Business & Pleasure

Business & Pleasure

אני שוכבת במיטה על הצד, ראש נשען על על כף ידי, כוס היין מתנדנדת על המיטה, מאיימת ליפול בכל רגע ולהכתים את הסדינים הלבנים באדום הכהה כהה הזה.
אני כבר קצת שיכורה, אבל חייבת לענות לעוד מייל אחד. הם רק התעוררו לא מזמן, בארה"ב, ואצלם לא חג, הם עובדים במלוא המרץ, ואני חייבת לעמוד בקצב שלהם.
הוא נכנס לחדש, מניף את כוס היין שלי באוויר ושותה את כל תכולתה בשלוק אחד.
"את ממש חצופה, את יודעת?" הוא ספק שואל ספק מצהיר. אני מרימה אליו מבט ומחייכת, ואז חוזרת להביט במסך. "אין בעיה, אז אני הולך לישון" הוא אומר פתאום ונשכב מאחוריי.
אני צוחקת, מנסה להקליד עוד כמה משפטים, אבל הידיים שלו כבר על המותניים שלי, מושכות אותי לכיוונו. אני מרגישה את הלחיים שלי מתחילות לבעור, חם לי, אני רוצה לעזוב הכל ולהתנפל עליו, אבל מחזיקה את עצמי.
הוא ממשיך לגעת בי, הידיים שלו מגששות אחר נקודות העונג שהוא כבר מכיר, יד אחת מתחת לשמלה שלי, מלטפת את הישבן, ביד השניה תופס את החזה, מועך אותו, מלטף את הפיטמה.
אני כבר מזמן לא מסוגלת להתרכז, אבל הוא מנגן את אקורד הסיום בספנק חזק על הישבן שלי, הצליל מבהיר שסבלנותו לעבודה שלי אזלה. אני טורקת את מסך המחשב באחת ונותנת אקורד סיום משלי.
הוא מושך אותי אליו, יד אחת בתוך התחתונים והשנייה עוטפת אותי. אני מרגישה כמו בובה שהוא מכוון לפי רצונותיו. הוא מסובב אותי קצת, מפנה את הדרך אל הדגדגן שלי. בידו השניה הוא תופס את הגרון שלי, קצת חונק וקצת מושך את הראש שלי למעלה, אליו. אחר כך חוזר לחזה, שתי אצבעות תופסות חזק את הפיטמה, צובט, מסובב, מלטף קצת וחוזר לחנוק, הכאב הזה גורם לי לרעוד, אני מרגישה שעוד רגע אתפוצץ. האצבעות שלו משחקות עם הכוס שלי, מגששות חוקרות,עוברות מהדגדגן לפתח הרטוב וחזרה.
פתאום הוא שולף את הזין שלו מהמכנסיים. אני מסכלת עליו בריכוז, תופסת אותו ביד שלי, עוטפת אותו בחמש אצבעותיי, כלכך רוצה להרגיש אותו בתוכי שאני שוכחת את האורגזמה, נלחמת להוריד את התחתונים בעוד שהוא מחזיק אותי חזק ומגביל את תנועותיי.
אחרי שהתחתונים יורדים הוא משפשף את קצה הזיקפה שלו על התחת שלי, אני קפואה במקום, מחכה להרגיש אותו בפנים, אבל הוא לוקח את הזמן, ממשיך להטריף אותי באצבעותיו, ואז מרים אותי טיפה, מכוון את גופי לתנוחה הנכונה וחודר אליי. בשתי ידיו הוא תופס את הישבן שלי, מועך אותו ומפריד את הלחיים, כולי רעדות מעונג, מניעה את עצמי עליו, מקשיבה לנשימות שלו, המואצות, מרגישה איך אני מתכווצת עליו, עד לפיצוץ.
אני עוצרת לרגע, מסדירה את הנשימה, אבל הוא דוחק בי להמשיך, הוא עוד לא סיים איתי. מרים את הישבן שלי רק קצת ועזוב, מרגיש איך אני מחליקה על האורך שלו, אני ממשיכה להניע את עצמי מעליו, מגבירה עוד ועוד את הקצב, תופסת את הרגליים שלו חזק, חייבת להחזיק במשהו אחרת אעוף לתקרה. הוא מתנשם, נאנח ומתפוץ לתוכי בתזמון מושלם.
אני נופלת לרגליו, מנשקת את קצה הבוהן ברגל שמאל ותוך כדי מרגישה איך הזרע שלו נוזל לי על הישבן. הוא מעביר ליטוף, רומז לי לבוא לחיבוק. אני מתרוממת, עדיין קצרת נשימה, גם הוא, ושנינו מתחילים לצחוק.

- מסתבר שסגרתי את המסך מוקדם מיד, המייל לא הספיק להשלח. בארה"ב התאכזבו
-

ככה יפה לאכזב את הדוד סם?

