C. Castaneda

KEiN

New member
לא הייתי ציני......................

בהודעה המקורית דיברתי על ה´עיוורים´ שהם בעצם אתה ואני! ואתה אמרת בחוכמה שהיית מחפש הוכחה לציפורים, אבל במציאות! אתה עיוור, אבל מעדיף לצחוק על ´הציפורים´ בחייך, מאשר למצוא אותן...

ofir_y

New member
חבל שלא הבנת.

אני פועל בגדר ההיגיון, בשיטה המדעית פחות או יותר. אם כולם עיוורים ופתאום בא מישהו ואומר שהוא יכול לראות ויש כזה דבר ציפורים, השלבים הולכים ככה: 1. קודם צריכים להוכיח את יכולתיו המיוחדות, נכין לו מבחנים ואחרי זה נדע שהוא בכללי יכול לראות. 2. אחרי זה נבדוק את אמינותו ואת האינטרס שלו להגיד אמת או לשקר, ובכך נחליט אם הוא אומר אמת על הציפורים... תוכיח לי שה´ציפורים´ שלך קיימות, ואני אפסיק לצחוק.

KEiN

New member
אתה במקרה מהשב"ק ??

ומה אם אין לך כלים מתאימים לבדוק שהוא אכן רואה?? בתור חירש! תוכיח לי שיש דבר כזה בכלל קרני אור... יופי אז יש משהו שפוגע לו ברשתית, זה לא אומר שהוא ´רואה´... תוכיח..

ofir_y

New member
לא, אני לא מהשב"כ.

לא צריך כלים. כמו שמישהו פה אמר, אני אקח עגבניה אשים אותה במרחק ממנו ואשאל אותו מה אני מחזיק בלי למשש אותה. אעשה לו כמה מבחנים כאלה בבידוד וכדומה, ונראה אם התוצאות יהיו טובות. לא הבנתי, מה אתה רוצה שאני אוכיח בדיוק?

ofir_y

New member
בקשר לאינטרס

אינטרס לשקר יכול להיות טובות הנאה, מעמד גבוה, וכסף (אני מאמין שיש עוד אבל אין טעם לחשוב יותר מידי שהתשובה מתחת לאף) אם הוא מקבל על זה כסף, טובות הנאה, או מבקש להיות בעמדה בכירה בחברה או משהו כזה, (ובוא נגיד שהוא לא הוכיח את היכולות שלו ב100 אחוז ויש מקום לספק) אז ניתן להגיד שיש לו אינטרס לשקר ויש מקום לפקפק בדברים שהוא אומר. רואה? לא צריך להיות בשב"כ, צריך רק להפעיל את הראש.

KEiN

New member
או שהוא פשוט רואה ציפורים

(לדעתי, אפשרות הרבה פחות פרנואידית....).......................

ofir_y

New member
"או" גדול. התשובה שלך קטנה.

אין קשר לפרנואידיות, רק לספקנות, סקפטיות. האפשרות שהוא רואה ציפורים היא רק אחרי הוכחה ולאחר ביטול האינטרסים הנ"ל. תראה לי מישהו שיש לו יכולות על טיבעיות ויכול להוכיח זאת...

KEiN

New member
בוא נגיד את זה ככה

אני לא מבקש באף אחד להוכיח לי כלום! אני לא רואה ב´הוכחה´ כמשהו להסתמך עליו. לפי איך שאני רואה את זה אתה קיבלת משמעות שגויה למושג ´קיים´, אתה מחפש הוכחות למינהן כל הזמן, בעוד הן מקבעות אותך בהגדרות מדומות למציאות. כפי שהוזכר במעלה השרשור, אנחנו מסוגלים לקלוט רק קצת מאד ממה שיש לעולם להציע, והיקום הוא לא רק אין סופי במרחב אלא בתוכלתו, הוא מכיל אין סוף פריטים (ואני לא מצפה שתבין זאת, גם אני לא, אף אחד לא יכול להבין זאת). אנו מסוגלים לקלוט רק קבוצת פריטים אפסית, יש עוד אין סוף סוגים של טורפים שאני לא יודע עליהם, יש עוד אין סוף דברים שהם מיחוץ לתפיסתי. ביי

