Buying a laptop

oliver4

New member
Buying a laptop

Hey guys my laptop recently passed away, and im now on the market for buying a new one. It would really help me if you could advice me on what i should get, here are my main needs: 1. long batteyry life, as i'm going to mainly use it for university 2. light weight 3. good wireless connection (does that make any sense?) d 4. a graphic card that can support pc games, nothin too complicated, just the sort of Roller Coster Tycoon. 5. long lasting.. as you see, i need something quite basic, but it has to last for three years and still not be too old than. is any particuletr brand better than another? and one last question- is it ok if i get it in Ivory? ***feel free to answer in hebrew, as my laptop died, I'm using my mom's pc and that's why im writing in English. thanks :)

kobi 23

New member
תהיה לך בעיה

להשיג גם משקל קל וגם מחשב שנועד למשחקים בתקציב נמוך כזה. לגבי הLASTING לא הבנתי למה כוונתך- מחשב שנועד להחזיק זמן מבחינת אמינות/תקלות או מבחינת חומרה (ייתשן)

oliver4

New member
MSI PR600

is this model any good? is it better than other brands? the salesman was really trying to sell me this one, id appreciate any advice on it.. tnx

kobi 23

New member
לא להתקרב !!!!!

אל תתקרב , אפילו אל תיכנס לאתר של אייבורי באינטרנט.. תעשה חיפוש קצר בפורום ותראה המון סיפורים נפלאים עליהם. גם אם הMSI הם מחשבים ברמת הסביר השירות של אייבורי פשוט מחפיר.והם הייבואנים הבלעדיים של MSI

oliver4

New member
אוקיי.. אז מה אם לא?

סוף סוף הגעתי למחשב עם עברית.. אז אם לא הMSI, מה כן? ואיפה? אני אכתוב שוב את הצרכים שלי, יותר מסודר: -המחשב הוא בעקרון למטרת לימודים באוניברסיטה. -זמן סוללה חזק -אחריות ארוכה (חשוב שתהיה בינלאומית) -מסך מאט (באייבורי נאמר לי שלא מייצרים כאלה כבר בכלל, זה נכון?) -משקל קל -מחשב שאפשר לסמוך עליו שישרוד בסביבות ה3 שנים (כמו הלפטופ שלי, שנפטר שלוש שנים בדיוק לאחר הרכישה). -מחשב שיוכל לתמוך במשחקים לא מסובכים מדי.. יש חברה שהיא מומלצת יותר מהשאר? כי לפי מה שהסבירו לי באייבורי הם כולם אותו הדבר.. כששאלתי למה הHP למשל עולה יותר, הוא לא ממש נתן לי תשובה. אני מוכן להשקיע יותר כסף כדי לקבל מחשב איכותי שיחזיק לאורך זמן. ועוד דבר: איפה קונים?

kobi 23

New member
תקרא מה שרועי כתב

והנה הוכחה לכך שאייבורי הם רמאים !!!!!!!!!!!!!!!!! וסיבה למה לא לקנות אצלם. יש ועוד איך מחשבים עם מסכי מאט ,אמנם הם במיעוט אבל יש. הדל 531 שרועי הציע לך הוא אחד מהם וכמעט כל המשבים מסדרות עיסקיות מגיעים עם מסך כזה. הנה לך סיבה מעולה למה לא לחזור לאייבורי. תעשה לעצמך טובה ותקרא שרשורים מהחודש האחרון לרמאות שלהם ולתחמנות אם זה היה חוקי לא הייתה לי בעיה לשרוף להם את הסניפים אבל יש חוק במדינה שלנו.....

kobi 23

New member
למרות שאני לא אוהב לעשות פרסומת

חפש באתר NOTEBOOK CLUB ושם תמצא את המחשב הנ"ל. ואני דיי בטוח שאם תחפש ברשת תמצא גם במחיר יותר זול אבל חשוב לברר את נושא האחריות (3 שנים)

oliver4

New member
יש דגם מקביל של LG שאתם ממליצים עליו?

ורק אם מישהו יוכל להמליץ לי על מקום שבו אפשר לרכוש את המחשב, זה מאוד יעזור לי.

Y. Welis

New member
כדאי לבדוק באתר של KSP.

אם מחפשים חנות פיזית, אפשר שם או בבאג או עוד מקומות, אבל זה לא הכרחי. הזמנות מחנויות אונליין הן בטוחות.

למעלה