BWG

EndOfAllHopes

New member
BWG

מי שמשתמש בתוכנה הזאת, יכול להמליץ על פריסטים מועילים, כי יש די הרבה מבחר. בנוסף יש לי שאלה יותר תאורטית...אם בטעות במקום לחלום חלום צלול אני נכנס ל"חוויה חוץ גופית" , אז איך אני יוצא מזה? תודה.

האמתי אף פעם לא ניסיתי את זה(בפנים)

ולא נראה לי שגם אני ינסה את זה כי זה באמת מפחיד.. לא משנה מה תגידו לי... משהו על מימדים עזבו אותי.. מסובך.. אז ככה- אתה לא יכול להיכנס לחוויה חוץ גופנית ככה סתם.. ועם אתה רוצה להיכנס לחוויה חוץ גופנית אתה פשוט משתמש בשיטות שאתה משתמש להגיע לחלום צלול.. רק להגיד שאתה רוצה חוויה חוץ גופנית..רק להפוך את זה.. כמו שאמרתי אני לא כל כך מתמחת בזה... אבל על זה אני יכולה להגיד לך שזה נכון ב 100 אחוז.. קראתי ..חח אם אתה רוצה תשאל אנשים.. שחולמים חלומות צלולים עם הם הגיעו אי פעם לא בכוונה ל"חוויה חוץ גופנית.". אני לא מאינה שזה יכול לקרות..אגב שמעתי על התוכנה הזאתי ויש לי אותה... בעיקרון היא משמשת יותר לחוויה חוץ גופנית... לא הבנתי בדיוק איך אבל בשביל לחצלל יש שני דברים שאפשר להשתמש: 1)עם הצלילים של האוקיינוס הגלים... זה טוב לישון עם זה אחרי שעשית בדיקות מציאות עם מים... ואפילו להירדם עם זה.. 2) טוב במיוחד לווילד.. לשמוע חצי שעה לפני שאתה יושן.. ואז לישון: או עם הצלילים ולהתרכז.. או בלי... מקווה שעזרתי קצת לפחות..

EndOfAllHopes

New member
כן עזרת אבל...

מממ יש עוד הרבה פריסטים שאנשים פיתחו לתוכנה, יש שם 10+ , פשוט אין לי מושג באיזה מהם להשתמש, בקשר לחח"ג פשוט ראיתי בפריסט של חצלולים שזה יכול להביא לזה, אז אם בניגוד לרצוני אני מגיע לזה, למרות שזה לא נראה לי כל-כך סביר, אני רוצה לדעת איך לצאת...אבל לא ממש מבינים בזה פה כנראה, אז לא משנה E:

למעלה