Cגל

אורית 36

New member
Cגל ../images/Emo65.gif

היה אפשר לשים כאן אייקון של סליחה כי ... פיספסנו לך את יום ההולדת ביום אבל את ...את סלחנית נכון??
את שיודעת להקשיב לחייך להקניט להקניט להקניט לארח להתארח ולהיות! מזל טוב ומזל שהכרנו אורית

נעמי 1

New member
Cגל../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אם רק הייתי יודעת... בטוח זה לא היה מתפספס... אבל לא מספרים לי כלום בבית הזה. מאחלת לך עוד הרבה שנים של אושר
ועושר
בריאות
וכושר
נעמי

נשית~37

New member
../images/Emo65.gif C ...../images/Emo20.gif

ברכות הכי חמות ליום הולדתך שיזדמן לנו לשבת שוב במעגל ותסיימי סופסוף את הבדיחה
לחיי C ...

י פ ע ת

New member
יו יש לסי- גל מומולדת?../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לליצנית שלנו שתמיד תהיי עליזה ומלאת הומור ושתמיד תמיד תחייכי אל החיים ואל אלייך! ושגם ההיא <חמותך> תחייך אלייך , הרי בכל זאת הסכמת לקחת את הבן שלה חחח אוהבים אותך יפעת ורקדן

giulietta

New member
לCגל , האישה והחיוך../images/Emo65.gif

יומולדת שמייח
ג´ול

Cגל חברתי הטובה ../images/Emo65.gif

גם אני אפתח ב-
... הזיקנה עושה לנו את זה... לך, חברתי הטובה מכולן שמלווה אותי תקופה כה ארוכה הכתף שלי בימים קשים השותפה שלי בימים שמחים. את, עם חוש ההומור המטריף והציניות השופעת. עם הלב הרחב והחותנת המשגעת או אולי המשוגעת. לך רוצה לאחל הכל !!! כל מה שאי-פעם ביקשת ועדיין לא התגשם כל מה שתבקשי בעתיד מי יתן ותקבלי הכל כי מגיע לך !!! פשוט מגיע לך ! אוהב אותך חברה שלי
"שלא יגמר לעולם"

levona

New member
../images/Emo12.gif C??? אמצ´כ../images/Emo80.gif עליך..יומול´דת?

מזל טוב חומד ושולחת לך מלא מלא
ים (ברבים) ו-
ות (ברבות). יומ´ולדת שמיייייייייייייייייח
לך.....

סו

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gifסיגליהההההההה

מזל טוב גדול עד מאה לך ועשרים לחמות חחחחחחחחחח תתחדשי על השנה החדשה

קשוח31

New member
יווווווווווווווו

קבלי את
הצנועה (יש בפנים מערכת תמי4 כולל כל התוספות) לזכר הימים ההם). רציתי לשלוח לך בלונים אבל יש לך מספיק, אז לפחות מים חופשי כל השנה. עד 100 כעשרים

ר נ י ת

New member
Cגל../images/Emo65.gif קולולולולולו

מזל טוב אישה מיוחדת מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. מתה לדעת מה קיבלת מחמותך מתנה חחחחחחחחח אוהבת

מכוירת........

ממני תקבלי מזל טוב תוך יום יומיים מבטיחה........ בנתיים...........תעזרי בסבלנות....... אוהבת....

שיר טל35

New member
סיגלללללללל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון איחולים מכל ה
ושתהיה לך אחלה יומהולדת .... ממני ומחמותך. חחחחח

Cגל

New member
איזה כייף להיות בת 23....../images/Emo171.gif

תודה על כל האיחולים המרגשים, אפילו חמותי הזילה דמעה.... גרמתם לי לחייך ולכן אני מוותרת לכם על האיחור באיחולים.... תודה, תודה, תודה, צחקתי, התרגשתי ונהניתי (מה עוד צריך ביומולדת 33 אופסססס 23)

למעלה