but it's what you are- NOOB
.

but it's what you are- NOOB../images/Emo87.gif.

אף פעם לא התעצבנתי משני מטיומטמים כמוהם שהחליטו ברוב חוצפתם להוריד לי פיים. וכן. כששאלתי כמה יעלה לי לקנות מאחד מהם 200 זנבות של שועל בזיפנגו הוא אמר 100MIL. אמרתי תודה אבל לא תודה ובתגובה הוא פשוט הוריד פיים וקרא לי נוב שוב ושוב ושוב. בסוף עברתי ערוץ. תמונות מצורפות.
 
3../images/Emo87.gif

פה באמת התעצבנתי כבר. ובהודעה הבאה התגובה האישית שלי.
 

SimsY

New member
אתה רואה

זה מה שקורה כשעושים פרטי קווסטים רוב הזמן - לא מתפנים לקווסטים הרגילים ואז פוגשים מפגרים
 
הערות שלי../images/Emo87.gif

1. כן. התעלמתי מהם. הם המשיכו לקרוא נוב נוב נוב. אומנם התנהגות בוגרת תהיה לעבור ערוץ ולהתעלם מהם אבל כשאחד מהם הוריד לי פיים סתם נשארתי והתעצבנתי. אח"כ הגיע השני שבתמונה הראשונה וגם הוא הוריד פיים. אז יש לי שני דברים- אם אתם גולשים כאן וקוראים סמויים כאן. אני מאוד מקווה שאתם יודעים שהתנהגתם בדיוק כמו ישראלי מכוער ולא בוגרים. כשאמרתי SORRY ME וירדתם עליי על זה- התכוונתי להתנהג בצורה מנומסת ולבקש קצת עזרה. שזהו הרי המטרה של המשחק, לא? אז לסיכומו של עניין- מי שיצא נובים זה אתם. אני רק החזרתי כי נמאסתי מהיחס הזה. תודה רבה.
 
אני אקבל את ההתנצלות הזו../images/Emo87.gif

היה לך משעמם או משהו? כי זה היה מעליב. ואשמח לקבל בחזרה את מה שהורדת ממני
אם זה לא טרחה גדולה מדי מצידך
 

One Minute

New member
על 200 זנבות שועל?../images/Emo205.gif

100M? ברור שהם עשו את זה בצחוק. אבל להוריד פיים? נובים. =-.-= אני גם עושה את המשימה הזאת. והם חלשים לאש, זה דיי קל. גם ככה לרמה שלך זה לא אקספי כזה טוב. דע. סתם. כן.
 
למעלה