C5 או 626?

פשוט מדהים....

ספוג מתפורר ממושב הנהג? באימא שלי - אפילו ב-ZX המסכנה שלי לא זכו הנוסעים מאחור לפירורי ספוג... בכל מקרה - אחלה עצות. במיוחד בנוגע לעידכוני התוכנה. לי נראה שבכל מקרה הייתי הולך על ה-SX. אני לא מת על חישמולים (חוץ מנעילה מרכזית, ה-ZX לא ננעלה כבר שלוש שנים...) עכשיו שאלה נוספת - אם קונים באולם של חברת ליסינג (רכב שחזר מחברה) כמה צריך להוריד מהמחירון?

itzik93

New member
בקניה מליסינג תוריד כמה שיותר

ועדיף שלא תקנה מהם בכלל. בליסינג רמת הטיפולים נמוכה להחריד ורובם אינם מבצעים קריאות לתיקון או עידכוני תוכנה. איציק

מוטציה1

New member
פתוח למו"מ בינך לבינם.

תלוי במצב הרכב וכו'... רכב במצב סביר כ-10-15%, כמובן שמקבלים גם דברים שווי ערך להנחות נוספות כדוגמת מערכת, שנה ביטוח חינם או כל מבצע אחר או הטבה אחרת שאותה סוכנות נותנת. וכמובן לא לוותר על בדיקה במכון.

שי ז.

New member
דווקא רכב מורכב ומתוחכם כזה

לא הייתי קונה מליסינג. לקנות מהם זה כמו לקנות רכב שטופל אצל חאפר וברכבים כאלה זה פתח לאסון כלכלי.

שי ©

New member
תקנה רק 2.0 ליטר פרטית

השוק של ה-C5 אכזרי גם ככה, ואם תרכוש אחת כזו מליסינג, ממש לא יהיה קל להפטר ממנה בעוד כמה שנים. גם כרגע זה לא ממש סימפטי, והביקוש למכוניות "מנהלים" משומשות לא משתפר עם הזמן. שי

© DrorZi

New member
מצד שני, אם גם אותה הוא הולך להחזיק

כלכך הרבה זמן, אולי לקנות אחת מליסינג ב 35% הנחה או כמה שהם לא יתנו (והם יתנו, גם הם יודעים שיהיה להם קשה למכור אותה) זה דווקא יתרון
דרור זי.

אם תהיה טובה כמו הקודמות...

אם היא תהיה טובה כמו ה-ZX, הויזה וה-GSA סביר להניח שהיא ברשותי כמה שנים טובות... האמת היא שלא תיכננתי לקנות מליסינג אבל לאבא שלי יש חבר שהוא מנהל מכירות בכזה אולם והבטחתי לו לבוא ולראות. אולי במקרה ייפול איזה משהו טוב.

שי ©

New member
כן ולא

מצד אחד, זה נכון שאם הוא ישמור אוטו כזה כמה שנים טובות, הוא יהיה שווה גרושים ולכן כדאי לצמצם עלויות רכישה. מצד שני, ב-C5 קיים סיכוי ליפול על לימון, שאפילו גדל עם רכישת רכב ליסינג (שההיסטוריה שלו פחות שקופה, הוא טופל פחות טוב, ומי שנהג בו לא בהכרח טרח להתלונן על תקלות שלא פוגמות משמעותית בהנאה מהרכב), ואז הוא בהחלט עלול לרצות להפטר ממנה... שי

gershon17

New member
אצלנו בחברה מישהו לקח C5

ובילה בערך שליש מהזמן ברכבים חלופיים. כשהגיע הזמן להחליף רכב, הוא בחר דווקא מונדיאו. יכול להיות שזה בגלל שחברת הליסינג לא ידעה לטפל בסיטרואן.

wil

New member
אז בעצם...

הוא לקח C5 כדי שתהיה לו אפשרות לבחון לעומק את כל הרכבים החלופיים בקטגוריה למשך כמה ימים כל אחד?

עידכון קצר

היות והשירשור תפס נפח מכובד... היות לקחתי את ה-C5 לנסיעת מבחן (...) והיא אכן מרגישה נפלאה. חזקה ומרווחת ונוחה. היות שהם מוכנים גם לקחת את הפונטו הגרוטאטית במחווה של רצון טוב. יש סיכוי שבתחילת שבוע הבא אני אהיה בעליה המאושר של סיטרואן (רביעית ברציפות - מגיע לי כבר אות יקיר לובינסקי?) C5 SX2000 שנת 2002.

למעלה