BUSTED DAY

DesertRose7

New member
BUSTED DAY

לכל מי שיש MTV HITS כל היום.. באסטד דיי... איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מהופנטת למסך!

MolsBolsRules

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

*מחפשת אצל מי להיתנחל* ראיתם תאייקונים החדשים??? רק אתמול בכיתי למה אין גלידה ותתם

bustedsum41

New member
חחח אני יודעתת!!

באתי לביצפר קיבלתי טלפון "קלללררר באסטד יום באמ טי וי היטססס!!" אני שיר ליטל והילה הברזנו מכל השעות והתנחלנו אצל מעיין! מואחאחאחא

blink me1

New member
וואי אני יודעת שאני אתחרט שאמרתי את

זה.....ואל תיכעסו אבל אני פשוט חייבת להגיד שאתן מושפעות כלכך!! זה רק להקהה...פסדר לא תגידו היה איזה שידור מיוחד מילללא... אבל שי לך כל היום אותם למה הברזת?!?
ותאמינו לי אני הייתי בוכה בלילות בגללם!! חחח איזה זכרונות רעים... ממש בוכהה..כי לא יצא לי לראות אותם וממש הערצתי אותם בטרוווווף...אז אני יודעת מה אני אומרת... קיצר......ליהיות מושפע זה ר-ע..!! אז תפסיקו

blink me1

New member
מתחילת השנה..אני מעריצה ותיקה שלהם1

ואם את לא מאמינה..יש לי פה גיבוי בפורום שיודעת טוב מאוד

MolsBolsRules

New member
חלילה,אנימעריצה אותם מ

2002,זה לא מה שהיתכוונתי,היתכוונתי שהם יחסית חדשים ובדרכלל היתלהבות של בנות נוער על להקה זה לפחות שלוש שנים של היסטרייה אם לא יותר

blink me1

New member
באמת?? אצלי יותר מחודש זה הרבה!!

וחוצמזה אני ממש ממש ממש הערצתי אותם..זה לא הכמות..זה האיכות..!! חיחיחחי אבל בכל מיקרה גם הערצתי אותם המון וגם קניתי דברים ועיתונים שעלו לי 38 שקל!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח קיצר...נירא לי ש7 וחצי חודשים זה הרבה...ובשבילי זה המון!! וחוצמזה שאני עדיין אוהבת אותם..אבל התגברתי עלייהם וטוב שכך!!

DesertRose7

New member
מה רע בלקנות את העיתונים האלה?

אני קונה כל גיליון שיוצא לSMASH HITS ן- TV HITS! אז נכון הם עולים 34 שקל לעיתון.. אבל אם נעשה חישוב מהיר.. גיליון בחודש.. זה כמו שאני אקנה בחודש את כל הגיליונותש ל ראש 1! אותו דבר.. ההבדל היחיד זה שהעיתונים הבריטיים האלה פי 5 או אפילו יותר יותר שווים! יש שם מקפליי ובאסטד וכאלה שאנשים בארץ לא מכירים! קיצר.. העיתונים האלה הרבה יותר שווים.. ותירוץ טוב.. הם משפרים את האנגלית! וזה לא צחוק!!!!!!!!!!!!!

bustedsum41

New member
שחר צודקת!

גם אני קונה! פעם בחודש עיתון מאנגליה... ועם יש שער גם.. וראש 1 רק עם יש עליהם (שבד"כ יש!)

blink me1

New member
אמרתי רע?? התכוונתי ~יקר~

ונכון,מאווווווווודדדדדדדדדד שווים!!גם הכתבות איכותיות מאוד...הייתי קוראת כל כתבה פעמיים וזה היה כיף ונחמד.. אחלה עיתון...smash hits את השני אנלא מכירה בכלל!!וחוצמזה שבדרך כלל יש שני עותקים יעני מהחודש הקודם גם...ותמיד הייתי מתבאסת...כי מה לעשות חלקינו בכיתה ט' ואין לנו כסף משלינו לקנות מה שרוצים...

fight star

New member
תקנו top of the pops

זה עיתון אחלה... בעיקרון אותו דבר כמו smash hits אבל מצוין

fight star

New member
אני מכורה להם...

יש לי בבית ערימה עצומה... עוד לפני תקופת באסטד.. חיחי אבא שלי הוא זה שמייצא את העיתונים האלה לארץ אז אני מקבלת חופשי - וגם הוא כל הזמן טס לאנגליה והדבר הראשון שהוא קונה לי זה עיתונים...חחח

DesertRose7

New member
אני יכולה להיות חברה שלך?????

ב-ב-ק-ש-ה!! ותאמינו לי.. גם לי אין ממש כסף.. וזה ממש מדכא שאני מרוויחה פעם ב.. כסך מבייביסיטר ותוך עיתון אחד כבר יותר מחצי נעלם!! אני מנסה להגימל.. אבל אין מצב!! לפני תקופת באסטד (לפני שנתיים וחצי וקצת יותר) הייתי בכיתה ח.. אז בכלל.. מאיפה יהיה לי את הכסף???????? בייביסיטר השגתי רק השנה!

fight star

New member
חחחחח... אם בא לך...

אני עושה בייביסיטר לאחים הקטנים... זה כסף שאני מקבלת על כלום.. כאילו, ההורים שלי ילכו לאנשו באמצע השבוע באחת בלילה וזה נקרא לשמור עליהם..חחח אני הולכת לישון ומקבלת על זה כסף-תנסי!
ואני יודעת.. זה מבאס כי זה עולה מלא בארץ.. שטסתי השנה לסקוטלנד ולונדון קניתי בכל מקום עיתונים כי זה ממש כלום שם. ואני גם מסיימת אותם מהר

DesertRose7

New member
צלי זה לא ככה..

אמאבא לא משלמים לי על שמירה על האחים שלי.. ותאמיני לי זה עבודת פרך!! אבל אמא אמרה שהיא תקנה לי אחד בחודש!! שכנעתי אותה איכשהו שזה משפר את האנגלית שלי!!!!! וזה כמו ראש 1 כל שבוע.. קיצר.. היא קונה לי אחד לשבוע!!

yardenj

New member
עם הורים גרושים זה אפילו יותר קל

כל פעם שאני רואה את אבא אז רק מבט אחד למשהו שאני רוצה והוא מוציא את הארנק...חחח ובקשר לאנגלית אין לי כל כך מה לתרץ כי אני בדוברי אנגלית אז זה לא עובד על אף אחד...ואם היא קונה לך אז אחלה, זה באמת שווה את זה

למעלה