הגיל לא קשור עד כדי כך!! ../images/Emo46.gif
אם הוא היה כרוב הילדים מגיל ה-14, הוא בכלל לא היה מנסה להתחיל ללמוד ++C, כשאתה ניגש לתכנות מה הידע הבסיסי שאתה צריך, כדי שתצא לך תוכנית פשוטה (מתחילים עם פשוטות לא?!)? אנגלית (אמר שלא תהיה לא בעיה), חשיבה מסויימת שאם אין לך אותה בגיל 14, אז סביר להניח שתצטרך להשקיע בהרבה קורסים, וגם שאתה לא תאהב כל כך את הנושא הזה (לפי הבנתי הוא עצמו בחר!), ומתמטיקה בסיסית (משתנים, קצת נוסחאות בסיסיות) ואת כל השאר הוא ילמד עד שהוא יגיע לרמה שהוא יצטרך נוסחאות ברמה של 5 יחידות מת´.. בקיצור, מה שאני אומר זה שנערים (זה עקרוני) אשר פונים לתחום הזה בגלל שהם נמשכים לזה אישית (לא לחץ חברתי, הורים וכו´) סביר להניח שיש לכם את צורת החשיבה שצריכים לתיכנות.. לי אישית צורת חשיבה זו היא טבעית ולעוד רבים וטובים בני גילי (15.5) יש את צורת חשיבה זו! בייחוד לכל מי שמתעסק בתחום זה כתחביב! לא אלו שהלכו למגמות מחשבים כי זה יהיה טוב לעתיד! ישנם מבוגרים רבים שהם יותר גרועים מאיתנו!! לגבי צורת החשיבה שאני מדבר אליה: לא מדובר על מבנה תחבירי, אלא על רעיון איך לפתור בעיות בהתחלה, ואז זה מתפתח עם הזמן לחשיבה של לא רק לפתור את הבעיה, אלא לעשות זאת בדרך הטובה היעילה והמהירה ביותר... בברכה, The wizard of Oz, D.God