burton vent pants 2013 מישהו ניסה?

CapitalB

New member
יש לי כאלה...

אמנם לא של השנה, ראיתי שהוסיפו להם ברמת האטימות ל20 אלף ו-15 אלף נושם... לא זוכר בדיוק כמה שלי, מכנס מצויין, נושם וקל מאוד, גם יושב נוח מאוד, לא באגי מדי ולא צמוד מדי...
רק קח בחשבון שבימים קרים אתה תהיה חייב ללבוש ביגוד טרמי מתחת כי הרוח תקפיא לך את הישבן...

guyf1712

New member
אני מדבר על הדגם של שנה שעברה..

איזה מידה אתה בג'ינס ואיזו מידה הזמנת?

CapitalB

New member
מידה ...

אני מידה 34-36 בגינס ולקחתי לארג׳... Xl כבר היה באגי מדי...

guyf1712

New member
אטימות למים

קראתי ביקורות בפורומים בחו"ל שטענו שהאטימות שלהם למים חובבנית למרות שמצוין 15,000 מ"מ ושברטון משקיעים רק באטימות של סדרת AK. זה נכון? (בתור גולש צעיר אבלה זמן רב על התחת P:)

CapitalB

New member
אטימות....

בגדול, אם זה לא גורטקס, כל מכנס סנובורד נרטב בסופו של דבר... כמה זמן ייקח עד שהוא יירטב תלוי באטימות שלו...
15 אלף זה לא 5 אלף... אז הוא די עמיד, לשלג סטנדרטי הוא בטוח עמיד, לסלאש ושלג שירד עליו גשם - הוא יירטב בסופו של דבר...
הבעיה בגורטקס שזה קצת יותר יקר, אמנם משאיר אותך יבש תמיד, אבל בקצב החלפת המכנסיים - לפעמים עדיף להשקיע פחות ולהחליף לעיתים תכופות יותר - זו הדעה שלי, כי אני מעדיף לקנות בפער של שנתיים מאשר להשקיע במכנס ולהרגיש שזו חתונה קתולית בגלל המחיר ששילמתי עליו.

CapitalB

New member
ואם אתה מחפש גורטקס..

ובתקציב לא רע... תסתכל על murdoc של ברטון, מדדתי היום והם היו מדהימים ולא יקרים ביחס לגורטקס... מרגישים את האיכות, אבל הם של גם כן.., למרות שאני מעדיף של... Shell

למעלה