By Jeeves

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
By Jeeves ../images/Emo99.gif

חבר´ס, קיבלתי השבוע במתנה (אה, כן, מגיע לי מזל טוב, היה לי יומולדת השבוע...) את קלטת הוידאו של By Jeeves שיצאה לפני כמה שבועות. זה כ-ל כ-ך מצחיק !!!! כל כך בריטי טיפוסי, עם כל הניואנסים וההומור הבריטי הדקיק... הסיפור - ברטי ווסטר, בחור עשיר טיפש ומפונק אמור להעביר קונצרט על הבנג´ו שלו, רק שהבנג´ו נגנב דקות לפני ההצגה, כך שווסטר, בעצתו של ג´יבס המשרת החכם והמתנשא-משהו, משעשע את הקהל בינתיים באנקדוטה שקרתה לו יום קודם... כרגיל - סיפורי אהבה שמסתבכים, חילופי זהויות שמבלבלים את כולם, וג´יבס מנצח על הכל. בקיצור - מומלץ בחום !! מתנה נוספת היתה דיסק של מחזמר off-off-off-Broadway משנות השמונים שנקרא 3guys naked from the waist down. אז נכון, הם לא באמת ערומים שם, אבל זה מחזמר נהדר ומ-א-ו-ד מייצג את שנות ה-80 (סקוט באקולה, אליל ילדותי, בתפקיד הראשי גם כאן...) -יערה Love, Love Changes Everything

קצת באיחור, אבל...

המון המון המון מזל טוב! שיהיה לך היומולדת הכי שמח בעולם! נגה. נ.ב קשת שולט!
סתאם סתאם ..

yn3

New member
תודה תודה לכולכם ../images/Emo9.gif

כמה חבל רק שביליתי את יום ההולדת שלי בלמידה למבחן בקורס שייקספיר שיש לי השבוע... אבל היה יכול להיות יותר גרוע...
-יערה Love, Love Changes Everything

Gabi38

New member
תיקון קטן...

הוידאו של BY JEEVES יצא לפני שנה לאחרונה יצא בהDVD , אולם בשלב זה רק בסט אם כל שאר מחזות הזמר של וובר שיצאו עד כה. גבי

למעלה