ca-125

lee E

New member
ca-125

מה המשמעות של הכפלת התוצאה תוך חודשיים? להזכירכן..בדיכוי מלא..

טשומפי

New member
הכפלה

לפי מה שאני קראתי לא אמור להיות שינוי ברמת המרקר בזמן דיכוי (ואפילו ההפך), הבנתי שיכולים להיות שינויים ברמת ה - ca-125 כאשר יש דלקת באגן הקטן או במערכת השתן, אבל לפי מה שהבנתי העליה אמורה להיות מינורית ובכל מקרה לא הכפלה תוך חודשיים. על עליה חדה קראתי במקרה בו צמחו ציסטות משמעותיות. האם עשית א"ס לאחרונה? מצטערת להגיד לך את אותו דבר פעמיים (בטח באותו יום) אבל אני במקרה הזה הייתי פונה לרופא.

lee E

New member
עשיתי א"ס לא מזמן. ראו רחם מעט

מוגדל שלא ממש התרגשו ממנו. מעבר לזה. לא היה משהו מיוחד. אני מנסה להשיג את הרופא.

טשומפי

New member
אני מקווה שהרופא ידע לתת תשובות

ולהרגיע שזה באמת שום דבר רציני.

ר ו מ י ה

New member
מחכה לעידכון

כעיקרון הכפלה בתקופה קצרה יכולה להצביע על ציסטות בשחלה או דלקת באגן. כמו כן, ישנה חשיבות למועד ביצוע הבדיקה- בתקופה של דימום או וסת רמת הca מוגברת משאר החודש.

lee E

New member
../images/Emo41.gifדיברתי עם הרופא

הוא לא נפל מהכסא, זה מתאים פחות או יותר לתמונה הכללית של החודשים האחרונים שלי. מה שטיפל'ה מדאיג זה לא הערכים אלא הכמעט הכפלה בהם..אני צריכה לסיים את שאר הבדיקות ולהגיע כבר לתל השומר עם כל המידע הכוללני ואז נראה כבר מה לעשות.

gui1

New member
גם לי הייתה הכפלה תוך חודשיים

לאף רופא לא הייתה תשובה חד משמעית למרות שהציסטה לא גדלה וכו לי נראה כי פשוט הייתי בלחץ כי לא ידעתי מה זה אנדו ולקראצ מה אני הולכת פשוט קבעו לי פגישה בתל השומר בעקבטת ציסטה ומאז ה CA רק גדלו וטפחו

lee E

New member
ההשערות הרגילות

ברור שאני לא בהריון וגם לא במחזור. נניח (נקווה) שאין סרטן..וזה ממש מדאיג אותי כי השחלה השמאלית, בכל הבדיקות, לא הומוגנית. ההנחה שהמוקדים משתוללים 2.

סביר להניח שהמוקדים משתוללים

כמה זמן את על דיכוי? יכולה לומר לך שאצלי הדקא. לא הזיז מבחינה פיזית ארבעה חמישה חודשים ראשונים. הדיכוי לא היה מלא וכמעט לא הורגש. תרגישי טוב

אבל על גלולות ..

בכל הארבע שנים לא "גיוונת" עם משהו אחר? השערה שלי ואני כותבת את זה רק מהכרות עם הגוף שלי - שיכול להיות שהמוקדים משתוללים בצורה מאד משמעותית שעבודת הגלולות כבר אינה רלבנטית עבורם, השפעת הגלולות הולכת ונחלשת עם הזמן - עד שהיא הופכת למינורית. שוב, רק השערה שלי.

למעלה