Cabaret

westend

New member
Cabaret

רציתי לחלוק עמכם חוויה מדהימה שעברתי וגם עובדה מאוד מעניינת בשבילכם. אתמול בערב הלכתי לראות את המחזמר קברט בתיאטרון היכן שאני גר: The Yvonne Arnaud Theatre, Guildford, England זו הייתה הפקה משותפת של התיאטרון ושל הבית ספר שאני לומד בו: Guildford School of Acting בתפקיד ה MC, שיחק...... ישראלי! כן כן. חבר טוב שלי בשם שימי גוטמן שלומד באותו בית ספר ומסיים שנה שלישית. הוא עשה את התפקיד הראשי כאמור והוא עשה את זה בצורה מדהימה ובהחלט מביא גאווה לכולנו. הוא גם שיחק לפני כמה חודשים את התפקיד הראשי במחזמר שאף אחד מכם בטוח לא מכיר: Songs For A New World, וכבר אז הביא גאווה לכולנו. ההפקה עצמה(קברט) הייתה מאוד חזקה ומרגשת, מכיוון שהבמאי הגאון החליט לשמור על גרסאת המחזמר ולא להכנע ללחצי הסרט שהוא קצת שונה מהמחזמר המקורי. אז נכון אני קצת משוחד כי רוב השחקנים הם חברים שלי, אבל הם באמת היו נפלאים. המסע שהם עברו במהלך ההצגה סחף את הקהל איתם וריגש אותנו, הצחיק אותנו והדהים אותנו. אני ממליץ לכל אחד מכם לנסות לראות את המחזמר ולא את הסרט. אני חושב שאפשר להשיג איזושהיא גרסא בוידאו. זה באמת כדאי! אני לא יכול שלא לחשוב כל הזמן כשאני רואה הצגות פה (ואני רואה הרבה כסטודנט), כמה חבל שבארץ לא יודעים לעשות מחזות זמר כמו פה. כמה חבל שאין בארץ את המשאבים הכספיים והאנושיים כמו פה. אבל מה לעשות, אנחנו לא מדינת שלום והכסף צריך ללכת כדי להגן עלינו. אני מתפלל שיום אחד יהיה שלום ונוכל להשקיע בשגשוג התרבות והאמנות שלנו ואז לא נצטרך לנסוע לחו"ל כדי ללמוד אמנות מה היא. ותאמינו לי יש הבדל תהומי... הלוואי ולא היה... זהו. זו הייתה קבלת הפנים שלי שעשיתי לעצמי לפורום הזה. שלום לכולם. MICHAEL

tommy walker

New member
גם אני רוצה להיות אמסי... :)

תמסור ד"ש לשימי מיובל גרסטנר מבית צבי..

Hippie Jeannie

New member
ברוך הבא לפורום!

אני רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בקברט, וזה נשמע מדהים! שלא נדבר על אמסי, שזה באמת תפקיד מעולה ללא ספק. ראיתי את הסרט כשהייתי ממש קטנה, בת 7 או 8, וכל מה שאני זוכרת זה את לייזה מינלי מעשנת סיגריה לצדו של מין בחור חנון כזה שאין לי שמץ של מושג מי הוא היה...
בכל מקרה - השירים ממש יפים, הבדיחות (למרות שהן קצת צולעות) מצחיקות אותי משום מה כל פעם מחדש, וכשאני אגיע לארה"ב אני לא אוותר על זה! זה הכל, בינתיים...

ben321

New member
אז, הוא היה הכוראוגרף שלי שהייתי...

שם באותה תקופה הבחור הזה מוכשר בטירוף, אני זוכר שהוא שיחק בכרמן-ירון כפכפי זה היה משהו,אני עד היום מחפש את ההקלטה

westend

New member
מעולם לא יצאה הקלטה

למרות שבאופן אישי יש לי אותה. מי אתה? באיזה הפקה היית בשכנים?

ben321

New member
אני הייתי

בתקופת המעבר של ירון כפכפי לחברת ההפקות יולכמן לבין עידן עמית המעצבן שימי היה הכראוגרף שלנו, אמממ.... הופענו בכל מיני מקומות, זכרונות... גם כואבים למען האמת אבל לרוב טובים, זה היה בתקופה של הפיגוע בפורים של דיזינגוף, ביטלו לנו הופעה שם, היה ספיישל חנוכה בשיתוף עם ערוץ הילדים והשכניםש ל ציץ´ למען האמת אני מחפש 2 קלטות, אחד של כרמן ו השני של דוד, אתה יודע אולי איפה אני יכול להשיג אותם?

westend

New member
גם אני הייתי שם...

מי אתה? איך קוראים לך? אני גם הייתי עדיים בתקופה הזו. הייתי ב "דוד" ונשארתי קצת עם עידן עמית אבל שימי לא היה הכוריאוגרף שלנו. האם היית בשכנים מלמטה?

ben321

New member
הייתי בשכנים מלמטה ואז...