כתיבה נהדרת, שפה נפלאה, ידעתי ששווה לחכות לפוסט ממך (יש הוכחות שידעתי ממש פה בעמוד!).
נפלא, מחרמן, רך וחזק גם יחד.
נהדרת שכמוך!

בקיצור - אם עוד לא הבנת - אהבתי. תמשיכי לכתוב

אכן כן, יש הוכחה

ממש פחדתי לאכזב, המון תודה על הפרגון

שבוע הבא יש לאהוב שלי יומולדת

ואם זו לא סיבה טובה לעוד סיפורים, אז מה כן?

טם טם טאאאם

עוד אחד, כנראה מצאתי כאן את המוזה שלי

אז נכנסתי למיטה עם המחשב. החדר לוהט, חנוק, שכחתי להדליק את המאוורר לפני שנשכבתי. במקום לקום התחלתי לפנטז לי, וזה מה שיצא-

---

חם לי. כלכך כלכך חם לי.
הוא לא מרשה לי לצאת לקרירות של הסלון, למזגן הפועל בשיא העוצמה. אפילו לא מוכן שאדליק את המאוורר.
"את יכולה להתפשט ולשכב על הרצפה" הוא אמר ועזב את החדר. אני חושבת על בימבה, הכלבה שלי, איך היא תמיד מוצאת את הנקודה הכי קרירה בכל חדר, מתפרשת על הרצפה ועוצמת עיניים בהנאה צרופה. ככה הוא רוצה שאני ארגיש, כמו כלבונת קטנה.
זה נראה לי משפיל, ואני בכלל לא בקטע הזה, גם הוא לא. אז מה פתאום...? אבל החום מביס אותי. מורידה מכנס וגופייה לבנים-אפורים של פיג'מה, נשארת רק בתחתוני חוטיני לבנים, אלה שקנינו ביחד, עומדת יחפה ומקפלת בזהירות את הבגדים שהשלתי מעצמי. הרצפה קרירה ולי חם כלכך, אני מרגישה שהגוף שלי בוער. אז אני נשכבת. ערומה כנגד הקרירות הזו, מרגישה איך גרגירי אבק בודדים נדבקים לישבן שלי, החשוף. ונעים לי. עוצמת עיניים.
הוא נכנס לחדר ורואה אותי ככה, מתפנקת כמו כלבה לרגליו.
"קומי רגע" הוא אומר "תעמדי על ארבע" הטון שלו נעים כמו תמיד, הוא לא צריך לפקוד, לצוות, רק להשמיע את רצונו, ואני ממהרת לציית לו. מרימה את הישבן גבוה גבוה, מתפללת שיפליק לי, העיקר להרגיש את הידיים שלו עליי.
הוא עמד מעליי, ברווח הצר שבין המיטה לקיר. אני לא מעיזה להסתכל אבל מרגישה בחיוך שלו. הציפייה הורגת אותי, התחתון הלבן כבר ספוג. עוברת דקה שנדמית לי כנצח. הישבן שלי נמתח אליו, כמו מנסה למשוך את תשומת ליבו.
הוא מוריד משהו מהמתלה שעל הקיר, אני רוצה להרים את הראש, אבל פוחדת להרוס את הרגע. חגורת העור השחורה שלו מלטפת לי את הישבן. אני מתכווצת. מורידה את הישבן באינסטינק של חיה ומיד מעלה חזרה. החגורה ניתקת ממני ואז פלאק! הצלפה אחת חדה חותכת בבשר החשוף. אני קופצת. לא ציפיתי לכאב הזה, הוא מניף את החגורה באוויר ונותנ לי כמה שניות להתחרט, לבקשר שיפסיק. אני שותקת. נושכת את השפה, שואפת עמוק. הוא מנחית את החגורה בכל הכוח. אאאחח! אני מתמוטטת על הרצפה, נותנת לה לקרר את הישבן הצורב. הוא ניגש אליי ומלטף לי השיער, נושק על המצח, פותח את המכנסיים שלו.
"מגיע לך פרס" הוא לוחש לי לתוך האוזן, ודוחף את הזין היפה שלו לפה שלי. אני עדיין מבולבלת, מרחפת קצת, אבל הוא דוחף אותו עמוק לתוך הגרון ואני מתעוררת באחת. מוצצת ויונקת אותו, מלקקת, מוצצת שוב, מכניסה את כולו לתוכי, מוציאה, מעבירה עוד ליקוק וגונחת בהנאה. כמו סוכרייה ענקית על מקל. הוא גומר מהר, נותן לי לנקות בלשוני את כל הזרע שלו ומושך אותי אליו לנשיקה ארוכה, מחבק אותי חזק בשתי הידיים.

---

A לוןA

New member
המוזה שלך

בהחלט מענגת
שני הפוסטים בהחלט גררר.
אם המוזה נחה עלייך- לכי על זה :)

למעלה