Canada Walk Of Fame 2005

may she rest in peace. Amen

איזה הספד! לכי תדעי מה יהיה? היא לא תהיה פרועה וצעקנית כמו פעם? איך את יודעת? כן הסיכויים קלושים, אבל היא תתפתח למשהו אחר בטוח, אלאניס לא נשארת באותו סגנון יותר מדי זמן כמו ששמנו לב. אני דווקא אוהב את המקום שהיא הגיעה אליו, ובכלל לא משווה בין שתי התקופות. בשתיהן אני נהנה מאלאניס ומקבל את מלא הסיפוק מהדיסקים שלה ומההופעות. אהבתי יותר את השיער הארוך ואת השירים העצבניים, אבל אלאניס זאת אלאניס ונראה לי שכל שטות שהיא תוציא אני אוהב. היא מאוד כנה ואמיתית, אני מתאר לעצמי שהיא ידעה שהיא הולכת לאבד הרבה מעריצים שלה עם הסגנון החדש, אבל זה מה שאני אוהב אצלה. היא לא בריטני שמשתנה לפי מה שצריך כדי למכור כמה שיותר. וואה, נסחפתי קצת..מקווה שהנקודה שלי הייתה ברורה
לילה טוב.

אני חושבת שההצלחה

הכי גדולה של בריטני היא בשימוש שמה לדוגמאות מטילות שיעמום כמו זו שהבאת, חוץ מזה שכלל לא מדויקת. אני אישית מתעניינת בכל הצדדים הנלווים לתעשיית המוזיקה, הכל קשור בהכל, אין דבר שהוא קדוש. בריטני התחילה כמותג מסחרי, וגם זו בעיני סוג של אומנות, על אף המוזרות שבדבר. מלבד זאת, אני חולקת על הדברים שכתבת, ואצטט "אלאניס לא נשארת באותו סגנון יותר מדי זמן",עניין הטעם האישי עלול להטעות כי אכן תופס מקום, אך אם אדבר עובדתית, אלאניס לא עשתה שום קפיצת מדרגה בשנים האחרונות, היא המשיכה להתהלך באותו המישור ואף הצרה את המנעד שלה. אניוואי, אותי היא משעממת. הדיסק האחרון מעורר חמלה, ואמשיך להטיל ספק במשפט "היא תתפתח למשהו אחר בטוח"- והרי פה מונחת האכזבה כולה. ערב טוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gifחבל שאתה חושב ככה.

אני ממש אוהבת את הדיסק האחרון שלה!
אני לא מבינה מה האכזבה הגדולה ממנו. נכון, זה לא הסגנון העצבני של פעם..זה אחר, אבל לא רע.
טוב נו, אני מניחה שעיניין של טעם..מבחינתי הדיסק האחרון מראה שהיא משתנה..ולא משעממת, זה שאתה לא אוהב את השינוי זה כבר משו אחר.

Kill Bernard

New member
אבל תחשבתי על זה ככה -

אם הדיסק הזה לא היה אלאניס - עדיין היית אוהבת אותו? כי אני על עצמי ממש לא בטוחה. לקח קצת זמן להתרגל ובשמיעות ראשונות הוא נשמע לי נוראי. זה אלאניס, זה עוד צד של אלאניס, ובגלל שזה אלאניס אני מתה עליו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifלא יודעת..../images/Emo6.gif

אמממ..אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו בגלל שזאת אלאניס אבל אני לא ממש יכולה לדעת..

Kill Bernard

New member
יותר מידי פופ בשביל לאהוב אותו

בזכות עצמו, לדעתי.
פעם ראשונה ששומעים. אני לפחות. out is through. תגובה ראשונית - פרצוף המום בכל הבית הראשון. פזמון. "אההההה?
" רציני. בית שני, זה מכה בך - איכככככ!
מה היא חושבת לעצמה?! אבל מתרגלים. ועכשיו אני אומרת - הדיסק כולו מדהים.

Rוית

New member
וזאת בדיוק הנקודה..

אני מסכימה עם הדס.. מרוב ה"הערצה העיוורת" הזו, קשה לפעמים לדעת אם היא נובעת מהאהבה לאמן או מאהבה לאומנות של האדם.. שאני מקבלת לידי דיסק של אלאניס דבר ראשון אני אוהבת אותו כי זו היא. אח"כ אני שומעת אותו ומגבשת דעה אם לטובה או לרעה.. הבעיה שכולנו מקווים שלא יהיה את הצד של ה"רע" בגלל שזו אלאניס וקשה לנו לקבל אותה כאמנית פחות טובה ממה שהכרנו.. ואז מתחיל הקונפליקט הפנימי של אם לאהוב ואיך. אז באמת יש קושי בדיסקים שלה שהם פחות טובים מהדיסקים בעבר שלה - האם הם טובים כי זו אלאניס, או אם הם טובים בפני עצמם. וזו כבר ממש שאלה אינדוידואלית לחלוטין שאפשר להתווכח עליה ימים, אבל אני בספק אם זה ישנה משהו

j u n k

New member
../images/Emo26.gif

אני אישית לא הכנסתי את 2 האלבומים האחרנים של אלאניס למערכת כבר חצי שנה לפחות. כאילו לא היה ולא קרה. אני לא מסוגלת לשמוע אותם. יש כמה שירים שאני עוד איכשהו אוהבת והם אצלי בפליליסט בוינאמפ אבל חוצמזה אני פשוט לא אוהבת את אלאניס של השנים האחרונות מה לעשות זאת לא אלאניס שאני אהבתי ואני גם לא מסוגלת לאהוב כי אני פשוט לא מתחברת.

shikma r

New member
המבחן לאוהביה האמיתיים...

אולי היא מעמידה את כוחנו במבחן. האם נצליח להתמודד עם השתנותה והפיכתה מהבחורה בה התאהבנו בתקופת JLP לבחורה הלא ברורה שהיא היום?! מה שבטוח זה שמה שלא תעשה בשיער,בפנים בבגדים, כשאני שומעת את הדיסקים שלה, אני רואה את אלאניס של פעם בראש. בנתיים אסתפקק בזה.לא יודעת מה בעתיד. אני מניחה שאוהביה האמיתיים נשארים איתה לאורך כל הדרך וכל המראות שהיא מחליפה,וכך זה צריך להיות. העיקר שהיא שם.יוצרת..

למעלה