But not enough for you

But not enough for you

Bliss ולא בגלל האושר העילאי. סתם בשביל האירוניה. -מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? -מה הייתם רוצים להוציא מכם? -לגבי מה אתם תוהים? -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? -מול מה אתם מוכנים לעמוד? -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? -טובים מספיק? בשביל מי? -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? -כמה כוח יש לכם? -בשביל מה? -Bliss? -From another kind? עוצב באמצעות תפוז-פד

Moreiro

New member
למה שוב לא שיר שאני מכירה?]:

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? שכחתי שמרחק מנק' לישר זה האנך. בושה של ממש. -מה הייתם רוצים להוציא מכם? מה שבפנים[?] -לגבי מה אתם תוהים? אם באמת. -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? מדברים שמתים להשתחרר ומשום מה אני עדיין מחזיקה בפנים. -מול מה אתם מוכנים לעמוד? לא יודעת. -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? אני מתגעגעת. -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? קצכחהצחטח!! -טובים מספיק? בשביל מי? שאלה טובה. -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? כולם חלק ממני, איכשהו. -כמה כוח יש לכם? לא מספיק. -בשביל מה? בשביל להשתפר. -Bliss? לא, לא ממש. פה ושם בעצם. -From another kind? ישמצב. קר לי.

Shame in you

New member
../images/Emo41.gif

מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? התקרבתי -מה הייתם רוצים להוציא מכם? מחשבות, כאב, עצבים, זכרונות, געגוע. אין סוף -לגבי מה אתם תוהים?לגבי האם יש קשר בין התאריך היום ליום ההזוי הזה -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? ראו "מה הייתם רוצים להוציא מכם" -מול מה אתם מוכנים לעמוד? אני לא טובה בזה -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? "אתם חרא, תמותו, שונאת אתכם" כאלה -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? הסיוט שלא נגמר! -טובים מספיק? בשביל מי? בשבילי. אבל לא בשבילם. -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? אני והכאב זה ממש כלים שלובים -כמה כוח יש לכם? לפעמים 0 לפעמים מיליון. זה חלק מהניגודים -בשביל מה? לא יודעת -Bliss? מזה לא -From another kind? גם לא

רעוּת

New member
אני רוצה לישון ../images/Emo1.gif

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? don't get me started -מה הייתם רוצים להוציא מכם? את התוספתן!! סתם, לא, הוא לא מפריע, שיישאר שם. -לגבי מה אתם תוהים? מה יהיה. -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? מאח שלי. בנזונהמניאק!! -מול מה אתם מוכנים לעמוד? מול מה שצריך, נראה לי? -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? לא יודעת -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? אנו סובבים בשתי דרכים שונותתתתתתת יום ולילה לאורכןןןןןןןןן
-טובים מספיק? בשביל מי? משתדלת. זה קצת קשה עם אמא פולנייה ואח בכור מושלם שאף פעם לא דפק את האוטו.(ורק שתדעו שגם אני לא דפקתי אותו מלא זמן!!! איזה שנתיים וחצי!! למרות שהיום כמעט נכנס בי אוטו חונה מאחורה. וגם העמוד כמעט נכנס בי מהצד. אבל רק כמעט!) -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? וואי, גל. שתהיי לי בריאה עם השאלות האלה, אין לי כוח לחשוב ב-3 בלילה. או בכלל. -כמה כוח יש לכם? יש לי מלא כוח!!!! נגיד, אני יכולה להזיז דברים בכוח המחשבה ולפוצץ אותם. -בשביל מה? בשביל להילחם בכוחות הרשע, כמובן
-Bliss? לא ממש -From another kind? וואטאבר.

