Business and Pleasure

Business and Pleasure

זו הייתה נסיעת עסקים, לצפון. פגישה עם לקוח.
יש משהו אינטימי בנסיעה באוטו, שני אנשים, יום עבודה, 8 בבוקר, יותר משעתיים בדרך.
קבענו מראש, שאם כבר מבזבזים שעתיים וחצי לכל כיוון , ניקח אתנו בגדים להחלפה ונעשה טיול קטן בצפון, אחרי הפגישה.
כשסיימנו, החלטנו לנסוע תחילה למעיין שבהר מירון. מה שיפה בעונה הזו, זה שאין מטיילים. כולם סיימו לטייל בסוכות. לפני שירדנו למעיין, הוא יצא מהאוטו להחליף בגדים. התפשט לגמרי ולקח מכנסיים קצרים מהתיק.
הסתכלתי עליו מהמושב הקדמי שבו ישבתי ואמרתי, חכה רגע ,לפני שאתה מתלבש, בוא רגע לכאן...
הוא נשען על ברך אחת על הכיסא שלו ואני התקרבתי ונישקתי לו את הבטן, החלקתי עם הלשון למטה, לקחתי את הזין שלו לפה. תחילה הוא לא עמד כלל. רגע אחרי , הרגשתי אותו מתרחב ומתקשה ,תוך נשיקות קטנות וליקוקים, רטוב מהרוק הוא מילא את פי כך שבקושי הצלחתי להכיל אותו, הוא נדחק לתוכי, הגניחות שלו , הנשימות, הידיים שהחזיקו את ראשי, ניחוח הבושם שלו, כל כך קרוב וכל כך מחרמן.
רק לא עכשיו, לא עד הסוף, רציתי למשוך עוד...
ניתקתי מהזין שלו, בכוח, ביקשתי שיתלבש, הוא ניסה ללבוש את המכנסיים אך לא הצליח לסגור אותם על הזין שהיה כל כך גדול.
כשהמשכנו לנסוע, בירידה של הכביש המוביל מהר מירון לראש פינה, פיסקתי קצת את רגלי ועצמתי עיניים. הרגשתי את ידו בין רגלי, מלטפת את פנים הרגל, עיניו כמובן מסתכלות על הכביש והוא מחזיק את ההגה ביד אחת.
את רטובה ? הוא שאל, לא עניתי כמובן ,אבל פיסקתי עוד קצת. אצבעות שלו החליקו מעלה ונגעו בכוס שלי, כשאצבע אחת חודרת פנימה , פותחת את השפתיים ומרגישה את כל המיצים שלי נשפכים לו על הידו.
התפתלתי על הכיסא והוא אמר, אם את רוצה שאפסיק – תגידי, שאפסיק?
הצלחתי לומר רק מילה אחת – לא!!!
הוא ליטף לאט ובעדינות, כשגל חום מתפשט בגופי ועולה ועולה ועולה, הוא הוציא את האצבעות וליקק אותם.
הסתכלתי עליו ובקושי הצלחתי להסדיר אל הנשימה.
וכך הגענו למחלבה, בה יצאנו לקנות גבינות ויין לפיקניק שלנו.
את הפיקניק החלטנו לעשות אחרי שנרד למעיין ,שנמצא בירידה לנהר הירדן,ליד גשר בנות יעקוב.
המעיין היה ריק מאדם, בריכת מים קרים עמוקה, קיררה את הגוף והזרימה אנרגיות חדשות .
פרסנו מחצלת ומגבות. גבינות עזים ויין, הכנו קפה.
דיברנו על המון דברים, אבל נמנענו מלדבר על מה שבאמת רצינו.
נהר הירדן לפנינו, שקט ושמש.
לבושים בבגדי ים עדיין.
ואז הוא הוריד את בגד הים.
וליטף את הזין שלו.
זה היה כל כך יפה! זין מושלם, ביד שמשפשפת אותו לאט, ראשו מוטה לאחור.
החלקתי למטה על המחצלת כדי להסתכל ממש מקרוב, במרחק של סנטינטרים, כדי להריח, כדי להרגיש, כדי
שאוכל לגעת בלשון. והוא נתן לי. תחילה רק נגעתי עם הלשון בכיפה מעל היד שלו, לאט לאט הפה שלי השתלט והיד שלו עזבה , ואני מצצתי אותו עמוק לתוך הגרון, נחנקת ורוצה לבלוע את כולו, את הביצים שלו, את הרווח בין הביצים לתחת, לכל האורך, מלקקת עם הלשון מסביב לכיפה, בעיגולים קטנים, מתמוגגת מכל שנייה.
- תורידי את התחתונים, ציווה עלי
הורדתי מיד את התחתון של בגד הים, הוא קם וקיפל אותי על 4, הזין שלו חדר בי בבת אחת, חזק וכואב, ואפשר היה לצרוח כמה שרציתי, מבלי להיחנק בכרית, לשחרר את הפיצוץ החוצה, לאוויר, ללכת לאיבוד בתוך הידיים שלו, המחזיקות את הישבנים שלי , בתוך הזין שלו שממלא לי את כל הגוף, ולצעוק, לצעוק לצעוק.
לצעוק לנהר הירדן, לצעוק לשמש שכבר התחילה לשקוע, לצעוק לעצי האיקליפטוס, לצעוק לשמיים, לחופש, לעונג כל כך גדול, לגבר המדהים הזה.
ואחר כך נכנסנו שוב למעיין, לקרר את הגוף הבוער, רגע לפני שנכנסנו לאוטו לנסיעה ארוכה דרומה.
אה, כן, בסיכום הישבה שצריך לכתוב למחר, כנראה שיחסרו כמה פרטים.

giligil55

Member
הכי כיף גם וגם

גם עבודה וגם הנאה
למרות...
שמסוכן סקס במקום העבודה { עם מישהו בעבודה }

אפשר...

לעבוד אצלכם...יש אי תפקיד פנוי?..בשביל כזו נסיעה..אני מוכן להיות זה שמכין קפה....

giligil55

Member

למעלה