Canada

tamir2006

New member
Canada

ani roze lakahat kurs be universitat york be toronto...karega ani gar be Israel.kurs nikra"Academic English" ve hu nimshah 3 hodashim.ani haiti roze ladaat im ze shave?? im universita shava??eh hakurs yahol lekadem oti lekrat limudim akademaim sham?? beofen klali im yesh taam lakahat et hakurs haze?? toda raba mirosh haiti gam meunian laadat eh hauhlosia bauniversita?? yesh sham israelim o lo?? eh hayahasim bein israelim laaravim ??

Taliy

New member
../images/Emo122.gif

חבל שלא כתבת אנגלית, לדעתי כל מי שיושב פה בפורום באופן קבע יעדיף שתכתוב באנגלית מאשר לקרוא גיבריש. לא ציינת איזה קורס אתה רוצה לקחת. אני באופן אישי לא רואה איך קורס כזה יכול לתרום, מלבד אולי קורס באנגלית, וגם זה בספק כי בכל מיקרה תצטרך IELTS לויזת סטודנט. אני מניחה שיש ישראלים באוניברסיטת יורק, הייתי מחפשת באתר שלהם את אגודת הילל או אפילו תא סטודנטים ישראלי (לפעמים יש כזה). לגבי היחסים עם ערבים שם, אין לי מושג ירוק, אולי משהו אחר יכול להאיר את עיניך. בדר"כ אין בעיות מיוחדות שראויות לציון...

tamir2006

New member
sorry have no hebbrew...

ani tsianti et shem hakurs...hu nikra.."Academic English"...lama at hoshevet she ze lo yaazor?? 2'mishehu yodea ulai gam im yesh proektim shel imuts(hosting)studentim mi Israel bakehila yahudit o ezel yahudim ashirim?? lihiot tmurat avoda babait shelahem??

berlinale

New member
לא ביקשו ממך לכתוב בעברית

אלא באנגלית, או - אם אתה מעדיף לכתוב בעברית - יש פה מקלדת וירטואלית. (למטה, איפה שכתוב "עברית"). את האמת? אני מתעייפת אחרי משפט אחד שכתוב ככה (בג'יבריש) ואפילו לא ממשיכה לקרוא.

Taliy

New member
../images/Emo13.gif נכון

ולגבי מה שאתה מחפש, תכנס לקהילה שם ותחפש בלוח מודעות משפחות שמחפשות אופר או דברים כאלו. אני לא כ"כ מעורה בחיי הקהילה בטורונטו, אבל תכנס לפורום קנדה ותשאל שם לגבי טורונטו או אפילו על אתר של הקהילה היהודית או הישראלית בטורונטו. שוב אני מציעה שתכתוב באנגלית, כולם מבינים מספיק טוב, ולך זה יהיה יופי של תרגול. לגבי אנגלית לויזה, יש דרישה של לימודים אקדמאים באנגלית של לפחות שנתיים, או תיכון (באנגלית) או מבחן IELTS. קורס שהמבחן המסיים שלו לא יהיה מבחן רישמי כמו הIELTS לא יחשב לך לצרכי ויזה. הדרך היחידה בה הוא יכול לעזור , היא במידה וציון הIELTS אינו בשמיים, והאוניברסיטה תקבל אותך בתנאי שתעשה קורס באנגלית. אז תוכל לנפנף בקורס הזה ולוותר על הקורס הנוסף.

למעלה