can`t establish connection

lowealpine

New member
can`t establish connection

to ICQ אני שונאת את זה. איך אני אומר לו עכשיו שאני אוהבת אותו? לא, סתם, אני יכולה להתקשר אליו ולהזכיר לו. אבל זה לא מה שאני באה להגיד. באתי להגיד ביי. כן, להתראות. אדיוס, ``אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה``.. אני אוהבת את הפורום, הפורום לא אוהב אותי. זאת ממש ממש ממש לא הודעה של ``אוי, תרחמו עליי ותכתבו לי הודעות כדי שאני אשאר``. לא, איכס, רחמים. נהניתי, אנשים חכמים. עכשיו כשאני עוזבת אני יכולה לומר מה אני חושבת: קורט, אני חושבת שאתה די חכם, אבל אתה ו black star יכולים לפתוח פורום שונאי בני אדם (יחד עם המורה שלי להסטוריה). מיכל אמממ... פוזאיסטית אבל יש לה פליטות פה לא רעות מידי פעם. החרא מעולה. גאון מהלך. פינקי אנד דה וול- אתם כעת נושאים את נס הציונות, הלומניות והפאשיזם... דומיניק, שאם הייתי בן הייתי מתחרה על ליבה מול החרא. עוד כל מיני אנשים נחמדים לא פחות אבל פחות דומיננטיים כך שאני לא כל כך זוכרת.... טוב, אז ביי לכם. די עם הזיבולי שכל על פוליטיקה, ציונות ו``להיות חזק``... להתראות ...``and it`s a bitter sweet symphony`` אוהבת (פחות או יותר) אתכם lowe 8-(

מיותר לציין ...

שאת ודומיניק הבנות הכי חכמות בפורום. תגידו לי .. למה כולם עוזבים ? ערן עוזב .. דום עוזבת .. את עוזבת ... קרה משהו רע ? פורום זה לא משהו שצריך לעזוב .. נכנסים אליו מדי פעם ... מה הקטע ..

למען האמת,

(ואני מרשה לקורט לשלוף רעשנים) יתכן ואעזוב גם לתקופה מסויימת, כנראה היא תתחיל בשבוע הקרוב מצד שני, אין לדעת. לאן שרגליי יקחו אותי... מיכל

lowealpine

New member
הודעה אחרונה בהחלט...

כן, הפורום הזה נראה כמו מפלגת העבודה...... :-0 lowe אה, ו.. תודה.

תראי....

יש כאן רק 3 בנות טיפשות (לא כולל ליאתוש) ככה שיוצא שכל האחרות חכמות ברמה זו או אחרת. אבל דומי מיוחדת :)

skunk

New member
למה אתם עוזבים לעזאזל!!!

למה כולם עוזבים כרגע קראתי 3 הודעות עזיבה וזה די חרא עוד מישהו רוצה לעזוב?!

flowr..

New member
אבל מה גורם לך לחשוב ש

הפורום לא אוהב אותך? מה עשינו?.. אני ממש לא חושבת שלא אוהבים אותך כאן. תישארי, נו...

luka

New member
רק הגעת

באמת רק הגעת, למה את הולכת? למה כלוכם הולכים?, הרבה שאלו את זה, אבל אני חושבת שאנחנו צריכים הסברים, אז למה אתם באמת עוזבים? קורה פה משהו מוזר.

למעלה