++C

subzero

New member
++C

מאיפה אפשר להוריד מהדר ל++C? קניתי ספר שמלמד ++C(של הרברט שילדט) אבל אין בו מהדר

ke

New member
קומפיילר

אפשר להסתכל למעלה בקישורים. מהדר נוסף שניתן להורדה (כולל סביבת עבודה) : http://www.bloodshed.net/devcpp.html זה הדף של המהדר, להורדה תסתכל על הקישורים בסוף הדף.

שאלה

גם אני לומד מספר זה ורציתי לדעת אילו ספרים אתם ממליצים בשביל ללמוד תכנות בעזרת C++ בווינדוס לאחר שאגמור את הספר הנוכחי.

galh

New member
התנ"ך, כמובן...

הספר Programming Windows של Petzold. אין יותר טוב ממנו.

Zack DA

New member
תנ"ך יש רק אחד

בבקשה לא להגזים בתיאורים יותר מדי... צחי

galh

New member
אני שומר את הזכות להגזים...

קח את זה בקלות בבקשה, אני לא הראשון שתיאר את הספר הזה (וספרים אחרים בנושאים שונים) בתור "התנ"ך".

voguemaster

New member
דווקא יש כמה תנ"כים ../images/Emo13.gif

Advanced programming in the unix envrionment Unix network programming (כמה חלקים) וכו´...

TZURYOAV

New member
מאוחר מדי ללמוד C++ ל WINDOWS

עד שתהיה מתכנת ברמה(משהו כמו שנה) זה כבר לא יהיה באופנה תשקיע ב .NET! עוד שנה יוצא WINDOWS.NET בכלל כל התכנות בעזרת HANDLES יתחלף לתכנות בעזרת אוביקטים.

Panther

New member
אתה יכול לפרט?

מה זה WINDOWS.NET? ומה ההבדל ולמה לא כדאי ללמוד תכנות לווינדוס?

galh

New member
אף פעם לא מאוחר...

כמות הקוד שנכתבה לגרסאות ישנות של חלונות היא עצומה... יקח עוד הרבה זמן עד (אם בכלל) ש- Windows.Net באמת תהפוך למשהו שיחליף את תכנות הקוד הנוכחי. חוץ מזה, לא כל דבר ש- Microsoft מוציאה צריך לאמץ בכזו התלהבות.

TZURYOAV

New member
צודק,אם אתה רוצה להיות מתחזק קוד

אז תשקיע ב C++ ל WINDOWS

galh

New member
כרגע אני רק רוצה עבודה. ../images/Emo13.gif

אני כבר יודע את החומר הזה ואין לי צורך להשקיע בו. אני לא חושב שמישהו שלומד ++C ו- Windows מבזבז את זמנו או מקבע את עתידו כמתחזק קוד (מה שרוב המתכנתים עושים בסופו של דבר רוב הזמן). עתידה של Windows.Net עדיין לא מספיק ברור, אבל דבר אחד אחד כן ברור. אדם שהצליח ללמוד תכנות ותכנות ל- Windows יוכל להשקיע בעוד שנה או שנתיים את השבוע הנוסף שיידרש לו כדי ללמוד את NET. ועד אז הוא יוכל לתרום לקוד קיים וקוד חדש.

למעלה