buy2usa חיוב מוגזם

rexcor

New member
buy2usa חיוב מוגזם

שלום לכולם.כבר כתבתי בעבר על החברה הזו וגם על המתחרה שלה אבל הפעם דווקא הם הצליחו לעצבן.
הזמנתי את אותה חולצה בדיוק משתיהן.במסטופ היה חיוב הכי מינימלי שלהם אבל דווקא אצלהם הנפח עלה על קילו ולכן הם חייבו אותי אחרי "הנחה" של 15 אחוז,ב28.48 דולר.מאחר והחולצה דחופה לי שלמתי אך במקביל שלחתי מייל לחברה ובו תהייה איך יכול להיות נפח שונה לאותה חולצה וכן בקשת זיכוי של 8 דולר לקניה הבאה.נכון לרגע זה לא נעניתי.מאחר והקניה היא לא מאמזון לא ניתן לעשות חישוב מדויק באתר שלהם [ןגם אם כן הם טוענים שזה יכול להשתנות בהתאם לנפח הסופי]לפני הקניה ויש תמיד סכנה שהם יפתיעו לרעה.החנות עצמה נתנה לי מידות קצת יותר נמוכות ממה שהם חשבו בסוף.
אם אקבל תשובה אעדכן

rexcor

New member
עדכון

לאחר שלא הגיבו במשך יומיים התקשרתי.הם טענו שיש בהחלט מצב שאותו הספק משתמש בחבילות שונות לאותו המוצר[?] "תלוי מה יש לו באותו הרגע",ועליי לצלם אותה ולשלוח להם אותה מצולמת מכל הכיוונים.נו באמת......
כמו כן טענו שלפני התשלום ניתן לבקש בדיקה נפח חוזרת,ואם ניתן לצמצם נפח אז ה"תענוג" יעלה עוד 5 דולר ואם לא לא מחייבים.אם לא היה לי כבר נסיון ממסטופ,שדווקא הפתיעו לטובה הפעם,לא הייתי מתלונן
בשיפטו לא היה יוצא יותר זול וגם היה לוקח הרבה יותר זמן להגיע,דילטס:לפי הביקורות ברשת לא זולה ולא שקופה,מסטופ:עובדת עם dhl המופקרת,ששליח שלה מאחר כשעה לנקודת מסירה ולא טורח להודיע לחברה בכלל.אין ממש תחרות ממשית לטובת הצרכן כי ממילא לא יוצא פחות מ20 דולר מינימום ושירות לקוחות בעיתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
זו לא טענה מופרכת, גם באמזון אורזים ידנית וזה יכול להשתנות

מאורז לאורז. כבר קרה שהזמנתי כמה מוצרים יחד והאורזים באמזון לא ניסו לצמצם נפח והשתוללו עם חבילה ענקית (מה אכפת להם?
). אמנם עצבן אותי לשלם $5 על אריזה מחדש, אבל זה חסך לי לפחות $20 אז עדיין יצאתי ברווח (וכתבתי ביקורת עצבנית לאמזון).
&nbsp
אם לא שילמת להם על אריזה מחדש תקבל את החבילה באריזה המקורית, תוכל למדוד אותה ואם היא לא לפי המידות שנמדדו אצלם להתלונן ולבקש החזר בהתאם. כרגע לא ברור לי על מה בעצם אתה מתלונן; שחבילה אחרת בחברה אחרת נמדדה אחרת? למה זה רלוונטי ולמה זה צריך לעניין אותם? רלוונטי רק מידות החבילה שהגיעה אליהם ותו לא. ברגע שהיא תגיע אליך תוכל למדוד אותה בעצמך ולבדוק אם אכן דייקו או טעו. להתרגז כרגע או לבקש זיכוי מראש נראה לי מיותר ומגוחך.

למעלה