++C

• פותח הנושא edg
  • פורסם בתאריך

edg

New member
++C

שלום! מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר אינטרנט שבו אני יכול ללמוד ++C, אבל לא רק את ההתחלה, אלה גם תכנות מתקדם (כי למדתי ++C אבל הפסקתי לפני כחצי שנה, ולכן אני רוצה לחזור על החומר ולהמשיך להיתקדם.)

ihovav

New member
מה זה מבחינתך מתקדם ?

תכנות בווינדוז ? PATTERNS ? תפרט קצת לאן הגעת כדי שנוכל להמליץ לך על המשך מתאים

edg

New member
אני רק מתחיל

בינתיים לא הגעתי לשום מקום (התחלתי, אבל הגעתי רק לCLASSES) אבל אני רוצה אתר שיכיל גם חומר מתקדם, או אתר עם חומר למתחילים ואתר עם חומר למתקדמים

ihovav

New member
הנה אתר :

קישור לאתר של יאיר - זה אתר שבא ללמד ולעזור לאנשים שרוצים ללמוד - תנסה ... הנה הקישור : http://progs.agate-nshost.com

edg

New member
תודה, אבל לא תודה

השיעורים שלו לא טובים, הוא לא מסביר טוב, ומדלג על המון חומר (רובו)

yair24

Member
האתר שלי הוא על C

ותן לי דוגמא על חומר שדילגתי עליו (רובו?) יאיר

edg

New member
דוגמאות:

1.החומר ישן (לא משתמשים יותר בSCANF וPRINTF, אלה בCOUT, וCIN 2.בשיעור 1 לא הסברתה על מתגים כמו שורה חדשה (N/) וכו 3.לא הסברתה בכלל על סוגי מישתנים (בספר זה פרק שלם) 4.אם כבר ללמד PRINTF, אז לפחות תסביר מה עושה כל מתג (D%) 5.בלולאות FOR אין שום הסבר על סוגי לולאות חוץ מהכללית (FOR (I>7 6.אין הסברים על לולאה בתוך לולאה 7.אין לולאות DO...WHILE וזה רק חלק מתוך החומר שחסר בפרקים הראשונים וחוצמזה החומר לא מוסבר בצורה טובה וברורה. נ.ב. אני יכול עוד להמשיך עם הרשימה

philips

New member
הממ...

ביקורת מטופשת בחלקה ולא בונה... מוטב היה אם היית טורח בעצמך לכתוב או לבדוק את הביקרות שלך בטרם אתה משמיץ.... וכל זאת נאמר לא מתוך ניסיון לסנגר על החומר שאיני מכיר אלא על סגנון הבקורת והיחס המזלזל..

edg

New member
סליחה

לא היתכוונתי לזלזל אלא פשוט הבאתי לו דוגמאות כבקשתו.

yair24

Member
טוב תראה...

1. כן משתמשים בPRINTF וSCANF כאן זה לא HTML שיש תקנים ויש תגיות שיורדות עם הזמן. בשביל להשתמש בCIN וCOUT צריך לכלול את IOSTREAM וזה לא חובה. בקשר למתגים ולסימנים... אתה צודק לא הכל מוסבר. בקשר ללולאות שמתי הסבר על מה שמצאתי לנכון להסביר. (המדריך הזה הוא למתחילים גם בספרים הכי טובים אין הסבר על כל דבר צריך גם ללמוד לבד.) בקשר לזה שהחומר לא מוסבר בצורה טובה, זה רק לדעתך. יש מספיק אנשים שיטענו אחרת. בכל מקרה: לא מתאים לך? אז אל תיכנס... יאיר

edg

New member
תגובה

אין לי ממש חשק להגיב, אבל חסר שם הרבה מאוד חומר של מתחילים, מיקצוענים יכולים להיסתדר, אבל מתחילים הרבה פחות. דבר שני בקשר ל"גם בספרים הכי טובים אין הסבר על הכול" אתה משווה את האתר שלך לספר עם 5000 עמודים וCD מלא דוגמאות (גם אם לא, אז קשה למצוא חומר שחסר בספר כזה). חוצמזה אני גם מלמד, ואני יודע איך צריך להיות בנוי חומר שתלמיד יבין.

amni

New member
תיכנות מתקדם לומדים רק מספרים

ורק בספרים באנגלית. מה שיש בעברית זה חובבני, ומה שיש ב"אתרים" זה חובבני בריבוע. אם אתה מוגבל בכסף אבל קורה באנגלית, תוכל להוריד כמה ספרים פופולריים דרך רשת FAST TRACK בתוכנות כמו KAZAA LITE

edg

New member
----->

אני לא מוגבל בכסף, אבל מעדיף להוריד מהאינטרנט. ואין לי שום בעיה עם אנגלית (אי אפשר ללמוד תכנות ומחשבים בכלל בלי אנגלית) איך מישתמשים בFAST TRACK ובקאזה (עד עכשיו אף פעם לא היה לי, עכשיו אני יוריד אותה.)

למעלה