Buzzz כנס!

igurman

New member
engineer

אז יש לנו כבר הרבה אנשים אז מישהו שמתנדב לשמש כ"מנהיג הקלאן" צריך לפתוח את הקאן בגיימר, ואז כולם ירשמו אליו ויהיה יותר נוח.

Hellbeast666

New member
תקשיבו אני כבר פתחתי את הקלאן

לפני שלושה ימים בQuake.co.il יש 5 משתמשים רשומים The Diablo Psycho buuzz גגגיללל אני וחבר שלי ובתקווה גם w20 ואיגוראמן

8ballsnooper

New member
היי חברה גם אני רוצה אני תותח...

ואני צנוע.... סתם קיצר אני באמת טוב בתחומים קובר אופס ואינגיניר במיוחד מגיע לדרגת captain כמעט תמיד אז צרפו אותי באיזה שרת אתם משחקים???? ומזה קלאן קיבינימט???

Psycho BuZZ

New member
קוברט אופס יש כבר 2...

צריך רק אינג'נייר... גם סולדייר שיודע להשתמש מ-ע-ו-ל-ה בנשקים הכבדים כמו בזוקה, מורטר ולהביור... שם הקלאן הוא (לא קבוע אני חושב) הוא Born 2 Kill...

TheDiablo

New member
B2K-Born2Kill

ויופי שכולם רוצים! לדעתי ניקח את כולם.... ואחי מה עם הסרבר?

TheDiablo

New member
הסבר:::::::::::::::::

נכנסים לכאן www.quake.co.il נכנסים לאזור של ET נרשמים לאתר על ידי לחיצה על REGISTER מקבלים לדואר לינק מהאתר שנותן לכם להפעיל את המשתמש(יתכן וזה יקח כמה דקות). לאחר שהפעלתם את המשתמש אתם LOG IN לאתר על ידי הזנת שם משתמש וסיסמא. שוב נכנסים לאזור של ET ואז לוחצים למעלה מעל כל הקלאנים: Join/make new clan ואז אתם רושמים את השם שלכם ובחורים את הקלאן B2K. ואז אומרים JOIN CLAN. מה שיקרה ישלח למנהל בקשה להצטרפות. בהצלחה.

igurman

New member
אהה איך לא חשבתי על זה

טוב שלחתי בקשה.. ודרך אגב דיאבלו ראיתי אותך היום פעמיים בשתי סרברים שונים (אם השם שלך הוא THE DIABLO) גם שם.. ראית אותי? הייתי מדיק מקום ראשון באחד המשחקים..

TheDiablo

New member
יכול להיות...מה הכינוי שלך שם?

ותעשה מה שאמרתי ואתה תוכל להרשם

למעלה