ca 125 אמאל'ה!

luli74

New member
ca 125 אמאל'ה!

אז כמו שסיפרתי, הבטא יורדת..היום היתה כבר בטא 3. דימום עדיין אין, אבל הוא בטח יגיע. מה שכן יש- זה הכאבים, הבטן שלי פשוט נקרעת והפעם גם פי הטבעת מעורב. במסגרת חבילת בדיקות שגרתיות עשיתי היום גם CA125...והתוצאה דיכאה אותי- 175. נכון שזה רחוק מהשיא שלי שלפני הניתוח, אבל רק לפני חודש סוריאנו אמר שאני "נקייה". בינתיים לא היה סבב מלא- אלא רק מוקפאים, ולא ברור לי למה התוצאה כזאת. אני מודאגת נורא, הדר' לא זמין...ואני מפחדת. לא רוצה עוד לפרוסקופיה..רוצה תינוק! מישהי יודעת אם משנה באיזה יום של המחזור עושים את הבדיקה? (אני עדיין לא במחזור....) (ולא נדבר על הספירה האיומה שלי, לויקוציטים פרועים- 24,000, ועוד שאר מרעין בישין שכולם חורגים מהנורמה.אני לא בחורה שגרתית). מתגעגעת כבר לקטנטן שלי. קצח הקטן. זה היה השם שנתנו לו...כי הוא היה זעיר כמו גרגיר קצח וגם כי..ק-קטן, צ-צהוב (בלונדיני כמו אבא, בטוח), ח- חמוד (כמו אמא..). עצוב לי וכואב.

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

באמת שלא זוכרת מתי עדיף לעשות את ה ca125 אולי מייקי יודעת, היא אלופה בענייני בדיקות דם. חוזרת על מה שאני תמיד אומרת, גם לעצמי - מנוחה בין טיפולים. הגוף שלנו חייב את זה. חייב. הבטא תתאפס, יגיע הדימום - ממליצה לך ביחד עם רופאך להחליט על איזה דיכוי קטן כדי שהגוף ירגע. יודעת שזה קשה לעצור, אבל כשהגוף צועק - צריך להקשיב לו. קבלי חיבוק גדול

דווקא

הייתי אומרת שהליקוציטים שלך יותר מפחידים מאשר ה-CA125. את בטיפולים, יש לך אנדו', ההורמונים מהטיפולים מלבים את האנדו אז לדעתי אין מה להתפלא. ועל תדאגי לא יריצו אותך שוב ללפרוסקופיה עכשיו, אני בטוחה. בדיקת CA125 עושים מינימום כ- 10 ימים מהוסת, אם אני לא טועה קראתי פעם שגם אחרי ביוץ התוצאות יכולות להיות גבוהות, תחזרי על הבדיקה 10 ימים לאחר שתקבלי וסת ותראי האם התוצאה תשתנה. תספרי מה הרופאים יגידו ובנתיים קבלי

הספירה בהחלט איומה ../images/Emo24.gif

ובהחלט מחייבת בירור. תרגישי טוב
מקוה שהכאב והעצב יהפכו בקרוב לתקוה מחודשת

luli74

New member
כואב...

אז ביליתי כמה שעות בתה"ש, סוריאנו המלך דאג לי להפניה, סוממתי קלות ועכשו פחות כואב לי..וגם העפעפיים כבדים... (אין כמו בדיקות וולטרן לשיפור מצב הרוח!). כל הבלגנים בבדיקת הדם שלי- נובעים מדבר אחד ההיריון שהיה ואיננו. הגוף שלי תקף אותו באופן בלתי מוסבר. גם הCA125 הושפע ממנו. בסה"כ אני בסדר...מופרעת אבל בסדר.