FooK MI

New member
Smashing through the boundaries,

lunacy has found me. -מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? כדברי אוּזה, "בטעות? בטעות?! דברים לא קורים בטעות :mad:". -מה הייתם רוצים להוציא מכם? במובן של לשחרר משהו אצור? את היכולת לכתוב שוב. כבר חלפו כמה חודשים טובים מאז שכתבתי. -לגבי מה אתם תוהים? משמעות החיים. [החדר החדש, למצוא עבודה, ללמוד נהיגה, לעבור את הבגרויות, לנסוע ללונדון.] -ממה/ממי הייתם רוצים להשתחרר? אני די משוחרר. -מול מה אתם מוכנים לעמוד? הכל. -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? אני לא טיפוס שיודע לשמור דברים לעצמו P: -באילו מעגלים אתם מסתובבים, אם בכלל? x-a)² + (y-b)² = R²). -טובים מספיק? בשביל מי? כן. בשבילי, לפחות :: -חלק ממי/ממה אתם? או מה חלק מכם? לא יודע, מהעולם? ;( מה זה השאלות הדפוקות האלה ;( -כמה כוח יש לכם? בד"כ, המונוש. בשבועות האחרונים, אפילו לא קמעה. -בשביל מה? בשביל החיים? :: -Bliss? לא כל כך. -From another kind? מה.;( וואי, גל, השאלונים שלך לזביים כמו החיים. אולי בפעם הבאה פשוט נעתיק אחד מפורום גאווה נשית.

noosh

New member
or the strength to walk away

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? הא. הממ. אני לא יודעת, להשתחרר?
אבל זה לא היה תלוי בי! קבע זה רע. -מה הייתם רוצים להוציא מכם? מילים, מוזיקה -לגבי מה אתם תוהים? מאיפה כדאי לי להזמין את הארי פוטר השביעי
-ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? ממחסומים, בעיקר -מול מה אתם מוכנים לעמוד? מול מי שמנסה לפגוע -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? ... -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? הא, במעגלים שצריך היה לשבור מזמן. -טובים מספיק? בשביל מי? כן, בשבילי -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? ברר, חלק מחברה? מה זה, זו שאלה לדוקטורט. -כמה כוח יש לכם? זה תלוי כמה אני עייפה -בשביל מה? בשביל לתפקד -Bliss? בטח -From another kind? לרוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Remedy Lane 9

New member
לא מכירה את השיר

אבל מילא.
-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? זה קצת טראגי להגיד על כל טעות שהיא היא הטעות הכי גדולה. מהכל לומדים לא?
-מה הייתם רוצים להוציא מכם?אותו. ואת החוסר ריכוז של עכשיו. ואת הבלבול הזה של הסופ"ש
-לגבי מה אתם תוהים?כרגע? לגבי למה אין לי דימויים בציור. [עזבו, סיפור ארוך]
-ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר?מהקול המעצבן שאומר שאני לא מספיק טובה. ומזה שאני לא אומרת דברים שמפריעים לי. לא תמיד, בכל אופן
-מול מה אתם מוכנים לעמוד?מול עצמי? חייבים , לא?
-מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם?פול דברים.
-באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל?כנ"ל.
-טובים מספיק? בשביל מי?בשביל עצמי- אפפעם לא. וזה מעייף
-חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם?או-הא. אני צריכה לשמוע את השיר הזה אה?
-כמה כוח יש לכם?הרבה, כשאני מאמינה בו.
-בשביל מה?בשביל הכל.
-Bliss?לפעמים.
-From another kind?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
..

Will my eyes be closed or open?

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? -מה הייתם רוצים להוציא מכם? אני מצליחה להתחבר למה שיוני אמר. ועוד כמה דברים. -לגבי מה אתם תוהים? לגבי כל מה שאפשר לתהות לגביו. -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? מזה. -מול מה אתם מוכנים לעמוד? מעשית? מול כלום. -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? מה אני צריכה. -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? במעגלים של כן ולא, ובסדר-לא בסדר. -טובים מספיק? בשביל מי? כן. בשביל כולם חוץ ממני. או שאולי גם לא. -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? כדשאני חושבת על זה, זו שאלה מזה רקובה
. -כמה כוח יש לכם? מינוס. -בשביל מה? לכל מה שצריך. -Bliss? אם מסתכלים על ירידה מהצד השני, אפשר להגיד שזו עליה. או משהו. -From another kind? מסתבר.

