calling card

DaphneZ

New member
בוודאי

כרטיס טלפון ארצינו - Artzeinu דרך מספרי הטלפון המקומיים על הכרטיס התעריף לארץ הוא 3.9 סנט לדקת שיחה. מספרי טלפון מקומיים בניו-יורק, ניו-ג'רזי, לוס-אנג'לס

az ma

New member
מניח שבתעריף כזה השיחות עוברות

דרך האינטרנט. איך האיכות?

ריבה123

New member
אכן השיחות עוברות דרך האינטרנט...

אבל האיכות בסדר גמור ברוב המקרים ובהחלט שווה את הכסף, לעומת זאת- כר' החיוג של קירבי העובד באותה הטכנו' וגובה סכום דומה מספק איכות ירודה ביותר, ניתוקים רבים, חיוגים רבים עד שמקבלים קו וכו'. סיכום: אכן "ארצינו" מומלץ

gozala

New member
על Telesmart שמעתם?../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif

בזה אני משתמשת, רק צריך לחייג בערך 30 ספרות כל פעם...

DaphneZ

New member
האיכות מעולה

זה הכרטיס היחיד בו אני משתמשת כבר המון זמן ואין שום בעיות איתו

roy269

New member
there is charge of 60c per 2 weeks

the rate is for regular call calling cellular is 4 times higher

DaphneZ

New member
מה?

על איזה 60 סנט אתה מדבר? מעולם לא גבו ממני שום 60 סנט... וברור שהתעריף לסלולרי גבוה פי 3 (לא פי 4) - זאת השיטה הסלולרית בארץ (לא משלמים על שיחות נכנסות ומשלמים הרבה על שיחות יוצאות). בארה"ב בעל הסלולרי משלם על זמן אוויר לפי דקות ולכן זה לא משנה אם זה קו פרטי או סלולרי

Shelbie

New member
calling card again

hi, I looked at the card you talked about. Could you please tell me how many minutes one should expect to get for 10$ card, without any connection or weekly/monthly fees? Do you think 200 minutes is good?

ננסנס

New member
200 , 300 כמה שאת רוצה...

רק למממממהההה בשירשור חדש ?! עדי, אופו את? מהר להעיף את זה לשירשור המקורי...

az ma

New member
למה הקישור למעלה "הודעה חדשה"

יכול ואכן מטעה. רצוי לשנות ת'כיתוב ל"שרשור חדש" או משהו דומה...

az ma

New member
סליחה, הקישור למעלה (המטעה)

הוא "הוספת הודעה"

gozala

New member
איבדתי כיוון עם כל הכרטיסים../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אז אחזור שוב ל-Telesmart לאחר שקניתי בקנדה כרטיס ב-25$ והוא הלך לאיבוד ובזה סיימתי עם כרטיסי הפלסטיק. לטלסמארט יש מספר חופשי וממלאים אותו בויזה כשכל העניין וירטואלי, מקבל מספר קוד (12 ספרות) ועם הדבר הוירטואלי הזה ניתן להתקשר מכל טלפון שבעולם אל כל טלפון שבעולם, שאלתי אם שמעתם על החברה הזו, קיבלתי את פרטיהם מחברים בקנדה. אם שמעתם או לא שמעתם והינכם מעוניינים, אתן את המספר שלהם וניתן לפתוח איתם קשר. 1-866-220-1122 וניגמר הסיפור.

DaphneZ

New member
ארצינו

בכרטיס של ארצינו על סך 10$ יש 4 שעות שיחה ו-16 דקות, מה שאומר 256 דקות שיחה, לא כולל את ה-FEE של ה-59 סנט שנלקח פעם בשבועיים

ליילה

New member
אני כבר המלצתי פה פעם על

גולדי ליינס. היתרון שלהם הוא שהם עובדים עם כל מיני כרטיסים, וכל מיני חברות, גם בחיוג כרטיס וגם בחיוג ישיר. וגם אם אין מספר גישה באזור שבו אתם גרים, כמו למשל אצלנו, המחיר הוא 5 סנט לדקה. עוד יתרון הוא שלא צריך לרוץ לקנות כרטיס כל פעם - בשיחת טלפון אחת, מקבלים מספר קוד, ואחר כך , דרך הטלפון וכרטיס האשראי, אפשר להטעין את הכרטיס הוירטואלי הזה כל פעם מחדש. במקומות כמו אצלנו , שהמקום הכי קרוב שמוכר כרטיסי חיוג לארץ נמצא 6 שעות נסיעה מאיתנו, זה יתרון גדול... מי שרוצה אני יכולה לתת טלפון...

תקראו לי שמרן, אבל

אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל חשבון שיחות מפורט כל חודש שעליו אני יכול לערער במקרה הצורך (זה אמריקה כאן, לא ישראל - בד"כ באים לקראתך אם אתה חושב שחייבו אותך באופן לא מוצדק). כמו כן, החיוב לא אוטומטי - אני בוחר האם ומתי לשלוח את הצ'ק... נכון לעכשיו אני עובד עם smartprice.com

mayor21

New member
calling card

you have a good calling card his name is: phone work ,it cost 5$ and you can talk 2.5 hours

למעלה