C200 VS. N100

CLASSIFIED

New member
C200 VS. N100

אני זה שזכה במכרז אתמול בגט איט של אקסטרים טכנולוגיות, מדובר על לנובו 3000 C200, עם מעבד אינטל 1.73 דואל קור. היום התקשרו אלי מהחברה והציעו לי לשדרג למחשב N100 תמורת 300 שח נוספים. דבר ראשון אמרתי מן הסתם לא, כי זה נשמע שעובדים עלי אבל אולי בעצם הם באמת נחמדים. מה יותר משתלם? לנובו סי 200 ב3650 או אן 100 ב3950? ומאה שקל משלוח בשניהם.

CLASSIFIED

New member
אותו מפרט

רק עם מסך 15.4, ויסטה פרימיום (ולא בייסיק), קורא טביעות אצבע ובלותוס. ככה הם טוענים לפחות..

Jan22

New member
אוקיי

15.4 זה מסך רחב ,ויש אנשים שמאוד (ונדגיש את המילה מאוד!) לא מצליחים להסתגל למסך שכזה. לפני שאתה מחליט ,בקר בחנות מחשבים קרובה ותראה בעצמך. המסך נראה אחרת. *פרימיום / בייסיק סיימ סיימ. אותו כאב ראש. *ביומטרי זה נחמד ,זה אבטחה ,עבורך.בלוטוס זה גם לא רע. שורה תחתונה: מדובר כאן במותרות ,אם יש לך עוד 300 שקל ספייר ,אפשרות סבירה ביותר. באמת שאתה לא חייב את זה.

CLASSIFIED

New member
זה מעצבן שאתה מזמין משהו

ואחר כך מתקשרים אליך כדי "לוודא פרטים" ובעצם מנסים לדחוף לך שתקנה עוד דברים או "תשדרג" למרות שבדרך כלל השדרוג הזה כלל לא משתלם. ניסו לעשות לי אותו הדבר עם נגן אמפי3, ובסוף בכלל שלחו לי את הנגן שרצו ש"אשדרג" אליו, במחיר המקורי שהזמנתי.

eliel11

New member
300 שקל בשביל BT נראה לי לא סביר

יש מתאמים ב50 שקל. תוספת אבטחה זה חרטה וויסטה בייסיק למעשה עדיף על הפרימיום. פחות כבדה על המערכת.

למעלה