Can anyone please help me?

Can anyone please help me? ../images/Emo10.gif

הבעיה שלי היא עם גבולות, קשה לי לשים את הגבול בין אהבה רומנטית לבין אהבה לחברה טובה. כבר קרה לי לא פעם שחשבתי שהתאהבתי בחברה טובה, הפעם הראשונה שהתאהבתי בבת היה בחברה הכי טובה שלי אז, מאז התאהבתי כבר בחברה ממש טובה (אהבה שעוד לא יוצאת לי מהראש לגמרי ועברה כבר חצי שנה כמעט מאז שניתקתי איתה את הקשר) וחשבתי על מספר חברות בהקשרים מיניים, אבל מאוד השתדלתי להוציא לי את זה מהראש. אני שונאת את ההרגשה של חוסר הוודאות אם מה שאני מרגישה זה באמת אהבה (בהקשר הרומנטי) או אובססיה שאני מכניסה לעצמי לראש בגלל הגדרה לא נכונה של אהבה וחברות. אני גם ממש מפחדת להרוס קשרים עם אנשים שחשובים לי, נהרסו לי חמישה קשרים השנה בגלל שאהבה נתקעה באמצע מהצד שלי או מהצד השני ואני מפחדת שזה יקרה לי שוב. זה ככה כבר כמה זמן, אבל הצלחתי לשלוט בזה פחות או יותר, אבל אתמול בלילה הייתי אצל חברה טובה שלי (שהיא גם ביסקסואלית), איבדתי שליטה, והתחלתי להמרח עליה. לא התנשקנו, אבל היו הרבה דברים מסביב (היינו ממש ממש צמודות, היו נגיעות ונשיקות-לא על השפתיים).. אני יודעת שהיא רצתה את זה גם, לא משנה מי בא והתחיל לדבר איתה היא כל הזמן חזרה אלי ונצמדה אלי שוב מיוזמתה. אני נמשכת אליה, אבל עד אתמול תמיד כל הדברים המיניים בינינו היו יותר רמזים ושטויות בצחוק. אני יודעת שהסיבה היחידה שזה קרה אתמול (מבחינתי לפחות) היא שכבר מזמן נמאס לי מהלבד הזה, ומאוד רציתי להיות עם מישהי והיא פשוט הייתה שם. גם בזמן שהיינו צמודות ידעתי שאני אתחרט על זה בבוקר אבל העדפתי להמשיך להנות מהרגע מתוך ידיעה שכבר הרבה זמן לא יצא לי להנות ככה... המשכתי לנצל את הרגע, ואותה. עכשיו אני מפחדת שאני אתחיל לפתח אליה רגשות עמוקים יותר, או במילים אחרות, להתחיל לחשוב שהאהבה שיש לי כלפיה (ויש הרבה) היא מהסוג הרומנטי... זה יהרוס את הקשר שלנו במיוחד מהסיבה שאני יודעת שבא לה על מספר לא קטן של אנשים (בנים ובנות). היא סומכת עלי מאוד, וסיפרה לי דברים שאף אחד אחר לא יודע. אנחנו באמת קרובות ואני היחידה שיכולה לעזור לה עם כל הקטע הזה של הביסקסואליות מתוך הזדהות והבנה, אני לא רוצה לאבד את זה. היא נוסעת עכשיו לחודש בחו"ל ואני מתחילה לחשוב שהזמן רחוק ממנה ייתן לי את האפשרות לחשוב על כל מה שהיה ולהפסיק להיות כ"כ מבולבלת, אבל זאת לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שאני מתבלבלת ככה ונשבר לי מזה! איך לכל הרוחות אני אמורה להפטר מהבלבול?!

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif המ.

לכולנו יש רצון שכזה להיות קרובים למישו. להרגיש מישו שגם הוא רוצה בדיוק את אותו הדבר כלפינו. זה כיף, וזה נעים. ומרגישים את זה בפיזיות, בהצמדות כמו שתיארת. בלבול זה חלק מגיל ההתבגרות במיוחד, וגם במיוחד בזהות מינית. גם שחשבת שזה עבר לך, יגיע לך אחד אחר. נסי להכיר אנשים אחרים, שלא קשורים לסביבה החברתית הקרובה שלך, אנשים שהם חדשים לך, וכך אולי תתאהבי בצורה קצת יותר בריאה לך. חוץ מזה, שאיתם גם לא יהיה לך הרבה מה להפסיד כמו עם חברה טובה. בקשר למה שקורה עם החברה הביסקסואלית שלך, אם הקשר שלכן כחברות טובות ממש חשוב לך, שמרי עליו ושכחי אותה. אני אישית חושבת שידידות טובה באה מקשר ולא ההפך, כשהידידות הטובה הופכת לקשר. הכי חשוב ילדה, אל תחפשי אהבה. היא תבוא לבד. בהצלחה עם זה. :]]

ממ..

אני ממש רוצה להכיר אנשים אחרים, אני אוהבת לפגוש אנשים חדשים הבעיה היא שאני לא מכירה הרבה בנות לסביות\דו באזור שלי

Tears Dont Fall

New member
יש מלא לסבית בחיפה. אפילו היה שם מצעד D:

[זו פוצ'15 ^^ שיניתי ניק! חע]

חח כן אני יודעת

וממש רציתי לבוא לשם אבל הייתה בגרות באותו היום. בכל מקרה לא משנה כמה לסביות יש שם, זה לא כאילו שאנשים הולכים כיום ברחוב עם שלטים גדולים שאומרים "היי שימי לב, אני לסבית" נכון? לא נורא אבל.. נסתדר איכשהו חח

פפפפפפ..

אני גם מאיזור חיפה. ואת פשוט לא מבינה כמההההה יש!! קשה לספור... חיפה, קריות, נהריה, עכו... כל האיזור הזה..מפוצץ!! אני מכירה אולי 100 לסביות מהאיזור שלנו. זה מספיק?

dafna00

New member
יו.

את לא מבינה איך הפכת לי את הבטן. ואמ, דמעה, אני לא יודעת כמה זה יכול לעזור, אבל זה קורה כל הזמן, גם אני וחברה טובה שלי סובלות מהסימפטומים הנ"ל, כבר יותר מדי זמן. ונראה שיש אנשים שזה פשוט מובנה להם בהתנהגות, כי המשיכה באה ממקום הרבה יותר פנימי ועמוק, ופחות מהדברים הרגילים הבנאליים. וקשר עמוק וחזק בד"כ מפתחים כלפי חברה מאוד טובה. והקשר הזה, החזק, אפשר לפתח אותו רק בין בנות, זה משהו מיוחד כזה. ואולי החיפוש הרומנטי שלך הוא אחרי ההרגשה הספציפית הזאת..
אמאלה אני חושבת שברגע זה פיענחתי משהו שהיה לי ממש קשה לחשוב עליו קודם בכלל. בכל מקרה בייב ur not alone ואת יודעת, מה שבטוח שיש מצב אולי ובסוף כן דברים מסתדרים, ו, זה, יהיה בסדר

תודה

אני מתחילה לחשוב שאולי אי אפשר להמשך לבנות בלי להסתכל גם על חברות... דיכאון אבל זה המצב

למעלה