Cabron

Shachaf D

New member
Cabron

לפי דעתי סתם נתפלנו לשיר הזה... לאחר שהייתה לי החלטה לשמוע את כל by the way בלי להרדם באמצע.. אז עשיתי את זה - והגעתי למסקנה שסתם נתפלנו לשיר הזה. שיר די טוב (יחסית לאלבום) אחלה גיטרה (!) מילים בינוניות... יש שירים הרבה יותר גורעים באלבום הזה.. כמו שני השירים האחרונים למשל.. סתם נתפלנו לקאברון המסכן בסך הכל שיר טוב יחסית לאלבום .. מה דעתכם בנושא ?

DAN1EL

New member
דעתי

אם לא לוקחים את השיר הזה ברצינות אז אפשר לשמוע אותו...אבל הוא די טיפשי, אפילו מאוד, ואם להקה אחרת, של להיט אחד, הייתה מוציאה אותו הוא היה יכול להיות להיט קיץ די מצליח, סטייל השיר הרומני...

lollapalooza

New member
שיר רע.

רע, רע, רע, רע. אני בכלל בהכחשה שזה קשור איכשהוא לרד הוט. לא מתאים להם בכלל. אני בעד שינויים והתפתחות אבל במקרה הזה- אללי. אגב- "נטפלנו"...

אבל..

אני חושבת שאחרי הרבה זמן להקה רוצה לעשות איזה משהו שממש אבל ממש לא בסגנון שלה ובמקרה של הרד הוט זה זה כברון שעושה לי אסוציאציות של מקסיקני עומד עם סומבררו וגיטרה ושר ולידו עומד חמור...

lollapalooza

New member
וזה מה שמבאס.

כמו שאמרתי, אני בעד התפתחות ושינוי, אבל לא כשהתוצאות כ"כ איומות.

backstreet girl

New member
דעתי

בואו נגיד שהוא לא להיט. אם לא הייתי משווה אותו לשירים האחרים של רד הוט הוא היה שיר בינוני מינוס. עכשיו,בהשוואה לשירים של רד הוט הוא ממש לא בסגנון שלהם. רוב השירים שלהם כאלה ענקיים ומדהימים ושיר כזה הוא שיר די איך אני אגיד את זה..עלוב.. אין בו שום דבר מיוחד..הוא שיר רדוד ומעצבן. כן כן..אני מדברת..אני מטורפת על on mercury(למרות שאני חושבת שהוא פי 10000 מ- cabron)

BloodSugarCrazy

New member
לדעתי..

זה שיר מהבינוניים של ביי דה ווי. הדיסק גם ככה יחסית מאכזב, או לא מה שציפיתי, והיו בחירות מוזרות של שירים בו (להכניס את throw away your television ו-warm tape ולהוציא את out of range ו-body of water..), אבל דווקא השיר הספציפי הזה מיוחד כי יש בו סגנון שיחודי לו, וזה לפחות מגוון קצת את הדיסק... גם משהו.

למעלה