By Popular Demand

מאמץ זה טוב קיר

דרך אגב, זה סוד, שאני לא בטוח שגרימבל יסכים שאני מגלה, יש גמד גינה קטן, שכל יום חמישי בלילה היה מחכה לגרימבל בטרמפידה ומוסר לו את השאלות, בסיבוב הקודם בניסיון נואש לזכות במשחק אני והליידי חטפנו את הגמד ולכן גרימבל הפסיק את המשחק. עכשיו, אנחנו מחזיקים את הגמד במרתף עינויים ומאלצים אותו לכתוב שאלות, בהבטחה שכך הוא ירווח את החופש שלו, אני חושב שהוא עושה דווקא ומחבר שאלות קשות במיוחד, נראה לי שהגיע הזמן לקצת עונש, אולי יהיה שיפור בקרוב

קיר קמט

New member
אני מופתע שאתם בכלל זוכרים את השם

שלי, אז שתפתחו ממני ציפיות ?
והאמת, אחריי השבוע האחרון, אני שוקל פרישה. ועוד עם השאלות האלה... מי ממציא את השאלונים ?!

noosh

New member
אוי, נו, ברור שאנחנו זוכרים את השם!

אוהבים אותך, קיר!
רק לא לפרוש
אבל אני בכלל התכוונתי שמקום 10 מתוך 22 זה יותר מדי.. אני רגילה לחפש את התשובות המקוריות שלך ומה אתה נותן לי בלהקה פסיכדאלית מקליפורניה? את הדורז!!! אם זה לא לא-מקורי אז אני לא יודעת מה זה לא-מקורי

קיר קמט

New member
אני הבטחתי לנצח , מצטער.

אם אני אראה בעוד שבועיים שאין מצב לנצחון- אני חוזר לסורי ולרמי פורטיס

noosh

New member
את הנצחון תשאיר לרית'ם

אבל בלי תשובות מקוריות המשחק לא שווה!

קיר קמט

New member
כן, נו, ובסוף מי הקורבן ?

Everyone have their lough at kir's expence.. Class 2003 - NO MORE !
ולמה לו מגיע ולי לא ? מה, אני לא מוכשר? אני רוצה להזכר יום אחד בזכרון דבריי הפורום
אבל את יודעת מה.... ביקשת יפה.... אני הולך לשנות את התשובות

noosh

New member
אתה מאוד מוכשר

אז למה סתם לבזבז את הכשרון על תשובות סטנדרטיות? המחשק משעמם בלי הניצוץ המשעשע הזה

SickAgain

New member
מה הכוונה ב'להקה ללא קלידן'? ....

האם להקה שבתור כלי הנגינה המקורי אף אחד לא מנגן על קלידים אבל, הלהקה מכניסה קלידים פה ושם לאיזה שיר בכל אלבום ובהופעות הם מביעים קלידן או שאחד מחברי הלהקה לוקח את הקלידים, נחשבת להקה ללא קלידן. האם כל להקה שהיא לא כמו דיפ פרפרל שלה יש קלידן "מקורי" נחשבת 'להקה ללא קלידן'. כי אחרת, לפי מה שאני מבין, כמעט כל להקת רוק קלאסי שילבה בנקודה מסויימת קלידים, אם זה ע"י אחד מחבריה או קלידן חיצוני. (או גם וגם) אשמח אם תחדדו את ההגדרה הזאת

LadyG

New member
הכוונה היא שאין קלידן רשמי בהרכב

המקורי. כלומר אם הובא קלידן מבחוץ או אם הבאסיסט לקח את הקלידים באולפן, אנחנו מתייחסים לזה כלהקה ללא קלידן.

matanbu

New member
אה! ואני הבנתי את זה לא נכון בכלל!

אולי כדאי שאפרוש בשיא... אני ופופלריות?!?!

מתן../images/Emo70.gif

רציני לתת לך השבוע פרס מיוחד על מקוריות, בבקשה אל תפרשי, תני לזה צ'אנס (דרך אגב יש כבר בערך 15 משתתפים השבוע, האם נעבור את ה 30?)

קיר קמט

New member
אני השקעתי שלושת רבעי מהמשחק הקודם

במקוריות, נתתי הכל בשביל לסיים אחרון - ואני קיבלתי משהו ?! *** קיבלתי.
CLASS 2003 - NO MORE !

קיר קמט

New member
ואני לתומי חשבתי

שאת אוהבת אותי בתור מה שאני, ולא בגלל שאני מקשקש שטויות בחידונים

19 תשובות הגיעו אל תיבת המסרים

שלנו, נכון לרגע זה. יש משתתפים חדשים שהצטרפו בסיבוב הזה ואנו שמחים, שמספר המשתתפים גדל. הדלפה קטנה מספירת הקולות: יהיו כאן כמה חברים שיגרפו בוכטה לא קטנה של נקודות.

הודעה לכולם

עד עכשיו היו כבר 10 אנשים ששלחו תשובות למשחק השבוע, שהולך להיות מאוד מעניין. היום כתבנו לכל מי ששלח תשובה שגויה (כזאת שתזכה את השולח בכל מקרה במקסימום נקודה אחת) הודעה לשקול מחדש את תשובתו, כך עשינו גם בשבוע שעבר, אני לא בטוח שנוכל לעשות זאת גם בהמשך. בבקשה תבדקו את התשובות, לצורך התשובות במשחק נסתמך על AMG, אז כדאי לבדוק
NP: The Yardbirds- Still I'm sad

קאבר של הביטלס

אמרתי טוויסט אנד שאוט.. ולא השיר השני שאני בכלל לא מכיר.. לכן הטבלה צריכה להשתנות.. (להוריד או להעלות לכולם בהתאם).

למעלה