yuval k

New member
~

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? יש אחת כזו (זה לא טריוויאלי -- לפעמים יש סופרימום אבל לא מקסימום
). מי שיודע[ות] יודע[ות] -מה הייתם רוצים להוציא מכם? הרבה דברים בעצמי -לגבי מה אתם תוהים? האם יאשרו לי מועד ג' באינפי. מצד אחד, קל לכתוב שאלות למבחן כזה. מצד שני, למה שיאשרו לי? -ממה/ממי הייתם רוצים להשתחרר? מהרבה דברים בעצמי -מול מה אתם מוכנים לעמוד? מבחן נוסף באינפי ;[ אחד לא מספיק לי -- אני רוצה להיות מרוצה מהציון, מה זה פה. -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? |החשיפה
|שאני אוהב את עצמי. אני רוצה להיות מסוגל להגיד את זה ולהתכוון לזה.|סחשיפה| -באלו מעגלים אתם מסתובבים, אם בכלל? "טוב מספיק" -- "לא טוב מספיק". בהרבה מובנים. למשל, "גדול מספיק" -- "קטן מדי". -טובים מספיק? בשביל מי? אולי... -חלק ממי/ממה אתם? או מה חלק מכם? השאלון הזה מלא שאלות שאני לא יודע/רוצה לענות עליהן. אני חלק מאיחוד קבוצת האנשים שאוהבים מתמטיקה עם קבוצת האנשים שאוהבים בלשנות ועם הקבוצה שהיא חיתוך קבוצת האנשים שלומדים את המקצועות האלה עם קבוצת האנשים שמצליחים בהם
. (חלמתי הלילה שהמרצה ליוונית חדשה ממש ממש לא אוהב אותי ושאני מתייעץ מה לעשות. זה די סוג־של נכון. זה קורה כשאתה חלק מהקצת־פחות־מחצי כיתה שלא השתתפו במשך מעל סמסטר...) -כמה כוח יש לכם? אינסוף או אפס. -בשביל מה? לבזבז זמן או לעשות דברים שצריך, בהתאמה. -Bliss? לעתים. -From another kind? בהחלט.

behappy

New member
../images/Emo164.gif

-מה הטעות הכי גדולה שעשיתם? ישנתי רק 6 שעות הלילה -מה הייתם רוצים להוציא מכם? את העייפות -לגבי מה אתם תוהים? האם אצליח לקנות מסכות וקרמים לשיער היום -ממה/ ממי הייתם רוצים להשתחרר? מרופא השיניים שלי -מול מה אתם מוכנים לעמוד? מגדל אייפל -מה אתם רוצים להגיד ואף פעם לא אמרתם? זה קיטשי, נדוש ופתטי מכדי להעלות את זה פה על הכתב -באילו מעגלים את מסתובבים, אם בכלל? סביב גן סאקר -טובים מספיק? בשביל מי? וואלה. שאלה טובה. -חלק ממי/ ממה אתם? או מה חלק מכם? מהאוניברסיטה העברית :| -כמה כוח יש לכם? אני מצליחה להרים הרבה שקיות מהסופר וגם שישיית מים מינרלים! לבד!! -בשביל מה? הא? -Bliss? בטאח. זו העונה. -From another kind? מדי פעם.

יא. זה היה הצלצול שלי עכשיו לאיזה חודש ../images/Emo9.gif

לא עצרתי בזמן
את הרע כדי שישאר מקום לטוב {..?}
הסדיר
^^ לול
מול המיטה. זה נותן לי רעיון..
מצאתם את מי לשאול. אין הרבה דברים כאלה אצלי... פחח
באלה מהשאלה הראשונה.. {וע"ע קלאוד און מיי טאנג כמובן! הו. וגם הוא היה צלצול פעם.}
הצחקתם ת'ספתעשלי, כמו שאומרים אצלינו לאחרונה.
מהמדינה הזו, מבני אדם בכלל, והיא והם ממני. נו.
מספיק כוח בשביל ללכת לישון עכשיו.. כולי תקוה.
סניף, סניף
כל כך.
רק כזה.

למעלה