Ca Ira

Ca Ira

קיבלתי את הדיסק במתנה... ניסיתי לחפש חומר עליו שיסביר לי איך הגענו מרוק לאופרה ולא מצאתי... מישהו יודע משהו על הדיסק הזה
תודה

האלבום נדון בהרחבה כאשר יצא לאור

כולל תרגום ראיונות שווטרס נתן באותה תקופה, בהם דיבר בהרחבה על כתיבת האופרה והקלטתה. עשי חיפוש על שם האלבום, ותמצאי מידע רב.

חרטושה

New member
~כותרת~

את העלילה אני מכירה את המוזיקה לא. איכשהו נראה לי שבמקרה הזה השילוב שבין עלילה למוזיקה עשוי להיות קצת יותר מידי בשבילי. לא מזמן, מישהו בשם Glock העלה פה רעיון; הוא כתב על השימוש במוזיקת המארש שווטרס עושה באלבום החומה. אני ישר חשבתי על Ca Ira - מפני שלפחות מבחינת האופן שבו העלילה מוצגת, יש לדעתי הרבה מן המשותף בין שני האלבומים, שוב, מבלי לשמוע את המוזיקה . את מוזמנת לחזור אליי בעניין הזה, וגם לא זה.

Silvernaor

New member
נצל"ש- אני רואה פה בפורום

משום מה אכזבות בגלל שCa Ira זו אופרה קלאסית, ולא אופרת רוק כמו שכנראה חלק ציפו. מהמאוכזבים שקנו אותה והתאכזבו, אתם מוכנים להסביר למה? אני דווקא מאוד נהנתי מזה, אני חובב של מוסיקה קלאסית, והתזמור שם (למרות שרוג'ר לא עשה אותו) הוא יפה מאוד, והסולנים מעולים גם. רק אחרי העלילה עוד לא עקבתי.

Molchansky

New member
אממ...

בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה קלאסית, כולל אופרות התאכזבתי מאוד מהאלבום הזה של ווטרס המוזיקה לא רעה, סה"כ הוא באמת מלחין מוכשר אבל השירה יותר מזכירה מחזמר מאשר אופרה, וזה מה שאיכזב אותי

למעלה