשון שעף היה די טוב). פה היו כמעט כולם ממש טובים.
ההימור שלי שיעופו: ריצ'י, ג'ני וגרי, למרות שהרבה אוהבים את גרי מאיזושהי סיבה נעלמת
ג'ון דור דפוק, ג'ייק שופט פשוט מיותר. פרק 14- התוצאות:
שוב כולם מתלהבים כשאומרים להם שהם נשארים. בילי- שלוט בעצמך! שישבו בשקט, שילמדו לשלוט בעצמם.
למה אני צריך לבחור בין לקוות שקנדידה תישאר לבין לקוות שקארן לי תישאר?? בסוף בטח טויה תישאר מבין שתיהן...
למה קנדידה עפה?! היא בין הזמרות הכי טובות שם!!!
ידעתי שבסוף טויה תישאר.... אבל זה בסדר היא לא תגיע רחוק.
הערה אחרונה: כשבן אומר באיזה שעה הפרק הבא, הוא אומר משו בסיגנון "8 ברוב איזורי הזמן, תבדקו את לוח השידורים המקומי שלכם". אם זה שידור חי, איך זה באותו זמן ברוב איזורי הזמן?
בכל מקרה, אם לקארן לי היה את הקול של קנדידה, או שקנדידה היתה נראית כמו קארן לי, אז היא היתה זוכה בליינד. אני עדין לא יודע למה העיפו את קנדידה שעה שטויה נשארה, אבל קארן לי... לא שרה כ"כ טוב.

למעלה