Caetano Veloso - Veja - 29/6/05

beijaflor

New member
Caetano Veloso - Veja - 29/6/05

"Sou modesto no que diz respeito a criacao e nao o sou pessoalmente. Me acho melhor do que Chico, Milton e Gil juntos"

beijaflor

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם!!!../images/Emo53.gif

אני מבקשת שמישהו תתרגן את זה
ושתגידו מה אתם חושבים. אני
מאוד התזבנתי עם החצופה שלו. pretencioso e arrogante!

החתולית

New member
אפילו עם הוציאו דברים מהקשרם

זה משפט יהיר להחריד. אלא אם כן הוא אמר משהו כמו: שמעתי מישהו אומר ש..... טוב, התעצבנו כולנו, אתם חושבים שאכפת לו ?

shellyland

New member
החלק הראשון קצת מסורבל בשבילי

אבל בגדול קאיטנו מפגין (בראיון למגזין Vega?) ענווה יוצאת-דופן ואומר שעם כל הצינעות, הוא מחשיב את עצמו ליותר טוב משיקו (בוארקה), מילטון (נסימנטו) וג'יל (ג'ילברטו) יחד. אכן, מאכזב.

shellyland

New member
Veja כמובן ולא Vega

אחד מהמגזינים המובילים בברזיל, יחד עם Manchete. יש אולי קישור לכתבה המלאה? באילו נסיבות הוא אמר את זה? אני לא מצליחה להתגבר על ההלם. הרי מדובר בחברים מאוד טובים שלו. מעניין אם יש כבר תגובות שלהם להצהרה היהירה הזאת.

beijaflor

New member
גם לי מאוד קשה להבין...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה חלק מהראיון של התוכנית POR DE TRAZ DA FAMA, התחיך בערוץ MULTISHOW לי נירא ש-VEJA משך חלק מי סיטואציה(contexto) קדי לעשות מרקנטיליסמו (קיים המילה הזאת בעיברית?) או סנססיונליסמו

Y a r o n H

New member
נשמע הגיוני

שהמגזין ערך את הדברים בצורה שתוציא את דבריו מהקשרן כדי לעורר סנסציה ורעש תקשורתי שיתן פרסום לראיון בטלויזה.. זו שיטה ידועה של יחצ"נים.

מרקנטיליסמו= יחצ"נות

שזה בא מראשי תיבות של "יחסי ציבור". סנססיונליסמו= סנסציה, שערוריה, סקנדל.

shellyland

New member
טוב, אני כבר יומיים מאזינה לארבעתם

ולא נעים לי להגיד, אבל... . . . . . . . . . . . . . . קאיטנו צודק

למעלה