יקרתי המופרעת

כאן אנחנו אוהבות מופרעות....אז קבלי חיבוקים במיליונים צר לי לשמוע על הבטא ומסכימה עם זואלי לעשות מנוחה. אהבתי את הקצח.

luli74

New member
אין לי כח..אבל יש לי רצון

טוב, אז בהחלטה משותפת עם סוריאנו והרופא בIVF (כוכב חדש ומאוד מרשים) החלטנו על סבב טבעי- החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. (מיו יודע, אולי בכלל "נעשה" תינוק בדרך המסורתית? נראה לי ששכחתי מה צריך לעשות) אני מאוד מקווה שהגוף שלי יעשה את המוטל עליו ואני אוכל להימנע מעודפי הורמונים. ככה לפחות תהיה רגיעה מסויימת ועדיין נמשיך במירוץ לתינוק... חוץ מזה שאני ממשיכה בעקביות עם הדיקורים ושותה את הפורמולה הדוחה שלי (וכנראה שיש בזה משהו- החודש גם היה היריון, נפל, אבל זה עדיין יותר ממה שהיה עד עכשו, וגם בסה"כ הרגשתי סביר ולא התנפחתי כמו בפעמים הקודמות, רק "חג המחזור" היה זוועתי כתמיד, אבל אחרי יומיים של זריקות וולטרן אני חייבת לומר שנראה לי שהרע מכל מאחורינו). אז זהו, מאחלת לכולכן ולכל אהוביכן ואוהביכן חתימה טובה, שנה טובה והרבה הרבה בריאות, שמחה ואושר! (וכמובן זוגיות פורחת, אהבת אמת והמון תינוקות חדשים בפורום, כי ילדים זה שמחה)

לולי72

New member
גם אני מצטרפת ל"אין הריון"

לפני 11 ימים עברתי החזרה (סוף סוף) לאחר טיפול ראשון (ורביעי בסה"כ) בתל השומר, היו 11 ביציות, הופרו 4 והוחזרו 2, אבל ביום ראשון החל דימום, מיגרנות והכאבים המוכרים לי בצד שמאל, תיארתי לעצמי לפי הסימנים האלה שההריון לא נקלט, אבל אני אופטימית ומקווה לטוב, כי סוף סוף בתל השומר הגעתי למצב של החזרה ואפילו יש מוקפאים. עכשיו השאלה שלי זה - מה קורה כשיש מוקפאים, איך נעשה הפרוטוקול הבא? מאחלת בהזדמנות זו צום קל למי שצמה וגמר חתימה טובה לכולן וכמובן שנה טובה ופוריה ללא כאבים

luli74

New member
מ-לולי ל-לולי

..שתינו מטופלות בתל השומר. סבב מוקפאים זה הכי פשוט- את צריכה לבקש מהאחות ב-IVF שיכינו לך פרוטוקול, ואז ביום הראשון למחזור את מודיעה להם- ופועלת בהתאם להנחיות. בד"כ הם נותנים אסטרופם+אוורל, אחרי שבוע מעקב ראשון- לבדוק את עובי הרירית ובהתאם לנתונים קועים את מועד ההחזרה. שלושה ימים לפני ההחזרה מוסיפים גם אוטרוגסטן. בבוקר ההחזרה את מתייצבת ביחידה, גילה מודיעה למעבדה ומפשירים את העוברים. זה לוקח בערך שעה, ואז וראים לך, מוציאים מדבקות ואת ניגשת לאשפוז יום. תיק תק, נכנסת לחדר ניתוח...ויש לך עוברים מתוקים ברחם. בהצלחה רבה! (...ניפגש במעקבים...אני כבר ביום רביעי הבא אהיה שם)

לולי72

New member
הי לולי

קודם כל מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא - טיפול מנצח
(גם לי). דבר שני, קבעתי תור ל - 30/10, זאת אומרת שאני מתארת לעצמי שאני אתחיל טיפול הורמונלי חדש - מתברר שיש רק מוקפא אחד ובטח הרופא ירצה שאעשה סבב חדש על כל מקרה. אבל אולי יצא לנו להיפגש מתי שהוא....אני אעדכן מתי אני נמצאת שם.

למעלה