C++ ודוט נט

ramib6

New member
SERVICES in C++ dotnet

שלום שאלה חשובה איך כותבים Service ב C++ שיתקמפל בדוט נט אין הכוונה ל WEBSERVICE אלא ל Windows Service שרץ ברקע המון תודה למי שיוכל לשלוח דוגמא של מעטפת כשפותחים פרויקט ב VB.net או C# ניתן לבחור WIndows Service אך אם פותחים פרויקט ב C++ זה לא ניתן רמי אשמח לעזרה

ramib6

New member
C++ ודוט נט

שלום שאלה חשובה איך כותבים Service ב C++ שיתקמפל בדוט נט אין הכוונה ל WEBSERVICE אלא ל SERVICE שרץ ברקע המון תודה למי שיוכל לשלוח דוגמא של מעטפת רמי

nattygur

New member
תבחר פרוייקט מסוג

ATL Project וב Application settings תבחר Service. זה אפילו מבוסס Attributes

ramib6

New member
אנסה אבל

למה ב C|++ אין אפשרות לSERVICE רמי? אנסה מה שאמרת מקווה שאצליח

sharkyM

New member
ask bill ../images/Emo3.gif

ולעניין, services הם אפליקציות תלויות מערכת הפעלה, ולא תלויות שפה. c++ היא שפה - ויש לה אפילו תקן. שאלתך , מדוע ב-vc++6 אין יכולת ליצור service , אני חושב שיש, אומנם הוא לא חלק מהסביבה, אבל אפשר למצוא templates לפרוייקטים מסוג זה באינטרנט.

ramib6

New member
SERVICE

רץ בדרך כלל ב WHILE איו סופי הוא לא ייצר לי קוד עם while אין סופי כמו שקורה כשאני בונה SERVICE ב ATL בויזואל סטודיו 6 אנא תגובתך... רמי אגב אני גם כותב בPCBOY

ramib6

New member
היי נתי נכנסתי למאמר

עשיתי מה שהוא אומר STEPBYSTEP אבל הקומפיילר צועק שהוא לא מכיר את c:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\MyService2\StdAfx.h(68): error C2065: 'LIBID_MYSERVICE2Lib' : undeclared identifier ועוד קצת טעויות אשמח אם תמשיך לעזור לי עם זה רמי

nattygur

New member
שלח לי כתובת דוא"ל ואני יחזיר לך

דוגמה. גם אני אכלתי עם זה קש.

yuval k

New member
../images/Emo26.gif

התחל מכאן... יש ב-MSDN לא מעט. שים לב שיצירה של service ב-++C לא אמורה להיות שונה מיצירה של service בכל שפה דוט-נטית אחרת

ramib6

New member
יש לי SERVICE ב C++

שקומפל על ויזוראל סטודיו 6 שאר המודולים עברו קומפילציה עלך ויזואל סטודיו 7 (דוט נט) וב SERVICE הוא לא הכיר את CWINSERVICE אשמח לעזרה תודה

למעלה