הייתי אמור להמשיך למעלה, לצ´יץ´ ואז, טוב זה היה קצת מטורף אני מכפר סבא והייתי צריך לסוע הרבה וכל חזרה הייתה עד מאוחר... הקיצר עזבתי והמשכתי בדברים שיותר קרובים אלי במרחק, וזהו, זה היה חבל שירון כפכפי עזב, למה עידן עמית הזה היה סיוט של ממש, נכון?, זה לא רק אני, אני מקווה בכל אופן, יש לי זכרונות טובים מכל החוויות שם, זה היה משהו מיוחד, אבל אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את הקלטות האלו, כי הם לא פרסמו אותם, את כרמן אני יודע שעשו בערוץ 2 והם לא מתכוונים מ=בזמן האחרון להקרין אותם, עם דוד אין בכלל מה לדבר

westend

New member
אין לך הרבה סיכוי

חוץ מקלטת טייפ שיצאה בעונה הראשונה של דוד, אין שום הקלטה שיצאה. גם לא לכרמן. אז אין לך ממש סיכוי להשיג את זה. מה שכן, אם תסע לאילת, במלונות ישרוטל ירון כפכפי עשה עכשיו הפקה מצומצמת של "כרמן" וזה נהדר.

לכל המתעניינים בירון כפכפי....

הוא גמר בימים אלו לביים את "דוד" בגרסה המחודשת בבית צבי-ככה השמועה אומרת. כנראה שזה ממש יעלה בשנה הבאה כחלק מההפקות לקהל הרחב של בית צבי.

YARONֹR

New member
אתם יודעים ש...

בחנוכה הקרוב הוא לא הולך להפיק שום מחזמר... ממש שום כלום, כבר כתבתי את זה כאן לא מזמן.... יהייה יבש הא? בואו נחכה לתיבת נוח, זה יעלה בסוכות, נקווה לטוב!

ben321

New member
יש לי קצת חדשות....

כנראה שתיבת נוח לא תיהיה, יש פחד של מפיקים לעלות מחזות זמר שמבוססים על תנ"ך בכל אופן בקשר ליוכלמן, אולי יהיו הפתעות עדיין לא ברור... מה שכם הם ממשיכים ככל הנראה עם קטנטנות

YARONֹR

New member
בן, תיבת נוח זה עניין סגור

החזרות כבר בעיצומן, השחקנים כבר מתראיינים ובקרוב יתחילו להשתחרר תמונות ראשונות. כבר אתמול פורסמה ב"ידיעות אחרונות" תמונה מהחזרות בה נראו סמי הורי, עדי טופול, נתי רביץ ודנה פרנס מאוד מגובשים בינם לבין עצמם. למה לפחד לעסוק בתנ"ך- זו עשייה חשובה מאוד, אם לא מעוותים דברים כמובן....

westend

New member
"דוד" כתרגיל בבית צבי

המחזמר "דוד" מאת ירון כפכפי ובבימויו, כוריאוגרפיה רוני פרידמן, עלה לפני כשבוע כתרגיל של שנה ב´ בבית צבי. זו הייתה הצלחה ויש דיבורים על להעלות את זה בשנה הבאה כהפקה של תיאטרון הספריה עם בוגרי בית צבי ושנה ג´. עוד לא ברור כלום אבל אין ספק שזו תהיה הצלחה מסחררת!

בואו נעמיד דברים על דיוקם-

החזרות לתיבת נוח לא בעיצומן,הן בשלבי קריאה ולא עולים שום שלב בינתיים,זה עדיין לאאא סגור. יש שם כל מיני לבטים,ובעיות,ודברים שכנראה יפילו ת´הפקה אם לא ייתקנו אותם,וזה ממקור ראשון. הלאה, יוכלמן אשר פרידמן אכן לא מעלים מחזמר חדש בחנוכה,המחזמר קטנטנות ירוץ בהיכל התרבות ובקונגרסים חיפה/ירושלים במהלך החג בפורמט של 4 ליום. הלאה, מעריצי "שיער"-המחזמר יחזור בנובמבר,אולי אולי אולי אולי אולי עם יותר תפאורה ותזמורת ותוספות,הגדלת נפח שכזו. הלאה, "דוד"-כמו שמיכאל אמר,המחזמר עלה השבוע כתרגיל שנה ב´,בסמוך לתחרות השירים של תלמידי שנה א,ולאור התוצאה המרשימה מאוד כנראה,יש סיכוי שהוא יועלה לפני שיער כפותח העונה,כאשר בתפקידים הראשיים בוגרי בית צבי והפורמט הרגיל. אגב,זה רק אני,או שיגאל מזרחי מזיע נהרווותתתתת?

למעלה