Call from Nature

semfur

New member
Call from Nature../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

השנה היום הארוך בשנה יתחיל עם הזריחה ביום 21 לחודש השישי לספירה הלועזית, יום חג לפי המסורת הדרואידית הקלטית. לכל אותם אחים למסדר שאינם נוסעים לסטונהנג´ בבריטניה, אני מציע לקיים התכנסות ארצישראלית. חברים, אני עדיין ממתין לקבל את שמות המעונינים להצטרף למסדר במשחק!! Qwendor

סילבן

New member
עכשיו אני מתחיל להבין

אץ האנשים שאומרים ששחקני תפקידים מאבדים את האבחנה בין דמותם לעצמם. לא ברור לי אם אתה אוהב מסורת קלטית או דמותך אוהבת.

semfur

New member
אם אין אני לי

דמותי לי
זה נחמד ללכת לאיבוד במסתרי הדמיון של עצמך. יש האומרים כי זוהי ההתחלה של האמת. תחשוב על זה!

סילבן

New member
זו בדיוק הבעיה

אדם בוגר יודע להתאים את מאוותיו למציאות. במשחק תפקידים הנטל הזה יורד מעל כתפיך במידה רבה, כך שיכול להיות שאתה יותר "אמיתי" בהתנהגות זו אבל בסיכומו של דבר אתה תסבול מכך הרבה יותר.

semfur

New member
אסבול?../images/Emo151.gif

אני לא חושב. זה שאני מרשה לעצמי להתנהג בצורה זו או אחרת בפורום הזה, או בכל מקום אחר שיש בו עיניין של פנטסיה ודמיון מונחה (משחק תפקיד רגיל, במקרה זה), לא אומר שיש לי בעיה כזו או אחרת בעולם האמיתי. להפך - אילו היכרת אותי, היית יודע שאני דווקא מאוד רציונלי! אז שמור את דיעותיך בבקשה, ובפעם הבאה שאתה מביע דיעה אישית על מישהו - נסה להכיר אותו קודם, ולא לשפוט על סמך משפט אחד שהוא כתב או לא כתב. רועי סתם מתוך סקרנות - בן כמה אתה? (את התגובה לשאלה זו אני מצפה לקבל בהודעה פרטית)

סילבן

New member
אני??

לא שמתי לב שהבעתי עליך כל דעה אישית, היה לי רושם כי דרך הודעתך המעורפלת נפתח פתח לדיון על הקירבה הנפשית של שחקן לדמותו. והרי אתה רמזת שדמותך היא למעשה ה-"אני" האמיתי שלך המשוחרר ממגבלות המציאות.

semfur

New member
אם כך

אז אני חושב שהדיון נסגר בדיוק כאן. שיהיה לכולנו שבוע מוצלח

semfur

New member
התכנסות

היות והתאריך איננו תאריך של אין-פליי, ההתכנסות תהיה אוף-פליי. נבעיר מדורה, נריץ צחוקים וכיו"ב. אם מישהו מעוניין לשאת תפילות וברכות קלטיות מסורתיות, אפשר לנהל גם טקס. זה בטח יהיה נחמד מאוד, גם אם רובנו לא דרואידים אמיתיים. רועי

thee

New member
זה נשמע נחמד. איפה ומתי?

אבל זה עוד חודש וחצי, בכל מקרה... וגם היום הולדת של אושר, דרך אגב.

../images/Emo77.gif../images/Emo118.gif../images/Emo171.gif../images/Emo118.gif../images/Emo16.gif../images/Emo140.gif../images/Emo16.gif../images/Emo78.gif

למה פיצה? אין עוגה...

הממממ......./images/Emo171.gif... עוגה טעימה!

עוגות שמנות, עם הרבה קצפת ומתוק שחתיכה קטנה ממלאת אותך בסוכר ואנדרנלין, ואז גם יש מספיק לכווווווווולם!

elanor

New member
אם אני אצליח להגיע למפגש...

אני בעצמי אכין לך עוגה כזאת! עם הרבה הרבה הרבה שמנת והמון סוכר!!! אז תכין את עצמך (כדאי להתנזר ממתוקים כבר מעכשיו בשביל זה...
)
(חיפשתי אייקון של עוגה אבל לא מצאתי...)

למעלה