CAMEL אני מחפש נגנים לביצוע היצירה THE SNOW GOOSE של להקת CAMEL.
M MajorWinters New member 18/3/04 #2 נשמע מעניין....../images/Emo19.gif כחלק ממה זה? האם אתה מתכוון להקליט? למכור? וכו'
Q Queen Of Rain New member 18/3/04 #3 אחלה בחלה של יצירה..../images/Emo45.gif אני יודעת לנגן את כולה על חשמלית , אבל למה אתה צריך..?
A Avishh New member 18/3/04 #4 יש תווים? אם כן אז אני מתנדב לנגן גיטרה / פסנתר ד"א איפה אתה גר? ד"א למה זה?
M meandmeandme New member 18/3/04 #5 היה פה עוד אחד שהציע לפני קצת פחות משנה. הצעתי את מועמדותי אבל זה לא יצא לפועל. בכל מקרה, אני מגיש את מועמדותי שוב כגיטרסיט.
היה פה עוד אחד שהציע לפני קצת פחות משנה. הצעתי את מועמדותי אבל זה לא יצא לפועל. בכל מקרה, אני מגיש את מועמדותי שוב כגיטרסיט.
S schainir New member 19/3/04 #6 צרו קשר חברים. המטרה של ההרכב היא לנגן ולהנות. אם יצא מזה משהו טוב, אפשר גם להופיע עם זה ו/או להמשיך לחומרים אחרים. אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 485636-054 . נא להתקשר בשעות הערב. שמי ניר אגב ואני גר במרכז ת"א.
צרו קשר חברים. המטרה של ההרכב היא לנגן ולהנות. אם יצא מזה משהו טוב, אפשר גם להופיע עם זה ו/או להמשיך לחומרים אחרים. אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 485636-054 . נא להתקשר בשעות הערב. שמי ניר אגב ואני גר במרכז ת"א.