C. Castaneda

LucidGirl

New member
C. Castaneda

שלום לכולם, מישהו מכיר את הספרים של CASTANEDA? אם כן, האם מישהו ניסה להשתמש בשיטות המתוארות בספר 9? לאיזה שלב היגעת? ביי, אנה

LucidGuess

New member
אני אישית לא קראתי אבל....

באופן אישי לא קראתי את הספרים שלו אבל בפורום (הדבילי) "דרך הלוחמים" דנים כל יום ברעיונות המטומטמים שכתובים שם, מספיק שקראתי כמה שירשורים ארוכים בפורום הזה בנוגע לכמה מהרעיונות מהספרים של Castaneda כדי לדעת שזה הספר האחרון עלי אדמות שאני יגע בו, פשוט טימטום של דברים וטימטום של המצאות, אבל לפחות זה נותן להם על מה ליכתוב שם בפורום הדבילי הזה. Lucid

deep ocean

New member
הי LucidGirl

את מוזמנת לכתוב בדרך הלוחמים את שאלתך. בינתיים, לינק ישיר לקישורים על קסטנדה

KEiN

New member
קראתי שתיים מספריו

אני לא יודע מהו ספר מס´ 9, התועילי בטובך לרשום את שמו? לא השתמשתי באף אחד מהשיטות, גם כי אין ביכולתי בנתיים, וגם כי אני לא מרגי כשר. לוסיד!: אין לך מושג מהו פורום הלוחמים. אז אל תמהר לקרוא לא טיפשי! כדאי שתקרא את ´משנתו של דון חואן´ או ספר מבוא אחר לספריי קסטנדה כי הם מעולים... קסטנדה עצמו מזכיר אותך- משל דבקותו למציאות מדעית מוכחת אז נראה לי שתסתדרו טוב מאד...

LucidGuess

New member
KEIN תעשה טובה.....

תפסיק לבלבל לי כבר את המוח!!!!!
יש איזה כיף!! ניגמר הצום אפשר לאכול!!!

KEiN

New member
לבלבל את המח...

הרי אתה אפילו לא קראת את התקציר שמאחוריי הספר ואת ישר מחליט שאלו בילבולי שכל? מה אתה FARUK????

LucidGirl

New member
ספר 9 מאת CASTANEDA

שמו של הספר הוא The art of dreaming. לדעתי זה אולי הספר המומלץ לאלה שרוצים לא רק סתם לקרוא, אלה לבדוק ולראות את הכל... בעצם,את כל מה שכתוב בספר 9 אפשר לעשות ולהסיג במציאות (קשה, אבל אפשר). אני אישית מכירה אנשים שניסו לעשות את זה והצליחו. לדעתי כאשר קוראים את הספר, הגישה הנכונה היא להתייחס לכל דבר שמדברים עליו שם כאילו שזה אמת ולא לחשוב בדרך "אולי לא? אולי זה סתם שתויות?". ואז זה הרבה יותר כל להצליח דרך שימוש בטכניקות המתוארות שם (בין שאר הדברים, דון חואן מסביר איך להפוך את חלומותך לחלום צלול, אך כמובן קורא לזה בשם אחר). לאלה שחושבים שהספרים של קרלוס זה סתם שתויות - אף אחד לא מגביל אותכם בכתיבת הערות ותגובות שליליות בנושא הזה, אבל לא חבל על הזמן ועל המאמץ?... כל טוב, אנה

LucidGuess

New member
לא אנה, ממש לא חבל על הזמן והמאמץ

כשאני שומע את הרעיונות המטומטמים ( הנידונים בפירוט רב בפורום דרך הלוחמים ) הכתובים בספר זה, וכשאני שומע שוב ושוב את הדיבורים המטופשים על הטורף הדמיוני שלהם ועל היצורים האורגניים והלא אורגניים ושאר הקישקושים והשטויות אשר נידונים שם בהרחבה, אז אני אגיד בקול רם וצלול את דעתי בנושא ואצעק את מה אני חושב, זו זכותי וכך אעשה, אם או בלי אישור שלך או של כל אחד אחר. בכל מקרה תודה רבה שניסית, Lucid

