CALIFORNIA DREAMS

Tour the Lance

New member
זקוקים לעזרה מחברי האקדמיה ללשון

עד עתה יש 2 הצעות חביבות: בז - בז לירידה וטס כמו עוף דורס ירדן- על משקל ירקן,קבלןוכו' חברים אנא הפעילו את מוחכם הקודח ואת הקריאטיביות שלכם (אין כאן אנשים מתחום הפרסום?)והבריקו רעיונות נוספים

מורדן מלשון מורד

ודרך אגב לגבי ההפך ממטפס, אני בדעתה של מון וונטו. תמיד הרגיז אותי שנעמי שמר כתבה ב"אהבת פועלי בנין": "ונטפס איש איש, מן הקומה העשירית לכביש". איך בדיוק אפשר לטפס למטה? אבל עובדה. אם נעמי שמר כתבה, אז כנראה זה ככה.

זה קשור לזה שאתה סטלן../images/Emo26.gif

ביג טיים

תוצאה די מפתיעה בקטע הראשון

רוכב לא מוכר, חואן חוזה הידו מקבוצת טויוטה, מנצח את הקטע ומקדים את אולאף פולק ואת סטואי. ליפי נשאר עם חלוצת המוביל, שהיא דרך אגב חולצת המוביל המכוערת ביותר שנראה בשנים האחרונות במרוץ אופניים.

הרוכב מקבוצה חדשה -

הקבוצה הוקמה רק לאחרונה ואינה משתייכת אפילו לדרג השני (Professional Continental Teams) לפני כשבועיים קראתי על הקבוצה בפעם הראשונה ב Daily peloton. יש שם כמה רוכבים ברמה גבוהה כמו טוני קרוז עם רזומה של אלוף ארה"ב. חואן חוזה הידו היה אלוף ארגנטינה 4 פעמים. גם אלוף ארה"ב במרוץ הכביש, כריס וורי,ואלוף הנג"ש של ארה"ב, כריס בולדווין, חתומים במועדון. מי שרוצה לקרוא על הקבוצה החדשה יש קישור

Tour the Lance

New member
זה מתחיל להתחמם

שימו לב לשמות 6 המובילים במירוץ (תותחים אחד אחד): ליפהיימר, ג'וליץ', הינקפי, לנדיס, זאבריסקי, קאנצ'לרה 5 הראשונים אמריקאים, אם כי זה לא כ"כ מפתיע לאור זה שהמירוץ נערך בארה"ב 2 הקבוצות המובילות: דז'ה וו לסוף עונת פרו-טור 2005 - CSC ודיסקוברי אחלה אפריטיף. אני מחכה כבר למנה העיקרית

למעלה