Can somebody tell me why I can not

From NY

New member
Helppppppppppppppppppppppppp

מיהNY

New member
קלאודיה

מה קורה? קר לך? תקראי לי אם תצליחי נשיקה מיה מיו יורק הרגליים עדיין כואבות...

From NY

New member
haraglaim......uffffffffff....hahah

I´m freezing...........hahahah there is no service that suports my phone here in Milwaukee so you can not call me on my cell phone I´ll call you when I´m back at home I want to tell Zohar what a wonderfull evening he missed but I´ll do that when I go back home It looks like it is impossible to get into the chat room Regards to your hubby C U

מיהNY

New member
תגידי...

את מי עוד הזמנת לי ולא ידעתי
לא מרשה לאף אחד לראות אותי בבגדי המלך החדשים מחייכת מיה ניו יורק

From NY

New member
I did not invite anybody

He was affraid to give me a number......sorry , to give me his number hahahahahah davka holem otah habgadim haele Claudia

מיהNY

New member
בצדק קלאודיה...

גם אני הייתי פוחדת
בדרך חזרה הביתה תאספי אותי...השלכת יפה אבל נחנקתי מקווה שהיה לך כיף נתראה בקרוב(קרוב יותר ממה שאת חושבת)
מיה ניו יורק

זהר nj

New member
קלאודיה..ו../images/Emo42.gif.מיה ניו יורק

קודם כל ברוכה הבאה ל ארהב .. ולגבי מה ש ספרת ל מיה.. תשמעי זה נכון אני אחד כזה ..אם היית יוצרת איתי קשר אז הייתי בכיף מגיע לעיר לשתות כוס קפה .. בחיי ועוד משהו.. תראי ... אני בעולם הוירטואלי מפסיד ...מפסיד סדרתי.. ככה..מה לעשות ישנם גם כאלה ועוד לא מאוחר ל שתות כוס קפה בעיר אני שם כל יום .. ו מיה.. מה שלומך? קר לך? אני מת על הימים האפורים האלה להת ב ארצי.. [אני כבר מזמזם לי ככה :" האהבה הראשונה ש כבר אהבתי..מונחת שם ואפ אחד כבר לא נוגע..."]

למעלה