KEiN

New member
lucidGirl\guess

גירל- שפטתי אותך לא נכון לפי שמך, הטכניקות השונות לחלימה המוזכרות בספר ´אומנות החלימה´ הן טכניקות מעולות- אך לקסטנדה יש נטיה להציג אותן באופן פשוט- בשל ניסיונו הרב. החלימה היא פעולה מסוכנת, אמיתית וממשית. אם אינך מומחית ואם אינך לוחמת- אל תתעסקי בזה, את עלולה להיפגע. בנתיים כדאי שתשתתפי בדיונים השונים בפורום ´דרך הלוחמים´ במטרה להכשיר את עצמך לקראת החלימה... דרך הלוחמים- זה הרבה יותר מלפקפק בהכל, זה גם לדעת לקבל בכניעה את עובדות החיים, אך גם לדלג מעליהן בקלות דעת. אני ממליץ לך להמשיך לקרוא מספריי קסטנדה- הרי כל ספר שתקראי יהיה יותר טוב מקודמו, לא משנה מה סדר הקריאה. לוסיד גס- בונא יא חאריאת את עולה לי על העצבים!
לא סתם.. שמע להסביר לך מה זה לראות יצורים לא אורגניים זה כמו להסביר לאיש שמסוגל רק לשמוע, מה היא ראייה. תחשוב על זה.... בו נסביר זאת ככה- אמא אדמה נתנה לנו 5 (6) חושים פשוטים מאד- והייתה לה כוונה פשוטה מאד לכל חוש: ראיה- כדיי שנוכל לאתר מזון ונשים= המשך המין האנושי. שמיעה- כדיי שנוכל לשמוע את אויבינו מתקרבים = המשך המין האנושי. טעם- כדיי שלא נאכל משהו רעיל = המשך המין האנושי. מישוש- כדיי שנבחין בקושי\ טמפ´ של החפצים שאנו אוכלים = המשך המין האנושי. ריח- שנוכל להריח פרומונים- ובכך ליצור משיכה בין המינים\ לברוח משריפות = המשך המין האנושי. לא יותר מזה!!!!!!!!!!!! אמא אדמה לא נתנה לך את הראיה כדיי שתוכל לקרוא הודעות במחשב- שלא תחייה באשליה. יש לך חושים בסיסים ועלובים- ואתה תולה בהם את המציאות שלך. תתאר לך כולנו היינו נולדים ללא עיניים, איך איזה מישהו שכן נולד עם עניים היה מסביר לנו מהי ראיה: אם הוא היה אומר: ´אני רואה´- היינו מתבלבלים. ´יש צבעים´- לא היינו מבינים. ´יש חיות בשמיים שקוראים להן ציפורים´ היינו פשוט מתפקעים מצחוק- אומרים לו-" מה אתה אדיוט?!- לך תגלוש בפורום ´ציפורים´ המוזר שלך- עלק לי חייה שעפה פחחחחחחחחחחחחחח"... כמו להסביר לעיוור מהי ראיה- וויכוח חסר תכלית... תבין! יש דברים שאתה לא יכול לראות! אתה לא כל-יכול! זה שאתה בטוח שאתה המכונה הכי מופלאה בעולם לא אומר שאתה באמת ככה! יש דברים שהם אכן מיחוץ לתפיסתך העלובה! אכן לוסיד!- אוליי לזה לא טורפים- אבל... יש 10001 דברים שאינך ´רואה´... תקלוט!

Real Dream

New member
אוווווווווווווווווף..........!

אתם מדברים פה על דבר שעדיין לא הוכח - לא לחיוב ולא לשלילה. אין לאף אחד מכם הוכחה בצדקתו. אתם מדברים לפי ההגיון וההבנה שלכם. אז בבקשה, אל תקבעו עובדות. כבר השלמתי עם העובדה שאתם תתוכחו לנצח. אבל לפחות תתוכחו כמו שצריך. אל תקבעו עובדות שלא קיימות - תאמרו את דעתכם, תכתבו שזו דעתכם ותכבדו את דעתו של האחר. בבקשה...

LucidGuess

New member
הודעה חשובה בקשר לפינוקיו!

