CALL TO ARMS

Taker Sucks

New member
CALL TO ARMS

עכשיו צפיתי בפרק הזה... פרק ענק! אבל זה די מותר, שהאנטרפייז לא הייתה שם... הספינה היא ספינת הדגל של הפרדציה ופיקארד הוא highest ranking captian. זה היה יכול להיות מאוד נחמד אם בסוף הפרק, שהדפאיינט מצטרפת לצי, שפיקארד היה שולח הודעת ברוך הבא.

Bajoran Priest

New member
הפרק האהוב עליי בסטאר-טרק : )

ככל הנראה. אגב, מי אמר לך שהאנטרפרייז *לא* הייתה שם? ו-ממ...<בולם את פי> אגב, ראית את עונות שש ושבע?

Taker Sucks

New member
לא...

התחלתי לראות סטאר טרק, שוויאג'ר התחילה להיות משודרת ביס.(שמעתי על זה קודם, וראיתי פרקים בודדים אבל לא ממש נכנסתי אל זה)... התחברתי אל הסדרה והחלטתי להוריד אותה... לפני חצי שנה בערך סיימתי להוריד ולראות TNG, והתחלתי להוריד DS9... אז לא ראיתי עונות 6 ו7(עדיין לא).

כן, הוא באמת פרק טוב../images/Emo39.gif

אני זוכרת אותו לטובה... מה שהיה מעצבן, זה שבתקופה שאני ראיתי DS9 בערוץ 2, הם הפסיקו את השידור אחרי הפרק הזה, ובמשך שלוש שנים או יותר לא ידעתי מה קורה אחר כך. וזה היה פשוט עינוי, להפסיק דווקא אחרי פרק כזה דרמטי. מניאקים...

[TNT]

New member
אני זוכר את היום הזה

כאילו היה אתמול. ובאמת שלוש שנים חיכיתי בשנה הראשונה כל הזמן כיוויתי שבשבוע הבאה ימשיכו בשידורים. דרך אגב זה לא היה ערוץ 1?

android

New member
אני דווקא זוכר את זה כערוץ 23..

אבל בסופו של דבר, אחרי אין סוף שידורים חוזרים, הם שידרו את העונות האחרונות...

[TNT]

New member
ערוץ 23 זה הרבה אחרי!!

כששידרו את זה בהתחלה עוד לא היה ערוץ 23 וחוץ מזה עד כמה שאני זוכר ערוץ 23 שידר עונה אחת או שתיים בידורים חוזרים ואז ישר המשיך בפרקים חדשים. לצערי לא היה YES עדיין לי היה רק אחרי כמה פרקים אחרי אבל למזלי חבר הקליט לי

למעלה