Burning issues

BluePrint

New member
Burning issues

מי שמכיר תוכנת צריבה שמסוגלת לסדר קבצים על התקליטור (זאת אומרת לקבוע באיזה סדר הם יצרבו), ועובדת על XP, שיודיע. (EZCD4 וWinOnCD לא עובדות בXP)

guysr

New member
נסה את אלה:

אני לא בטוח אם הן עובדות על XP אבל שווה לנסות: NERO - אחלה תוכנה אבל אפשר להוריד רק לחודש נסיון HP - תוכנה מצויינת אבל מגיעה רק עם הצורבים של HP אם תחפש טוב תוכל למצוא אותם להורדה (אפילו גרסאות מלאות)

kitt

New member
EZCD 5 Platinum עובדת על XP, לגבי

NERO וWINONCD אני לא יודע אם כבר יצאו גרסאות לXP.

BluePrint

New member
תודה על כל העזרה, אבל שכחתם משהוא..

חוץ משתעבוד על XP, היא צריכה גם לסדר קבצים. ואני מתערב על כך שהתוכנה של HP לא יודעת לסדר, ובטח לא עובדת על כונן של Yamaha, ואת Nero בדקתי כבר, היא לא יודעת לעשות יותר מקביעת עדיפות. (וזה לא עוזר לי)

אולי ישירות?

מה-XP ? הרי הוא יודע לכתוב לכונני CD ישירות ואפשר לבקש מיון. מנסיוני, אם לא מבקשים מיון הוא "זורק" את הקבצים כמו שהם. הנרו ממיין תמיד.

BluePrint

New member
רק תגיד לי איך

חיפשתי את אפשרות הצריבה של XP, אבל חוץ מלהגיד שהיא קיימת, XP לא אומרת לי איך. Nero מסדר לפי שם קובץ, וזה בסדר גמור. אבל מה אם אני רוצה לשים את Soil לפני 40 Below Summer ? EZCD4 על חלונות 9X יכול לקבוע את סדר הקבצים על התקליטור, וWinOnCD יכול אפילו לסדר את הספריות, אבל הם לא עובדים על XP. (כנראה בגלל שהם צריכים את הASPI של Adaptec, ולא יכולים להתקין אותו על XP.)

קוב

New member
די פשוט

פשוט גרור או הדבק את הקבצים לכונן באמצעות הסייר. לאחר הפעולה תפתח בחלקו העליון של החלון הימני אופציה להתחלת הצריבה.

BluePrint

New member
באמת פשוט

ואפשר לקבוע את סדר הקבצים, אבל רק בסדר שאני שם אותם, ואם פתאום אני רוצה להזיז קובץ מהמרכז להתחלה, אני צריך לפרק את כל התקליטור ולהתחיל מחדש.... אבל לפחות אני יכול לראות באיזה סדר אני צורב, וזאת התחלה טובה. (בעזרה כתוב לעשות copy to ולבחור כונן, ואז תמיד הייתי מקבל "שים תקליטור") תודה רבה, הצלת אותי מנסיון להרוס לעצמי את הASPI.

למעלה