camera4less

ysorek

New member
camera4less

האם מישהו קנה ב camera4less? האם הם אמינים? השירות שלהם טוב? למצלמות של קנון הם נותנים אחריות של dsp ולא של קרט - האם זה משנה?

Anabol

New member
חנות הכי זולה בארץ

לא כולל אילת. חנות מעולה. עדיין לא הזמנתי, אבל אני אמור להזמין את הa80 היום.

kfktj

New member
כן

הזמנתי משם מצלמת קאנון A75 וכרטיס זיכרון 256 MB עד עכשיו, המצלמה הגיעה עם שליח עד הבית תוך 3 ימים, הכרטיס זיכרון (הזמנתי בנפרד אחרי חודש) הגיע תוך 3 ימים (בדואר רשום). שירות טוב, מחירים טובים, אין לי תלונות.

ysorek

New member
ומה עם ארריות?

ואין בעיה אם זה שהאחריות היא לא של קרט?

ysorek

New member
ומה עם האחריות?

ואין בעיה אם זה שהאחריות היא לא של קרט?

kfktj

New member
לא יודע מה יש באחריות של קרט

אבל באחריות שקיבלתי צויין שבעיות מטיפול לקוי, וכל סוג של שבר לא כלולים באחריות והם לא חייבים לתקן את זה...

mika hakkinen

New member
אני אישית לא הייתי מסתמך על

האחריות של יבואן שאינו רישמי. לכן אני מאמין שאם אתה קונה מצלמה זולה יחסית אפשר לקחת את הסיכון , קנייה של מצלמה יקרה יותר , אני אישית , הייתי מעדיף לקנות במקום עם אחריות של יבואן רשמי.

ysorek

New member
אני רוצה לקנות Canon S1

אני רוצה לקנות Canon S1 יש הבדל של 700 ש"ח בין camera4less (האחריות של dsp) לבין קרט שהיא היבואנית הרשמית... אז אני מתלבטת עם בשביל האחריות של קרט כדאי לשלם עוד 700 ש"ח...

ysorek

New member
Canon S1 - מחירים

באתרים של camera4less, מרדנית ורואים עולם היא עולה 2500 ש"ח דרך קרט היא עולה 3200 ש"ח

700 מתוך 2500 זה בערך 30% ?

יש הרבה שמביאים מצלמה כזו מחו"ל-לא אחריות אפורה בארץ ובטח שלא אורגינאלית של קרט. בחיסכון של 700 ש"ח יש לך אחריות בארץ. גם כך כל סוגי האחריות בארץ מסתיימים לאחר שנה, ורק לאחר מכן,בדרך כלל,מתגלות הבעיות או שצריך תיקון, שכמובן אינו מכוסה - כי האחריות הרי פגה קודם! (חוקי מרפי ומשפחתו) וסיפור *קטן* לקוריוז: סוני המהוללה-או חב' ישפאר היבואנית,מועילה בטובה להעניק אחריות של 3 (!) שנים לחלק ממוצריה הנרכשים בארץ. סבבה,נכון? אז אני,קיבלתי,כבר לאחר שנה מהקניה, הוראת תשלום נחרצת,עם 'דד ליין' שאוי ואבוי אם לא אעמוד בו לתשלום המשך האחריות, והסכום - מקווה שאתם יושבים טוב (!) 550 !)ש"ח .וזה ל ש נ ה בלבד!(כלומר-אם עושים טוב את החישוב-עוד סכום דומה-עד לגמר האחריות!!! בעעעע (וכל המצלמה עלתה פחות מ4k
) נו,הרי יש להם מעבדות שירות,וטכנאים ופקידים ופקידות ושירותי הובלות ועיצבון הלקוחות, אז מי יממן את כל אלה? מזלי שיש לי את הקבלה ואת כתב האחריות שנשלח אלי,על שלוש שנים! או - שאולי לא??? אפרופו קרט ואחריות יבואן,להבדיל! אבל למה כזה הפרש ע צ ו ם? ועוד על מצלמה קומפקטית די זולה ? בכל מקרה, ההחלטה היא כמובן שלך,כי בתוצאות את תשאי.אין שום רע באחריות של חנות מוכרת.ב ד ר" כ. אנחנו כאן רק הבאנו נימוקים לכאן ולכאן. בהצלחה בבחירה!

מריו

New member
הם אמינים!

באמת חנות זולה, קניתי אצלם הם שלחו לי את המצלמה תוך 4 ימים עם חברת אביב שיגור, שגם יש לה שירות מצויין, תיאמתי איתם שלא יהיה מצב שאני לא יהיה בבית ואני לא יקבל את הצלמה... בכל מקרה הפ אמינים, אל חשש!

ysorek

New member
הבעיה היא עם האחריות...

האחריות שהם נותנים על מצלמה של קנון היא לא של היבואן הרשמי...

../images/Emo122.gif"אביב שיגור"? שרות מצויין???

הנסיון שלי איתם הוא, איך לאמר, פחות טוב. הפעם האחרונה ששלחו לי מוצר איתם, נגמרה בזה שאני נאלצתי ללכת למשרד שלהם ולקחת את ה"משלוח", כי הם סרבו להגיע אלי (אלא אם אני אקח יום חופש ואשאר בבית בין 1300 ל 1500, שום שעות אחרות ובטח שלא ביום שישי).

roy71

New member
אני השקעתי

עוד 300 ש"ח וקניתי את ה ixus 500 מקרט רק בגלל האחריות.

astroman

New member
היה פה לא מזמן סיפור של מישהי שרכשה

מצלמה עם אחריות MACK. את השירות בסופו של דבר מקבלים. השאלה היא אחרי כמה זמן ואיזה טרטור. עם קראט אין חוכמות - הם יושבים בארץ, מחזיקים מעבדות, ולכן השירות יהיה לרוב מהיר ויעיל. יבוא אפור, אומר שצריך, בד"כ לשלוח את המצלמה לתיקון בחו"ל. מה שאומר להיפרד ממנה לחודש בערך. אם אין לך בעיה עם זה, סבבה.

Anabol

New member
האם 700 ש"ח שווים את זה?

זאת השאלה שלו לפי מה שהבנתי. אני הייתי חוסך 700, בשביל משהו שאולי תשתמש בו ואולי לא.

kity02

New member
אני בעלת הסיפור וחייבת לומר לך

שדווקא היבואםן הרשמי - במקרה זה אלודה, מעכב אותי כבר למעלה מחודש וחצי, כי במשך חודש שלם, המחסנים באירופה לא שלחו להם את החלק, ועכשיו הוא תקוע במכס. דווקא חברת MACK, שנונת את האחריות, עבדה די בזריזות, ותוך שבוע היה לי אישור על התיקון. במקרה שלי, אגב, חוק מרפי עבד די יפה, כי אילו היה לי רק אחריות של אלודה, זה לא היה עוזר, כי עברו שנה וחודשיים מאז נרכשה המצלמה. הקלקול הוא כזה יסודי, שצריך להחליף את לוח האם, ואילו הייתי צריכה לשלם על התיקון לבד, לא יודעת אם היה כדאי, כי מדובר במחיר של חצי מצלמה חדשה (1200 ש"ח - 280 דולר!!!)

rs369

New member
לא יודע לגבי תיקונים בטווח ארוך...

אבל קניתי אצלם מצלמה A75 ואחרי שבוע החלפתי אותה פעם - ועוד פעם באותו היום על בעיות די שוליות! והם עשו את זה ללא טענות וללא ויכוחים (מה זה אומר על אמינות CANON - זו שאלה אחרת)

למעלה