ofir_y

New member
לאהוב לחלום - אחלה. אבל לחיות בחלום

זה מסוכן. אף מדען לא הוכיח ולא יוכל אי פעם להוכיח שהיקום אין סופי! אתה לא יכול לדעת את זה, אתה ממשיך לזרוק דברים לאוויר. "אתה מחפש הוכחות למינהן כל הזמן, בעוד הן מקבעות אותך בהגדרות מדומות למציאות" - בדיוק. ההוכחות מקבעות אותי למציאות. זה התמריץ שלי להישאר שפוי. " כפי שהוזכר במעלה השרשור, אנחנו מסוגלים לקלוט רק קצת מאד ממה שיש לעולם להציע" - אם אתה לא יכול לקלוט את *כל* מה שלעולם יש להציע, איך אתה אומר כל כך בביטחה שיש לו עוד דברים להציע? זאת אמירה פרדוכסלית... זה כמו להגיד "יש מלא דברים שלא קיימים". וזה כמו להגיד "ראיתי אתמול משהו לא נראה". אתה מבין מה אתה אומר בעצם? "(ואני לא מצפה שתבין זאת, גם אני לא, אף אחד לא יכול להבין זאת)" - צודק א היקום אין סופי אני לא אוכל להבין זאת, זה באמת דבר שקשה או לא ניתן לתאר... אבל בוא נחזור שניה למציאות - מאיפה הבאת את זה שהיקום אין סופי?

KEiN

New member
"שפוי"

כולנו משוגעים, ביחוד השפוים, הם מדחיקים את השיגעון שבהם באופן מטורף, עד שהם נדבקים כמו קרציות למציאות פיסיקלית מדעית. שפוי?, ממתי להיות משוגע זה רע, אף פעם לא היית שם, אוליי זה כיף?זה שבסרטים מראים לך משוגעים שאוכלים בני-אדם, ושמקיאים ריר כל היום, זה שטויות במיץ. אין סופי, כי בא לי... תוכיח אחרת, דיי זה ריב מיותר, הוא לא הולך לשום מקום, תחיה אתה איך שבא לך, אני איך שבא לי, ביי!!!!!

ofir_y

New member
אם היה אלוהים, הייתי מתפלל בשבילך.

"ממתי להיות משוגע זה רע, אף פעם לא היית שם, אוליי זה כיף?" - יכול מאוד להיות. אבל משוגע זאת מחלה, ההקאות, חשק לאכול בני אדם, הזלת ריר, זה בגלל שמחלת נפש משבשת לך את פעולת המוח ולכן אתה עושה דברים לא נשלטים. לא נשמע הכי כיף... "אין סופי, כי בא לי... תוכיח אחרת" - אתה רואה על מה אני מדבר? אתה ממציא לעצמך מציאות. אתה חושב שאתה בחלום צלול. צא מזה, אתה במציאות! תתעוררר!!!! שיטה מעניינת. בא לי , בלי להעליב, לטעון שאתה גויבה צהובה ואתה לא כשיר לנהל את הפורום הזה. תוכיח אחרת, או שתגיש בקשת התפטרות לתפוז.

KEiN

New member
אני מניח שאתה צודק

ואני לא טוען שאני שפוי, כנראה שכן, אני לא מתאים לניהול הפורום, רק המושלמים, אלא שהכי רחוקים מ´שיגעון´ מתאימים. כנראה שכן...

ofir_y

New member
זאת התחמקות...

ביקשתי שתוכיח, לא תודה בזה כי זה לא משנה אם זה נכון או לא... ולא אמרתי שאתה לא מתאים לניהול הפורום, זה היה לשם הדוגמא

KEiN

New member
אני לא יכול

להוכיח כי ההגדרה שלך להוכחה מעוותת, אם אתה מחפש נוסחאות מתימטיות ושטיות כאלה, לך לבית-ספר...

ofir_y

New member
גויבה צהובה

חיפשתי נוחסאות מתמטיות ושטויות כאלה? לא, ביקשתי שתוכיח.. לוגית, מתמטית, עובדתית, מה שבא לך איך שבא לך! רק תנסה! אגב , "נוסחאות מתימטיות ושטיות כאלה" , הביאו לך את המיקרוגל, הטלפון, הפלאפון, הרדיו, המכונית, האופנוע, האופנים, הבית, 70% ממוצרי האוכל, נעליים , בגדים ואפשר להמשיך עד מחר, אבל מה הטעם ?

למעלה