C-WILD

ProgRocker

New member
C-WILD

שלום לכולם,
אני חדש כאן :)

אני עולה לכיתה י', ועכשיו אני בחופש גדול. תמיד רציתי לחוות חצלולים וזאת חוויה מדהימה לפי מה ששמעתי :)
התחלתי עם יומן החלומות, בערך שבוע כבר. וכבר יומיים רצופים לא זכרתי חלומות. :(

בכל מקרה, אני רוצה לזרז את העניין קצת, וחיפשתי באינטרנט טכניקות.
מצאתי טכניקה שרציתי לשתף אותכם בה, C-WILD, הC מסמל Count, לספור.

השלבים:
1. קמים אחרי 6 שעות שינה, אבל לא קמים מהמיטה!
2. עוצמים עיניים מיד.
3. סופרים עד 100(פחות או יותר, צריך למצוא את המספר שמתאים לכם), אחרי כל מספר להגיד "אני חולם". כלומר - "1 אני חולם, 2 אני חולם, 3 אני חולם"...
4. פוקחים עיניים, עושים בדיקת מציאות(הבנתי שלסגור את האף עם היידים ולנסות לנשום עובד טוב).
5. עבד? נהדר! עכשיו אתם בחצלול! לא עבד? חוזרים על 3-5 עד שמצליחים, או שהולכים לישון רגיל :)

הבנתי שאפשר לספור גם מ100 אחורה על מנת להישאר מרוכזים יותר.

אני באופן אישי הולך לנסות את זה הלילה :)
מקור: http://ld4all.com/forum/viewtopic.php?t=37627&postdays=0&postorder=asc&&start=0 ו8 עמודים של תגובות.

בהצלחה!

דבר ראשון- ברוך הבא.
אני יכול להבטיח לך שחלומות צלולים הם אכן חוויה מדהימה ששווה את המאמץ, ושהחופש הגדול הוא הזמן האידאלי לעבוד על זה.
בקשר לווילד- זו אכן שיטה שיכולה לזרז עניינים, אבל צריך לזכור שהיא נחשבת מתקדמת.
יש אנשים שהיא מתאימה להם יותר (כמו הוגו שלנו), ויש כאלו שפחות. אני מעולם לא הצלחתי לבצע ווילד כמו שצריך.
רק שים לב שאתה לא "שורף" את המוטיבציה שלך מהר מדי. חלומות צלולים תמיד מגיעים בסוף, אבל לפעמים זה לוקח זמן.
גם אם שבוע לא זוכרים חלומות, או שלא מצליחים בווילד צריך להמשיך לנסות, ובסוף מגיעים לזה. זה גם נהיה קל יותר ככל שמתאמנים יותר.

בקיצור- הרבה בהצלחה. מקווה שתצליח.

DLS2

New member
תודה על השיתוף!

שיטה מעניינת...

בהצלחה בהמשך! אני בטוח שעם קצת מאמץ בשבועיים-שלוש הראשונים ואתה כבר תתחיל לראות את השינוי.

ravehor

New member
ברוך הבא

כפי שאמרו לך, חופש גדול הוא זמן מעולה להיכנס לעניין החלימה הצלולה. ובאמת מומלץ לך להתחיל עם יומן ובדיקות מציאות - זו הדרך הבטוחה והפשוטה ביותר.

בכל מקרה, עדיין יהיו ימים בהם לא תזכור חלומות ואין מה להילחץ מכך. באותו יום פשוט פתח את היומן ותקרא חלומות של ימים קודמים.
בהצלחה!

ProgRocker

New member
תודה לכולם על התמיכה :)

אני באמת ממשיך עם יומן החלומות עד שאתחיל לגלות עוגנים.
יש לכם המלצות לעוגנים נפוצים, כלומר מתי לעשות בדיקות מציאות?

הנה רעיון

שיטה שעובדת עבורי היא לצייר סימן קטן על היד השוט בלתי מחיק (אני מצייר על גב יד שמאל).
כל פעם שרואים את הסימן- עושים בדיקה. יעיל מאוד.

רצוי לגוון ולהחליף מדי פעם כדי לא להתרגל מדי לבדיקה מסויימת. הן נוטות לאבד את היעילות שלהן ככה.

ProgRocker

New member
בעיה אצלי

כי אני מנגן על פסנתר, וככה ייצא שאני אעשה בדיקה כל חמש שניות

תודה רבה על ההצעה, אני אעשה אותה מחר בבוקר.

בלי קשר, באילו בדיקות מציאות אתה משתמש כרגע?

BALEDIN

New member
אצלי הבדיקת מציאות היא המחשבה ושאם

אני חושבת שזה אולי חלום זה בטוח חלום
מחשבה שאני מקפידה לחשוב בחלום, כשאני "מתעוררת"
ונשארת ישנה
אבל אני לא ממש דוגמה

למעלה