תקשיב, אני מסכים ולא מסכים איתך, איייייך הההאאא??!!!
איךךך??? זה נכון שיכול להיות שיש עוד מליון ואחד דברים שהחושים שלנו לא קולטים, אבל זה לא הגיוני להמציא דברים בלי שום ביסוס ולהתחיל להאמין בהם רק בגלל האפשרות שאולי הם קיימים ואתה לא מסוגל לקלוט אותם! אם יש משהו שיש לך איזה בסיס הגיוני להאמין בו, למרות שאין לך הוכחה, אז תאמין, אבל סתם להמציא שיש טורף שמנסה להשפיע על ההחלטות שלך, ושיש יצורים אורגניים שמנסים להשפיע על החלומות שלך, ושאר השטויות שמדוברים בדרך הלוחמים, זה תיסלח לי זה פשוט טימטום!!! כי אתה לא יכול סתם להמציא משהו בלי שום ביסוס ולהתחיל להאמין בו בלי סיבה! סתם כי בא לך יום אחד! מה תגיד אם פתאום אני אגיד לך שאני מאמין שהאף שלי זה בעצם צב ים מכושף שממתין להתעורר ולצאת למסע נקמה?? סתם ככה! כי בא לי להאמין בזה! האא כן ובקשר לפינוקיו.... טוב זה יהיה כבר בהודעה אחרת... ( בלה חכי לי!! )
Lucid

ofir_y

New member
חייב להתערב

הדוגמא שהבאת באמת גרמה לי להתבלבל, אז שמתי את עצמי במצב של אחד העיוורים. זה פשוט: הייתי מחפש הוכחה לכך שיש לבן אדם יכולת מופלאה ,שנקראת "ראייה" , אחרי שמוכיח לי את העובדה שהוא יכול לראות, הייתי בודק אם כדאי לי להאמין לכל מה שהוא אומר. (זה שהוא יכול לראות לא אומר שהוא יספר לנו את האמת לגבי מה שהוא רואה) אם יש לו אינטרס לשקר (לדוגמא הוא מבקש כסף על שירותי ראיה
) וכו´ וכו´... זה עונה בערך על השאלה?

LucidGuess

New member
על כמה אתה רוצה להתערב? 100 שקל??

צודק! אם כולנו היינו עיוורים ומישהו פתאום היה אומר שיש לו יכולת מופלאה שנקראת "ראייה" , פשוט הייתי עושה לו מבחנים כדי לראות אם הוא דובר אמת! הייתי לדוגמה שם במרחק של כמה מטרים ממנו פעם משהו עגול, פעם משהו מרובע, פעם בחורה ערומה... כל פעם משהו אחר, והיינו רואים אם הוא מצליח לזהות מה נמצא מולו באמצעות הראייה בלי למשש! אז על כמה התערבנו? 100 שקל?? ( אבל אחי יקר לי 100 שקל!!
) Lucid

ofir_y

New member
אני מניח שצריך איזה מחלוקת בינינו

שניתנת להוכחה בשביל להתערב.. לא?

LucidGuess

New member
אמרת "חייב להתערב" אז חשבתי ש....

שבא לך להתערב
( ...אבל יקר לי 100 שקל!!
) Lucid חתימה זמנית ( גנובה ) - האושר הוא החטא הגדול מכולם!

KEiN

New member
ומה אם...

היו כמה ´רואים´ שונים ברחביי העולם שעברו את המבחנים הלא שלך.. אז היית מאמין?? אם התשובה היא כן, אז למה אתה לא מאמין??

ofir_y

New member
עוד פעם,

אם הם היו מוכיחים לי אז סבבה. יש לך הוכחה? לא.

KEiN

New member
יופי אני רואה ששמת את עצמך

בתור אחד מהעיברים האלא, אז יש לי חדשות מבהיקות ומרצדות (
) אתה כבר עיוור!!! אתה לא צריך לשים עצמך במקומם. ותראה לי ניסיון אחד שלך להוכחה... אחד... אני בטוח שהרבה יותר קל להגיד- ´זה טפשי´ אבל בלי הציפור האדם לא היה ממציא את המטוס

ofir_y

New member
תרשום בבקשה מחדש, תוריד את הציניות

כי אני לא הבנתי כלום...

למעלה