Canada's Next Top Model 1+2

MeetLofe

New member
Canada's Next Top Model 1+2

לכל-השואלים-לפני-כן אני-רושם-ככה-כי-הרווח-שלי-דפוק זה-שרשור-ספוילר-אגב,לא-היה-לי-מקום-בכותרת
טוב,אני-חייב-לציין-שהופתעתי דבר-ראשון-נורא-שמחתי-שבפרק-הראשון-ג'יי-היה-זה-נתן-לי-תחושה-של-ביתP= התעצבנתי-שהן-העיפו-את-ההיא-ראשונה כי-ראסמי-היא-צדקה!! אגב,אם-זה-כוכבות-רוק,אז-אני-הפנתר-הורוד./: הפרק-השני-היה-נהדר כל-המיקאוברים-פשוט-גרמו-לי-לפתוח-את-הפה-ולהדהם כולן-היו-אשכרה-נראות-כמו-טופ-מודל כשאנדראה-הצטלמה-ישר-אחרי-זה-הייתי-בטוח-הוציאו-אותה-מאיזה-מגזין-נחשב ושמחתי-שלא-שמו-לה-שיער-ארוך כי-היא-כמו-ג'יילה-פשוט-לא-מתאים-להן-ארוך! רק-הרגשתי-שהתמונות-לא-יצאו-משהו-בכלל חוץ-משל-סיסי שממש-הרגיז-אותי-שהשופטים-בחרו-בה-אחת-לפני-השתיים-הסופיות רק-בגלל-הבנות כאילו-כמה-שהיא-מפחידה-התמונה-שלה-הייתה-פשוט-מושלמת! זאת-שעפה-בפרק-השני-הייתה-ממש-דומה-לאפריל-רק-הרבה-יותר-יפה התאכזבתי-שג'יי-לא-היה-בפרק-הזה אני-מקווה-שיהיה-בפרקים-הבאים/: והפרק-השלישי-כבר-עף-בהורדהD: מומלץ-לכל-חובבי-טופ-מודל

n l m

New member
|ספויילר|

אני בניגוד אליך לא ממש התלהבתי קודם כל אני ממש חושב שיש שם כמה בנות אשר ממש לא צריכות להיות שם ואני לא מבין איך הן נכנסו (אלאנה, ברנדי, נטלי ועוד) וביינתיים מהפרקים שראיתי נראה שלקחו אותם בכוונה כדיי שיהיו במסגרת "המכוערות" וזה מעצבן וגם חלק מפאנל השופטים מעצבנים אותי ואני לא מבין אותם. אבל זה יחסית בסדר, זה לא נוראי כמו בריטניה התמונות נחמדות וחלק מהבנות באמת נראה שיש להן סיכוי להיות טופ מודל הפייבוריטית שלי ביינתיים היא יילניה, היא ביינתיים הכי הרשימה אותי וגם אנדראה והת'ר, למרות שלהת'ר יש יופי קלאסי שיכשיל אותה ובו נאמר כבר את האמת, ההכתרה שלה בפרק הראשון עשתה לה אבל גדול וכבר רואים שהיא לא תנצח. טמיקה דיי מעצבנת אותי, לא נעים לי עם זה שתמיד בכל תכנית של טופ מודל מביאים את השחורה האאוטספוקן שבטוחה בעצמה זה אותה דמות, זה נשמע אותו דבר ואין בהן שום דבר מיוחד בדרך כלל רואים שהיא סתם שם. וטרישיה, העובדה שהיא לא מתנהגת כאילו התכנית סובבת סביבה כמו טיירה וליסה מוצאת חן בעיניי אבל אשמח אם היא בכל זאת תיפתח, תראה מה עם הבנות, תדריך אותן ולא תהיה סתם בובה בחדר השופטים מקווה שבעתיד יהיה כך

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

אלאנה תהרוג אותי אבל אני גם ממש לא מבין ועוד בפרק השני הם קראו לה ראשונה/: ברנדי ממש מזכירה לי את ניק [אמריקה-עונה 5]לא יודע למה ואני לא מסכים שהיא לא מתאימה להיות שם ונטלי אני גם לא רואה בה טופ מודל אבל היי!שלושתן ממש לא על גדר המכוערות! ילניה חמודה לא הרשימה אותי במיוחד גם אני מאוד אוהב את אנדראה והת'ר אבל הת'ר עצבנה אותי במייק-אובר כי זה פשוט היה מדהים אח"כ טמיקה מדהימה לדעתי אני ממש אוהב אותה ואחרי המייק-אובר היא פשוט הייתה מהממת ונראתה ממש טופ מודל אם יש דבר אחד שמפריע לי זה העריכה של התוכנית עם התמונות שיעשו כמו בטופ מודל יראו את התמונה טוב ואח"כ שהשופטים יתחילו לדבר עליה זה ממש מעצבן אותי אבל אני אישית אהבתי כמו שכבר אמרתי ^_^

למעלה