butyl inserts

roirosenthal2

New member
butyl inserts

מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הbutyl inserts שיש בצמיגי MAXXIS בדגמי הדאון היל(יש גם בכמה מצמיגי ספשילייזד) ראיתי שזה מקשיח את האיזור שקרוב לBID אבל הם לא מכסות את כל השטח עד לסוליית הצמיג האם הם נועדו רק כדי למנוע סנייק בייטס, ואיך בדיוק הן עושות את זה?? הן יעזרו גם למנוע קרעי סנייק בייטס בצמיג עצמו(ולא רק בפנימית)?

nintense

New member
בוטילי הוא סוג של גומי...

אין לזה כל השפעה על בחירת הצמיג, קנה צמיגים לפי היעוד שלהם והעדפתך האישית. יש מספר פרמטרים חשובים בבחירת צמיג: מבנה הקוביות, דביקות הגומי שבא במגע עם הקרקע, סוג הביד וכמות השכבות בדופן. יש כמובן הבדלים נוספים, אך אלה פחות חשובים.

roirosenthal2

New member
כבר קניתי ואני מנסה ללמוד

קניתי מיניון DH 2PLY עם הBUTYL INSERTS קדמי 2.7 ואחורי 2.35 מה שאתה טוען זה שבעצם עדיף צמיג ללא הBUTYL INSERTS אם הוא קיים בשתי האפשרויות שכן אין להן יתרון וקיים רק החיסרון של המשקל הנוסף???? אם לא, ואתה מכיר את הנושא אשמח אם תפרט אם הן עוזרות באמת ובמה בדיוק.

nintense

New member
נראה לי שאתה טועה...

למיטב ידיעתי מלקסיס אין צמיגי 2.35 2PLY, הבוטילי מוכנס לכל צמיגי ה 2PLY שלהם, אפילו למובסטר המעפן, כך שאני לא רואה בזה איזה שהו אלמנט שיש להתחשב בו, ובכל מקרה אין לך ממש אופציה אחרת כשמדובר במקסיס.

roirosenthal2

New member
בחרתי את הצמיג במיוחד בגלל תכונה זאת

2 PLY ו 2.35 ועל הדרך גם BUTYL INSERTS ראיתי באמת שזה לא מופיע באתר של מקסיס אבל זה קיים על האופניים שלי וראיתי שגם נמכר בכמה אתרים באינטרנט (אם לא שגו בהקלדת הנתונים) אעלה תמונה של הצמיג עם הכיתוב כשיזדמן לי אתה עדיין טוען כי אין לBUTYL יתרונות (ולמעשה רק חסרון המשקל?)

nintense

New member
אתה מפספס את התשובה...

ומתמקד בתפל, כפי שרשמתי... הבוטילי לא מהווה יתרון או חיסרון, הוא פשוט שם, בכל צמיגי ה 2PLY. אם אתה יצרן צמיגים ואתה בוחר להשתמש בגומי מסויים לכל הצמיגים שלך, אתה יכול להציג את הגומי המיוחד שלך (אפילו אם המצאת לו את השם) כיתרון על פני צמיגים אחרים, או לסמוך על זה שהצרכן יחליט מנסיונו מה הכי טוב בשבילו. מקסיס כמכונה משומנת היטב, יודעים מצויין שכדי להדביק מחיר של $63 לצמיג, אין זה מספיק לטעון שיש להם צמיג מצויין, אלא הם מציגים גם נתונים שכביכול ברורים ואולי אף קיימים אצל כולם כיתרון. יצרני השלדות כבר יודעים את זה מזמן ולכן לאלומניום בתעשיית האופניים יש כל כך הרבה שמות. ובלי להכנס לפיזיקה, אני טרם שמעתי על רוכב שמרגיש בהבדל בין אלומניום אחד לאחר או בין קרבון אחד לאחר (גם הקרבון כבר איבד את ייחודיותו ולכן גם הוא זוכה לשמות חדשים ורבים). שאלה לסיום... הידעת שבצמיגי ה 3C המצויינים (והיקרים) של מקסיס הגומי הקשה במרכז הצמיג הוא רק כיסוי חיצוני וכשהצמיג מתחיל להשחק הוא בעצם הופך כולו לגומי אחיד ורך שנשחק מהר, בעוד שצמיגי אינטנס DC הגומי הקשה חודר לכל עומק הצמיג ?

roirosenthal2

New member
dual compond

ו 3C של מקסיס זה 3 תערובות שונות ניר, באמת לא ידעתי שה3C רק מצופים.. טוב לדעת למרות שאני מקווה שאני לא אאלץ לנצל את הידע הזה - המיניונים שלי הם ברכות 60, אז אמורים להיות להם חיים ארוכים (אם הם לא יקרעו כמו המוטורפטור הקודם
) לניר, תודה רבה על ההכוונה לא הייתה לי כוונה להידבק לטפל, אבל חשבתי שאולי יש אפשרות להרחיב בנושא בדקתי עכשיו, הצמיג האחורי הוא אכן MINION DHR 2.35 DH SPECIFIC עם 2PLY BUTYL INSERTS

למעלה