cah לא קלאסי ופריון

נעמה1004

New member
cah לא קלאסי ופריון

שלום,
אני מאובחנת עם cah לא קלאסי ועם היסטוריה ארוכה של טיפולי פוריות ללא הצלחה עד כה.
האם ניתן לפנות אליך לייעוץ בנושא הזה?
תודה!
נעמה

נעמה1004

New member
פרדניזון

לוקחת פרדניזון (3 פעמים בשבוע 3 מ"ג ו 4 פעמים בשבוע 4 מ"ג). אני בטיפולי הפריה (אני לאחר הריונות חוץ רחמיים והפלה מאוחרת בשבוע 20)...
אני עושה בדיקות כל תחילת חודש לרמות של פרוגסטרון ואנדרוגנים, אשמח מאד להגיע לייעוץ באם הדבר אפשרי תוכלי לומר לי כיצד אוכל לקבוע?
תודה רבה
נעמה

תוך קביעת תור במוקד זימון תורים

אבל אני מסופקת שאוכל לעשות משהו שלא נעשה. את מקבלת טיפול בפרדניזון, שאפילו לא תמיד נחוץ ב-CAH לא קלאסי, אם כי מקובל לאחר הפלות, יש כנראה גם משהו אנטומי אם היו הריונות חוץ רחמיים, שכנראה כלל לא קשור לעניין. למען האמת אני חושבת שהכדור במגרשם של הגינקולוגים בעיקר. מי שהכי מנוסה בארץ במעקב אחרי נשים עם CAH במהלך הריון היא פרופ' נעמי וינטרוב, שהיא דווקא אנדוקרינוליגת פדיאטרית מנהלת השרות בבי"ח דנה. היא כרגע בחופשת מחלה, אינני יודעת אם יודעים מתי היא חוזרת, אבל אני חושבת שהיא אולי הכתובת היותר טובה עבורך.

נעמה1004

New member
מי מלבד פרופסור ויינטרוב יכול לעזור לי

שלום,
אני מטופלת של פרופסור ויינטרוב.. אבל היות והיא כרגע בחופשת מחלה אמרו לי מהמחלקה לחפש רופא/ה אחר/ת. האמת היא שאני די אובדת עצות, מכיוון שאני רוצה להיכנס להריון אז אני כן צריכה להיות מטופלת בפרדניזון אבל מלבד פרופסור ויינטרוב אני לא ממש יודעת למי לפנות... קיוויתי שגם את תוכלי לעזור לי... מה המינון המיטבי לכניסה להריון (עכשיו לדוגמה בתחילת מחזור ביצעתי בדיקות של אנדרוגנים והם מעט גבוהים...). קבעתי תור אליך כרגע דרך מוקד זימון תורים אך רק לסוף מאי, אני מקווה שהמינון האחרון שנעמי המליצה לי עליו לא ישבש את הנסיונות לי להרות (היות ורמות האנדרוגנים שלי די דינמיות).
תודה!
נעמה

למעלה